Friday!

Hey bitches!

Det är åter fredag och det har börjat snöa för fullt här hos oss! det är ju inte mycket, men tillräckligt för att få igång julkänslan. Denna dag har gått otroligt fort tycker jag, även om jag har gjort en miljon saker, så verkar tiden bara försvinna och man har inte tid för att göra andra saker.

Som många vet, så är det DreamHack snart, och jag bara längtar!  bara fem dar kvar tills jag får göra en av de roligaste sakerna under hela året!!! Och när jag är där, så kan jag bara bry mig om mig själv och inte om alla andra å allt jag har att göra.

Imorgon kommer nog vara en intressant dag för mig, Jag ska vara täcka rockborgens 35-års firande för tidningen och jag hoppas att det kommer vara bra band närvarande, för annars kommer jag inte ha kul...;)

Jag var och kollade på jackor idag också. Om ni vill se jackorna får ni gå in på Creamycupcakes.blogg.se och se bilderna där. Jag hade en skitrolig dag med kicki och jag hoppas att flera kommer..=)

XOXO
         /TheShaker

Full fart mot helgen!!

Hey bitches!

Det är bara en vecka kvar tills årets andra höjdpunkt kommer till mig, (eller rättare sagt, jag kommer till den), DREAMHACK! jag längtar som in i fan och hoppas hela veckan kommer att flyga förbi. Självklart ska jag också blogga där, oftare än vanligt! 

Men nog om det. Idag har varit en ganska snabb dag, känns som man inte gjort nåt alls idag och nu är klockan tjugo i tolv och jag måste lägga mig snart... Jag hade HipHop idag, som gick ganska bra, men det är tråkigt att jag inte kan vara med på sista träningen, men jag ska träna lite på DH, för att allt inte ska försvinna...^^
 
Vår grupp har blivit mycket roligare nu med, vet inte varför, men alla börjar känna varandra och bli mer bekväma och det är ju bara roligt! Jag kom på nu att jag inte nämnt att vi har börjat med en ny dans i skolan, där vi får shaka lite grann! fett najs enligt mig!!!!!!!

Nu måste jag dra å göra nåt innan jag går å lägger mig, förmodligen går jag och kolla på scrubs!!


XOXO
          /TheShaker

Saturday!

Hey bitches!


Idag har jag varit väldigt produktiv, då jag har nördat WoW halva dagen och lärt mig spela en massa låtar och melodier på vårt keyboard, så som "I kissed a girl", "popcorn", "final countdown" m.fl. Jag skulle egentligen pluggat idag, men min hjärna ville något annat, så det fick bli det. (Egentligen kommer jag inte ihåg allt jag gjort idag, det är som om jag är manipulerad på något sätt...). 

                                                    


Här är en liten bild...^^


Later bitches!XOXO

        /TheShaker

Seriöst...

Hey bitches!

Jag menar, seriöst!! Jag surfar på www.Aftonbladet.se och hittar följande artikel...


http://www.aftonbladet.se/wendela/article3770139.ab

Det är en av de mest otroliga historier jag hört, och det är inte på ett bra sätt kan jag lova!


XOXO
         
/TheShaker


Bäckängiten ute nu! + Adam Tensta bilder!!!

Hey bitches!

Som många vet, så har första numret av Bäckängiten släppts i skolan och jag hoppas att alla tar ett ex och läser tidningen. Den är GRATIS! Jag kände mig väldigt stolt när jag såg alla ha ett ex i handen runt om i skolan. Det är verkligen kul!!

Här får ni lite bilder från Adam Tensta med!
XOXO
          /TheShaker

Partymode!

Hey bitches!

Det var ju ett tag sen jag uppdaterade bloggen, så nu är det dags och jag har haft en skitrolig dag!

Det började med att Adam Tensta besökte Bäckäng och under en timma blev Bäckäng Platsen att vara på..=D
Efter spelningen fick jag och några ( massa! XD) andra intervjua honom! Han var skittrevlig, men vissa i rummet tyckte jag var lite för mycket...^^ Han verkade vara väldigt trött iaf.

Sedan har jag varit både trött och glad resten av dagen!!

Bild och Filmklipp kommer later..^^

XOXO
          /TheShaker

 


I'm baack!

Hey bitches!


Efter ett jobbigt lov är det tillbaks till skolbänken, vilket jag tycker både är roligt och tråkigt! Allt flyter på som vanligt, men man har ju mycket att göra nu, många andra säkert har också. Det har hänt många saker som jag gärna inte skriver på bloggen, men som tynger mitt hjärta just nu, och det är svårt att ta itu med allt. Sedan när man har allt skolarbete på sig också gör inte saken bättre precis...

Men jag ska ta mig vidare och jag hoppas att jag kan överleva detta.

Det blir roligare här på bloggen snart hoppas jag!


XOXO
         
/TheShaker

RSS 2.0