Ett nytt år nalkas...

Hey Bitches!


Eller Gott Nytt År får man kanske säga. Detta året tycker jag personligen har gått både snabbt å trögt. Det har funnits många goda stunder, men tyvärr desto mer tråkiga.  Det har för många människor varit depressionens år och det är ju inte så kul, men alla måste nu ta sig i kragen och göra 2009 till det bästa året hittills! 


Jag brukar inte ha några nyårslöften, (eller så har jag dem och glömmer bort vad det är för nåt), men något som jag måste försöka sluta med är att bita på naglarna..XD Jag kan låta dem vara jättelänge, men om jag sedan börjar se på film eller nåt, så händer det att jag biter på dem. Skäms på mig där! XD Något annat som jag tänker på är att inte äta Godis, en klassiker, och att jag måste gå ner i vikt! Jag har gått ner ungefär 13 kilo sen i somras, vilket jag är stolt över, men jag måste gå ner minst 6 till innan jag blir nöjd! Så det är inte så mycket kvar!!

Jag ser fram emot många saker 2009, t.ex. MIN FÖDELSEDAG!  är om ca 11 DAR!!   Jag längtar enormt mycket efter att får mer frihet och att få gå på krogen!! En stor minus är att jag kommer få gå å köpa cigg å morsan varje dag... Men det är det nästan värt när man är 18. Man får också ett mycket större ansvar än innan, ( som om jag inte hade det förut..=P) och jag tror att jag kommer att mogna till lite mer än förra året. Jag känner redan att jag kommer att förändras på nåt sätt, men jag vet inte hur.

Men om jag inte skriver nåt imorgon, så vill jag önska alla en riktigt god kväll imorgon och ett härligt 2009!


XOXO BIATCHES!!!!
                                   /TheShaker
Gratis makeup!!

Hey bitches!

Jag måste bara berätta om en av 2008: as bästa hemsidor: Gratismakeup.se!!

Som ni förstår på namnet så är det gratis smink man kan få, bara om man ställer upp många gratis och smarta erbjudande! Man samlar ihop poäng och när man har tillräckligt, så byter man in poängen mot presentkort i valfri butik! Smart va? Tycker jag med!

Själv har jag inte alls långt kvar till mitt presentkort! 

Bli gärna medlemmar genom min länk! Då hjälper ni mig mot mitt mål!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=109607109607  
XOXO
          /TheShaker

Två veckor kvar...

Hey bitches!


Idag är det bara två veckor kvar till jag blir 18! Det är alltför långt bort! Det är också endast 10 dagar kvar av lovet, vilket är väldigt tråkigt och stressande! Jag har hur mycket som helst att göra, men man orkar inte bara.  När man har gjort klart en uppgift, så känner man ju sig duktigt på nåt sätt, men saken är bara att man måste göra dem, och inte bli distraherad på nåt sätt... Som att sitta här å skriva bloggen..XD

Men nu får det vara nog för mig, men jag måste bara lägga upp detta klippet från YouTube.. Denna lilla snubben är helt fantastisk! Så jävla avundsjuk man får vara!
OMG! ÄNTLIGEN!!!

Hey Bitches!


Jag är SÅÅ glad att jag var ute på stan idag, äntligen har jag skaffat mig ett par svarta CONVERSE!!!  På Eurosko kunde man hitta de underbaraste till halva priset, vilket blir 300 kronor! Släng dig i väggen vinterskor, (fick köpa ett par raggsockar för att ha under med...:P ) för detta är årets kap!!

Innan jag hade dessa Converse, kändes det som att en bit fattades från mitt hjärta och idag känner jag mig fulländad! MEN! Min jakt på Converse slutar inte där, nästa mål är att skaffa ett par röda, som jag hoppas på att ha inom den närmaste framtiden... Kanske till min födelsedag? Det har jag inte sagt heller, det är exakt 15 dar kvar till min födelsedag!! Jag längtar såå!!

Imorgon är det dags för ännu en sväng ut på stan, ska förhoppningsvis köpa en skjorta som jag ska ha på mig på nyårsafton!! Kommer bli såå hett! ;P


En bild på mina älsklingar!! <33XOXO
          /TheShaker


MellandagsREA! <3

Hey bitches!


Nu är det äntligen dags för en av mina stora shopping högtider, nämligen mellandagsrean! Allt som var billigt innan jul brukar ofta bli ännu billigare efter! Även om jag inte har ett stort kapital, cirkus 600 kronor, så vet jag att jag kan samla ihop ganska mycket plagg på det!

Det som irriterar mig mest just nu, är att vi inte har BT, så jag kan inte kolla vart de bästa reorna är nånstans, så jag får väl tjuvkolla eller köpa ett ex. 

 Nu ska jag göra iordning mig lite..;)


XOXO
          /TheShaker

Merry X-mas Bitches!

Hey Bitches!

Idag är det Julafton och det är klart den bästa högtiden på året! Det enda olyckliga med hela julen är att det inte finns någon snö, men fina klappar får mig att glömma den bristen.

I vår familj har vi som tradition att få öppna en julklapp när alla har vaknat, så jag tänker på om jag inte ska gå och "väcka" dem med mitt mobilalarm eller nåt...;)


JAG UNDRAR VAD JAG FÅR!?!?

Jag måste nog gå och städa lite nu, så att min mamma inte lackar ur när våra gäster kommer..XD


HOHOHO!!!
                    
/TheShaker

BÄCKÄNG ÄGER SÖNDER ALLT! 4-0 BITCHES!

Hey Bitches!!!!!

Jag sitter här vid datan och summerar dagen händelse, Det var den årliga Bäckäng vs. Teknis (Sven Erikson)  Där rivalskolorna möt i ett antal olika grenar. Som vanligt VANN BÄCKÄNG!!! Vem trodde något annat? Ett av skälen till Bäckängs seger är nog den stora motivationen från alla bäckängiter och det var väldigt kul att se alla heja på den bästa skolan i världen!!

Jag har tyvärr inga bilder som jag kan visa upp, men om ni söker upp Halfo på Bilddagboken, så hittar ni säkert många njutningsfulla bilder!!


Bye Bitches!!

XOXO
          /TheShaker


Fredag again...

Hey bitches!

Såg att Kevin vann Idol 2008 för en stund sen, och det är jag glad för! Alice förtjänar en karriär!! Hon är bara så bäst!!! Mycket bättre röst och talang har hon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3


Idag har jag inte gjort så mycke, hade bara två lektioner i skolan idag, och det är endast 1½ skoldag(ar) kvar!! För min del dvs...Jag både längtar och vill inte ha Jullov!!!!! Kommer sakna bäckäng och folket enormt mycket!

Jag hittade en rolig video som Kicki å Stephanie från Creamycupcakes har gjort! Och jag är med i den!! =)  


Enjoy!XOXO
          /TheShaker

Mergime...

Hey bitches! 

Förlåt Mergime att du blev ledsen och upprörd över det jag skrev på bloggen. Trodde ärligt talat att du skulle tycka det var kul. I´m sorry, Ajvar!Men vidare till viktigare saker, såsom MOI...

Som många kanske vet, så har jag ju inte varit så värst aktiv på bloggen, men det ska det bli ändring på! Det är mycket som har hänt, mig, men det är också mycket som kommer hända mig, och det bästa, inte bara för mig, är att se framåt. Det jag kan säga är att jag kommer ha en tävling på bloggen, jag har tänkt ut lite nya saker att göra här och snart kanske det blir en minirenovering på bloggen...:D Och nästan exakt (mer eller mindre) om en månad så blir jag 18!!!! Och då kan ni räkna med utvärderingar av olika ställen!!

nu ska jag träna på min dans som jag kanske får uppträda med på skolavslutningen... jag kan ju avslöja att jag kommer att visa lite hud...;)


XOXO
            /TheShaker

OMG!!

Hey bitches! (Mergime...)

Skäms på mig för att jag inte lagt upp några inlägg alls på jättelänge!! Det är pinsamt från min sida, men till mitt försvar så har det varit lite sådär med mig på sistone... Mer än så behöver jag inte förklara....För tillfället iaf...

Jag Ska börja skriva nya inlägg snart!!! (imorgon förhoppningsvis!!!)

But for now! Later bitches!!XOXO
         
/TheShaker


P.S. Lägger up random bild som jag har på skoldatorn...^^ D.S.


BOOO <3...


RSS 2.0