Makes me happy!!

Hey Bitches!


Mitt i all elände händer något positivt!

Jag ska få gå på DHW08!!!! Jag längtar efter det så mycket, men jag vet faktiskt inte om jag vill gå, för att det är förmodligen dansuppvisning samtidigt, och jag vill verkligen göra både och....:(  Jag måste ta mig en lång funderare och tänka över hur jag ska göra...

Nu blir det två timmar lång film som jag måste se på!


XOXO
         
/TheShaker


Kvinnorna i mitt liv: del 2

Hey Bitches!


Idag ska vi prata om en person som nyligen tillkommit! Nämligen Mia! (eller Maria egentligen..^^)

Hon är en cool, udda, lite bossig och rolig person jag hoppas kunna få många roliga ögonblick med. Hon och Elisabeth, ( Another time), är nya i vår klass och jag hoppas att de trivs bra! Mia är BB på bäckäng, (bäste bäckängit tror jag att det betydde) och hon har hittills gjort ett bra jobb i mina ögon!


Hon är väldigt busig må tro, men kanske lite för mycket, för att hon tenderar att skippa nån lektion, vilket jag faktiskt blir ledsen för, för att alla måste vara där för att cirkeln ska bli hel, en enhet. (Alla weirdos som mig know what I mean)....
Mia har också en blogg som man måste kolla in! Länken till bloggen är: kazakstanisnice.blogspot.com.


Jag har efter lång betänketid också bestämt vilken låt jag tycker personifierar Mia!


 "Dear Diary, Mood: Apathetic
My life is spiraling downward
I couldn't get enough money to go to the "Blood Red Romance & Suffocate Me Dry" concert.
It sucks because they play some of my favorite songs like, 'Stab My Heart Because I Love You' and 'Rip Apart My Soul' and of course 'Stabby, Rip, Stab, Stab'.
And it doesn't help that I couldn't get my hair to that flippy thing either.
Like that guy from that band can do. Somedays you know..."


I'm an Emo kid, Non-conforming as can be.
You'd me Non-conforming too if you looked just like me.
I have paint on my nails and makeup on my face,
I'm almost Emo enough to start shaving my legs.
Cause I feel real deep when I'm dressing in drag,
I call it freedom of expression, you'll just call me a fag.
Cause our dudes look like chicks, and our chicks look like dykes,
Cause Emo is one step below transvestite.


Stop my breathing and slit my throat,
I must be Emo.
I don't jump around when I go to shows,
I must be Emo.

(And it goes on...XD)


Eftersom jag inte haft tillfälle att ta bilder ihop med Mia så snodde jag en från hennes blogg (Hope you won't get mad).


XOXO
        

Hurt, oh it hurts, really hurts. In the middle of the night and light in the day...

Hey bitches!


Jag är i en så stor smärta att jag har lust att lipa sönder. Jag skadade min rygg rejält på något sätt idag på idrotten och jag kunde knappt ta mig upp. Nu kan jag knappt sitta eller ligga ner. Det som gör det hela värre är att mina föräldrar är bortresta idag!! (WOHOO! FF). Typiskt att det ska vara måndag. Och jag vill bara ha min mamma här hos mig nu, så att hon kan hjälpa mig när jag behöver det mest!....:(

Som tur var fick jag bra råd på hur jag ska "rehabilitera" ryggen, från en vänlig själ på dansen (förlåt, men jag är jättedålig på namn, men jobbar på att komma ihåg alla så fort som möjligt. Det blir ju roligare då tycker jag).

Nu måste jag plugga lite, men jag vet inte hur det ska gå till, det gör ont att bara sitta här och skriva bloggen...:/


XOXO
          /TheShaker

I'm too sexy for myself!...XD

Jag tänkte att ni kanske ville ha bild på hur jag ser ut... här får ni den!
                                                   Mee!


XOXO
        
/TheShaker


 

Ich bin orange? + Struktur!

Hey bitches!


Igår glömde jag berätta något för er. Jag har färgat håret! XD.....Det är faktiskt ganska snyggt, men jag vill egentligen ha håret lite blondare. Jag blonderade mig med andra ord. Men nu har nyansen blivit brun/orange tycker jag, och det ser ganska snyggt ut....I rätt ljus. Jag vet inte varför, men jag känner mig lite som Perez Hilton, Hollywoods största skvallerkärring. Om ni inte vet vem det är, kolla in sidan här!

Idag har jag varit duktig, jag har faktiskt strukturerat lite så att ni vet vad som kommer varje dag!

Måndag:
Jag har ingen aning vad jag ska skriva om här! Så jag vill att ni ska hjälpa mig! Kan vara vad som helst!

Tisdag: Kvinnorna i mitt liv. Jag skriver om några som står nära mig. Kommer skriva den tills jag hittar på något nytt.

Onsdag: Länkar! Jag lägger upp en sida jag tycker mycket om. Kan handla om vad som helst!

Torsdag: Fashion! Jag skriver om vad jag tycker och inte tycker om.

Fredag: Videos!! Lägger upp videos på mig och annat folk som är inspirerande inom dans

Lördag:  Filmrecensioner. Lovar att se på alla sorters filmer. Ni får gärna tipsa om någon film ni tycker att jag ska se. (Nu på lördag kommer jag skriva om "Hellboy 2")

Söndag: Jag testar lite allt möjligt, kan vara allt från klippning till smink. Jag ska nog också skriva om skvaller från veckan som gått, både i skolan och ute i kändisvärlden!


Varje dag skriver jag såklart om hur min dag har varit och om det skulle komma upp något som påverkar  mig, så skriver jag såklart om det.

Men vidare om min dag, jag var i stan med Ida och Matilda och vi hade det trevligt! Sedan gick vi på bio, då Birta kom med. ( Tack så jättemycket Matilda!). Då vi såg "Hellboy 2" som jag ska recensera på lördag, för att jag orkar inte nu..^^

Det är dags för mig att lära mig lite dansstNy kommentar till "In my world,everyone is a pony and they all eat rainbows and poop butterflies"eg nu, men jag vill bara passa på att säga att Siri vann min lilla tävling, då jag frågade var citatet kommer ifrån! "In my world, everyone is a pony and they all eat rainbows and poop butterflies" Sa Katie i filmen "Horton". Stort grattis till priset som jag kommer ge dig så fort som möjligt!!

Laters Bitches!


XOXO
         
/TheShaker


Test: klippning!

Hola bitcholas!


Jag har ju sagt att jag skulle skriva om min klippning och det jag kollar på är hur stället ser ut, hur frisören/frisörskan är, eventuella missöden om tillslut klippningen.  

Jag var som sagt och klippte mig idag på "Salong Hon & Han" som ligger på kungsgatan 32.  Jag var lite tidig och som tur var hade frisörskan igen kund just då. Stället är nytt ( nio månader) och det såg riktigt fräscht ut. Det gav ett bra första intryck. Frisörskan började klippa och allt gick i ett väldigt stort tempo, det gick väldigt fort och jag var lite rädd för att hon skulle göra något fel. Det hände ett missöde, då hon tappade kammen och hon tvättade inte ens av den, utan hon fortsatte att kamma mig, och jag som har lite bacillskräck för sådana saker tar detta väldigt negativt. Frisörskan var väldigt trevlig och vi pratade mycket, vilket ger en väldigt bra inställning till att komma tillbaka till salongen, för om man inte har den där personkemin, så blir det ju inte roligt att gå och klippa sig. Min klippning blev tillslut väldigt bra och frisörskan lyssnade på vad jag sa och det var bra!

Jag ger "Salong Hon & Han"  AAAA av fem möjliga!


XOXO
        
/TheShaker


Flummig!

Hey bitches!


Medan jag känner mig flummig, så jag tänkte lägga upp nya videos på mig som jag tänkt att göra för länge sen, men som jag inte orkat. Ett stort tack åter igen till Kicki från Creamycupcakes som filmade mig. Det är ju inte den bästa koreografin heller. kom ju på den precis då. Jag kämpar med att fixa nya koreografier just nu!

Video 1.Video 2.

Laters bitches!


XOXO
        
/TheShaker

Friday night!

Hey bitches!!

När jag skriver detta så är nog alla ute på fest eller nåt liknande, men jag sitter barnvakt här och kan inte göra nåt, vilket är lite tråkigt. Jag hade inte planerat något, men ändå. Jag har fått sova hela dagen med Alexander, för att han kan inte somna om man inte är jämte honom, fast nu sover han själv faktiskt. Skolan idag har ju inte varit något speciellt faktiskt.

Just nu så försöker jag fixa lite smått och gott på bloggen, men det fungerar sådär, är inte proff på hemsideskapning, och jag ska kallas för datanörd! XD

Imorgon blir det dags för klippning hos frisör och jag kommer att recensera hela upplevelsen! Jag är som en hor-klippare då jag besöker olika sorters frisörer nästan varje gång! See ya tomorrow!


XOXO
        
/TheShaker


Attention please!

Hey bitches!


Något som jag borde uppmärksamma alla för är att det börja komma scammers (bedragare) till Borås. igår så var jag påväg hem då jag mötte en man som sades vara från Canada och pluggade i Uppsala, men som skulle flytta till borås. Han sa att han hade tappat bort sin plånbok och pass och han kunde inte gå till banken för att de stängde tre (jag fattade direkt att han var en scammer när han sa det för att klockan vara bara 14:40). Han ville då ha min mejladress så att jag skulle skicka honom mitt kontonummer, så att han skulle be nån lägga pengar över på mitt konto. Jag sa bara tyvärr att jag inte ville göra det och då gick han bara utan att ens säga "tack ändå" eller "hejdå". När jag vände mig om efter honom såg jag att han hade hitta två nya "offer" som han skulle försöka lura. 

Mannen såg Indisk ut och han hade ju inte direkt bra engelskt tal tycker jag för att komma från Canada. Han hade på sig en grön Parkas och en svart väska om jag inte minns fel. Han är inte lång heller, ni som har sett mig (Jag är 171) och han var typ 167 kanske. Han har också kort hår och lite skäggstubb när jag träffade honom iaf. Om ni nu träffar på honom så säg till honom att han ska gå till polisen och få hjälp där. (Jag var lite dum som inte kom på det då..^^)


Jag tycker det är väldigt tråkigt att sådana här saker ska börja hända, för att man undrar ju bara vart samhället försvinner någonstans. Man hör ju om sånt här runt om i världen, men man tror ju aldrig att man själv ska få uppleva det.


XOXO
        
/TheShaker


Jälva skit dag då!!

Hey bitches!


Denna dag har nog varit den värsta på riktigt länge!!! Det hela började med att Bussen åkte helt fel och det förlorade man tid på, och tack vare det, så missade vi bussen upp till skolan, så vi fick vänta på nästa buss. Sedan fick vi gå värsta omvägen in i skolan för att de asfalterade där. (Bajs på er lärare och elever som försökte fuska!) Sedan efter dansen som självklart var rolig, kunde jag inte fixa mitt hår för att jag glömt sakerna hemma, och då blev man ju argare. Dagen fortsatte sedan väldigt negativt och stenen sjönk när vi inte kunde se på en midsommarnattsdröm i skolan. gruppen behövde se på den och det kändes som om man slösade bort hela lektionen på ingenting...

Men jag börjar bli gladare på grund av detta sköna väder och utav att jag har dans om nån timma..:) Vilket jag ser fram emot!!! <33


XOXO
         
/TheShaker

Dagens hjälte! ^^

Hey bitches!

Denna morgon startade väldigt hett! XD... En dator i datasalen small till och det började komma en massa rök. Det första reaktionen alla omkring får är att ta bilder på röken. Det första jag gjorde var att dra ur kablarna under (Mr säkerhet! ^^)  När jag såg sedan att det började brinna i datorn så sprang jag efter brandsläckaren och fick hjälp med att ta bort säkerhetspinnen eller vad det var för nåt. Sedan satte jag igång!!! Fyfan va kul det var!!!! Sikket tryck det kom med från brandsläckaren med, det var så jävla coolt!! Men allt skedde faktiskt i panik, jag var skitskraj, men jag tyckte i alla fall att jag handlade rätt, annars skulle kanske skolan vara aska vi detta laget, vem vet? Det som var riktigt dåligt var hur lärarna hanterade hela situationen. Det var bara en lärare som kom och hon sa att vi skulle utrymma klassrummet. Tänk om jag inte hade släckt elden då och datorn fortsatte att brinna? Det hade ju lätt spridit sig runt. Jag tycker att lärarna ska förbereda sig bättre på sådana här situationer faktiskt. för sättet de handlade på var fel faktiskt!

Det som var lite intressant med det hela var att man började använda salarna typ 20 min efteråt. Om det hade varit jag, så skulle jag försökt att leta efter orsaken och kolla alla andra datorer så att samma sak inte händer dem. 

Dagen i övrigt var sedan ganska ointressant, men det är en händelse som man alltid kommer komma ihåg!

XOXO 
        /TheShaker      The fire!!!

Home again

Hey Bitches!

Guud vad jag är uttråkad! Och lite halvdepp, för att jag var inte med på dansen idag och de fick göra värsta roliga sakerna också! Det var jättetråkigt att sitta där och titta på alla andra när de dansade... Blev ledsen typ. Men det var ganska bra att titta på eftersom man fick se allting ur en annan synvinkel, övningarna och dansen såg mycket svårare ut när man satt och kolla på faktiskt.

Jag fick sån längtan att jag tänker vara med på onsdag! Jag ska vara försiktig så att nåt inte händer!

Vad ska jag göra nu då? Jag behöver ju göra klart engelskan som jag måste göra om.... Blir lite arg på det, men vad ska man göra?

Back 2 work!


XOXO
        
/TheShaker

Cheater!

Hey bitches!


Whats up? Just nu sitter jag med Jossan (Jossan hälsar) och Axel i datasalen och vi har allmänt tråkigt. Vi ska egentligen ha idrott, men jag ska vila benet ju denna vecka och Jossan glömde sina kläder. Axek vet jag faktist inte varför han är med på idrotten, men han skolkar säkert...^^

Det är tråkigt att vi missar något så enkelt, vi har stavgång, vilket såg svårare än vad det verkar vara. Speciellt Ashna och Arion verkade ha lite problem.

Nu är det dags för skogen igen!

XOXO
         
/TheShaker


"In my world, everyone is a pony and they all eat rainbows and poop butterflies"

Hey Bitches!


Vet ni vart citatet kommer ifrån? Om du vet vad filmen heter och vem som sa det och skriver det bland inlägg, så vinner du ett hemligt pris! ^^ glöm inte att skriva ditt namn heller!

Men men! Idag har jag inte gjort så mycket, Jag hittade filmen vi ska se på till vårt Shakerspeare-grupparbete! Vilket jag blir väldigt glad över och jag håller nu på med att läsa boken, vilket är väldigt intressant. Jag har också engelskan att skriva, som inte är direkt svår, men orkar inte att göra just nu, så jag får se vad jag gör med den. När det gäller strukturen på sidan. så vet jag inte riktigt än hur jag ska göra, jag ska nog fixa ett slags schema på vad jag skriver om för var dag.

Jag får väl återgå till mina studier nu...

XOXO
        
/TheShaker

Movie time!

Hey Bitches!

Jag är hemma nu och jag har sett på en av filmerna som jag valde, jag pallade inte den andra för att den verkade skittråkig... Jag såg i alla fall på "Kikis expressbud" som är en japansk animerad film från 2008. Filmen är skapad av Hayao Miyazaki som är känd för filmen "Spirited away", vilket enligt mig är en film man måste se på! "Kikis expressbud" handlar om häxan Kiki som fyllt 13 år och förr i tiden var det då man åkte hemifrån under ett år för häx-praktik, men nu på senare tid är det inte lika vanligt. Kiki åker iväg med sin katt Jiji och kommer till en storstad vid havet, en stad som hon drömt att komma till, men allt är ju inte som det var när hennes mamma och mormor gjorde samma resa. Det är en storstad där alla har bråttom och är inte lika välkomnande, men med tiden så förändrar Kiki allt!

Jag tyckte jättemycket om filmen! Den var väldigt roligt och intressant och det var ganska bra animerat också, men med tanke på dagen animationsmöjligheter, så var det inte så bra egentligen. Miljöerna var fina och filmen har en väldigt bra storyline. Jag tycker att alla ska gå till stadsbibiloteket (där jag lånade den ifrån..^^) eller till hemmakväll och låna filmen. den var skitbra!

XOXO
       
/TheShaker

Weird!

Hey bitches!

Hur mår alla idag då? Det har varit en ganska trög morgon då jag gick upp klockan sju för att jag skulle till skolan för att vara med när bäckäng skulle återinvigas. Med min kassa kamera, mitt hemmagjorda anteckningsblock och penna gick jag till skolan, nästan glad. 

                       Jag tycker faktiskt om att vara på skolan!.

Jag vet inte varför, men det är bara så. Jag känner mig hemma på något sätt när jag är här, vilket är väldigt bra och något som alla borde känna när de går på sin skola, att man just hör hemma där man är.
 
Jag kollade in presentationen vilket började bra då danstreorna gjorde en fin dans med den coolaste och mest irriterande låten jag känner till, för varje gång jag hör den så har jag kvar den i en vecka typ. Det som är mer irriterande är att jag inte vet vad låten heter, för jag vill ha låten!

Efter dansen så började PAF mala på hur mycket man har förändrat på skolan sedan bäckäng startades år 1901. Det var väldigt kul när en mobil började ringa och alla i publiken plockade upp sina mobiler för att sätta på den på ljudlös. (Jag är ju så smart att jag satte på den på ljudlös innan presentationen startade!). Dagens vuxna bör lära sig nåt från oss för en gångs skull! 


Efter presentationen fick man gå runt på skolan för att se vad som hände liksom..^^ Vilket var väldigt trevligt, speciellt när man fick se vad esteterna fick göra på lektionen, och personligen tycker jag att teaterläraren är lite mysko... Ni som vet vem det är får gärna kommentera...XD


Jag ska snart gå och prata med en möjlig sponsor till tidningen så att vi får den tryckt snart. Just nu så sitter jag framför datorn i stadsbiblioteket och skriver bloggen. Jag har lånat två filmer som jag kommer skriva om en och en bok till vårt svenska-grupparbete, "En midsommarnattsdröm" av William Shakespeare. Jag tror att det kommer bli skitkul och jag hoppas att alla i min grupp är lika peppade som jag!! 


                          GRUPP E FOR THE WIN!!


XOXO
       
/TheShaker


Helg igen!

Hey Bitches!

What's up? Om en stund ska jag åka hem till martina (som för övrig också har en blogg på blogg.se, Widlermartina.blogg.se. Jag ska få skjuts av Ida-licious som tydligen ska ge mej en present!! Är så nyfiken över vad det är! ^^

Under helgen är det stora planer på gång! (Nää, jag bara skoja..;)) Imorgon lördag är det återinvigning av bäckängsgymnasiet, då en massa gamla bäckängiter är inbjudna. Jag kommer vara där för skoltidningen, som jag är ansvarig utgivare och "reporter" i. Kolla in www.backang.nu för det senaste från bäckäng. Hela morgondagen kommer säkert vara skitkul!

Nu är det dags att byta om och käka lite innan kvällens event!

XOXO
          / Gossip girl!! (jag var bara tvungen att säga det!!!XD)
Jag menar såklart TheShaker!

I'm Baack!

Hey Bitches!


Nu är jag tillbaka från dansen som gick sådär. Vår koreografi är egentligen inte svår, det är bara jag som är trög...XD Det finns lite detaljer som jag alltid missar och det irriterar mig som in i *******!! Men det kommer att fixa sig hoppas jag. Just nu så håller jag på med att skriva lite på msn med folket som är inne, vilket är förvånansvärt lite idag faktiskt. Jag undrar om de har nåt bättre för sig...xD Dude, where's my friends??


Imorgon har vi matteprov som jag egentligen behöver öva till, men jag har ingen ork kvar i kroppen, det har varit en tuff vecka. Det är lite schysst iaf att vi inte har någon natur imorgon, men egentligen inte, för det är denna slags naturkunskap som jag tycker om. Kemi var det enda naturämne jag fick VG i... Det var nog på grund av rockarna och glasögonen.

Nu får jag se till att jag blir klippt, gör mina läxor och lägger mig tidigare än 01:00!

XOXO
        
TheShaker

Another day...

Hey bitches!  (hey Boo!..^^)

Guud vad jag älskar att säga det. Det ska bli min nya hälsning har jag bestämt mig för!  Hur mår alla idag då? Just nu när jag skriver detta har jag huvudvärk och ont i benet och om ungefär två timmar ska jag hoppa på bussen in till stan för att dansa. Jag hade tänkt att skriva lite som jag ska ha kontinuerligt här på bloggen, men det tar jag nog i helgen, så ska jag skriva ett slags schema över vad jag ska skriva om varje dag. Såklart så skriver jag minst en blogg per dag och jag brukar lägga upp dem lite då och då, så håll utkik och kolla in sidan ofta! =)

Men nu vill jag skriva om något som jag är dumt nog glömt att skriva om. På bloggen "We are family!" så har jag glömt att skriva om två familjemedlemmar till!!!

Den första är då Becky, vår hund. (världens bästa hund också). Hon är en schäfer och väldigt gosig^^. Världens snällaste är hon också. hon älskar människor och bebisar för den delen också.

Den andra personen är Rickard, våran typ inneboende..XD Han är min och Kikis (Kristians) kompis sen sexan och han hänger nästan hela tiden hemma hos oss/ med Kiki.  Det är han som jag gav ut mejlen till om ni tjejer undrar...;) Jag kommer fixa en bild på honom under veckan.

Nu var det avklarat i alla fall. Jag hatar när jag glömmer någon detalj, (vilket jag gör väldigt ofta), för då måste jag alltid rätta till det. Oftast suckar jag och försöker gå vidare, men det är inte det enklaste precis. 

Nu har jag fått nog av att skriva för stunden, men "I'll be back"XOXO
        /
TheShaker

P.S. Bye Boo!^^ D.S.

What Should I do, What should I do?

Hello Bitches!

Hur mår alla idag? Jag kan ju säga att jag inte känt mig så fierce idag. För det första så hittar jag inte min speciella exemkräm, så jag fick använda min gamla exemkräm som jag att jag ser helt flötig ut i ansiktet och sen glömde jag min Elizabeth Arden Eight Hour Cream hemma, så jag fick använda min mjukgörande Neutrogena, som också är skitbra! Men den måste jag använda oftare.

Det som gjorde min dag värre är att jag börjar få ont i knäna igen när jag dansar och tränar. Ibland orkar jag inte ens stå på benen. Jag har inte haft så ont sen i våras då jag endast dansade en lektion i veckan + idrotten + övrigt. Nu dansar jag 4 gånger i veckan + en längre idrottslektion + övrigt. Jag ska nog testa nästa vecka att ta det lungt och inte dansa eller vara med på idrotten alls, men jag vill inte ge upp.
 
Det känns som om man blir tittad snett på eller hur man nu säger. Typ: "ååh, fan va han är lat, han orkar inte ens vara med på idrotten/dansen". Jag vill inte vara sedd som en lat person, så jag ska göra mitt bästa ändå. Men Jag vill ju inte heller skada mig rejält och sedan bli förbjuden att dansa, för då skulle jag nog inte ens ha lust att leva.

Jag ska i alla fall se imorgon på den sista danslektionen för veckan hur det går och om det blir bättre över helgen så blir det full fart nästa vecka! Videon som jag lovade lägga upp kommer snart, under tiden får ni se på denna dans. Den är grym!
XOXO
        /TheShaker

Kvinnorna i mitt liv: Del 1.

Jag tyckte att det skulle vare en rolig grej om jag skulle skriva en slags miniserie där jag berättar om några nyckelpersoner i mitt liv.  


Eftersom detta är premiären så måste jag såklart berätta om "my boo"!

I need you boo,
I gotta see you boo
And there's hearts all over the world tonight,
Said the hearts all over the world tonight
I need you boo, (oh)
I gotta see you boo, (hey)
And there's hearts all over the world tonight,
Said the hearts all over the world tonight

Hey! Little mama,
Ooh, you're a stunner
Hot little figure,
Yes, you're a winner
And I'm so glad to be yours,
You're a class all your own
And...
Oh, little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
you´re my sweetheart
I'm so glad that you are mine
You are one of a kind and...
  Jag behöver inte säga mer...


Ni som fortfarande inte vet vem jag snackar om, så är det Asrin!!
She's like my BFFL (Best Friend For Life) Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Hon är snäll, söt, Skitrolig!! Cool och allt annat också!  Vi har så mycket gemensamt t.ex. att vi har samma musiksmak,(Chris Brown) vi båda älskar att shoppa och vi båda är allmänt flummiga. (Fast jag är nog dock lite värre än henne..XD). Vi har alltid kul ihop och Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne!!

                                       We are sooo FIERCE!!XOXO
         
/TheShaker
HELP MEE!!

Hej igen!

Jag kom på att jag ville ha lite hjälp av er som läser bloggen!

Det jag vill ha hjälp med är om vad jag ska skriva om. Jag har börjat lite smått att skriva om min vardag och så, lite recensioner av saker. Jag ska förmodligen också skriva lite om mode, testa olika saker och lägga upp veckans bästa hemsidor eller liknande med..;)

Vad tycker ni om jag gör något som ni föreslår? Det får inte vara för svårt, omöjligt eller olagligt (beror på vad det är..^^) och så skriver jag och tar video/bildbevis och lägger upp på sidan.  

Men jag vill att NI ska antingen skicka till Dekras_91@hotmail.com eller helt enkelt skriva i kommentarerna nedan om vad ni vill att jag ska täcka/ skriva om!

XOXO
          /
TheShaker

P.S. Grattis Siri på födelsedagen och namnsdagen!! "Once you go black, you never go back!" xD D.S.


Monday!

Tjenare alla läsare!

Idag är det en ny vecka, med nya möjligheter och nya förhoppningar. Denna vecka så har jag intalat mig att vara extremt snäll (vilket jag är i vanliga fall också ^^´), vilket har gått sådär tycker jag. Idag hade jag historia, idrott, engelska och DANS! Jag vet inte varför, men jag mådde riktigt dåligt under engelskan och ville typ gå hem, men när jag väl kom till dansen så blev jag hyper igen! ;)

Tråkigt nog var Angela ( Våran lärare ) sjuk och vi körde på själva. Jag fick leka lärare, då jag visade en gammal koreografi jag fått göra. Det var riktigt kul och bra att jag fick öva på att vara lärare inför mitt "uppdrag", som jag hoppas ska ske... 

Jag blev återigen filmad av Kick och Stephanie från Creamycupcakes och när de har lagt upp den videon, kommer jag lägga upp den här med. Det är ännu en flumvideo, då jag inte orkat göra en riktig koreografi än. Jag har inte hittat rätt låt än, så det är lite svårt för min del om man inte känner sig tillräckligt kreativ på en låt man dansar till. Men det kommer förhoppningsvis snart!

XOXO
           /TheShaker

 

Tack för att du finns!

Detta låter ju lite löjligt, men jag måste bara berätta om detta! 

Det finns en kräm ute som har funnits med ganska länge, men det är nog inte så många som använder det. Elizabeth Arden "Eight Hour Cream" är den bästa krämen jag använt på länge! Jag har nästa utav en blandhy och det är få produkter som hjälper mig, men Eight Hour Cream gör jobbet! Den hjälper mig mot allt! Även mot mitt exem så hjälper det! Den gör huden jättemjuk och det luktar till och med gott! Elizabeth Arden Eight hour cream är också väldigt privärd och bränner inte för mycket i plånboken!

Mer info om Eight Hour Cream hittar ni här! 


XOXO
     /TheShaker

Make love, not war!
Jag blir bara så himla glad! Jag behöver inte mönstra!


Jag blev så glad då jag läste första meningen på brevet: "Du kommer inte att kallas till mönstring". Ni kan inte förstå sikken stor sten som släpptes ifrån mig. Jag har ända sen jag kan minnas inte viljat gå med i armén på något sätt. Jag är ju inte direkt en pacifist, Jag tycker om att se på vissa actionfilmer, jag älskar att spela CS, Quake, Diablo o.s.v. Men jag skulle aldrig kunna hålla i ett vapen! Där går gränsen liksom. Jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag gick med i armén eller nåt. Jag förstår inte hur människor ens skulle kunna tänka på att gå med i armén, mönstra eller ens vara med i hemvärnet! Jag förstår att det kan vara en upplevelse och ett bra ställe för att träffa nya vänner på, men det finns mindre våldsamma ställen att kunna göra det på!


XOXO
    /TheShaker 


I promised...

Hejsan alla kära läsare!

jag lovade ju som sagt att jag skulle lägga upp en ny video och det är en video jag är både stolt över och som jag skäms för. Detta är för tre år sen tror jag på mitt första Dreamhack. Jag hade jättekul och det är det som är det viktigaste. Att mitt dansade var skitkasst, det kommer i andra hand. Som jag skrivit tidigare, man måste bjuda på sig själv!


Jag hoppas att ni inte skrattar för mycket!

XOXO
     / TheShaker

Wall-E i mitt hjärta! <333
Igår såg jag nog den bästa film som någonsin skapats! Det är den nya Disney-Pixars "Wall-E". 

Jorden har gått under  och mänskligheten har flyttat till rymdflottan Axiom som åker runt i rymden. Jorden är så gott som förstörd och nedskräpad. Wall-E har som uppdrag att städa undan allt, men han är den enda levande saken kvar på jorden, tills EVE kommer. EVE är en robot som har som uppdrag att leta efter liv på jorden och träffar Wall-E på vägen. Tack vare Wall-E så hittar hon bevis på växtlighet och reser tillbaka till Axiom, där alla är smällfeta och lata, tack vare bekvämligheten. När EVE väl har kommit tillbaka på Axiom börjar det att hända saker...

Denna filmen fick mig att gråta mer än någon annan film jag någonsin sett! "Wall-E" är extremt bra animerat och det är en fröjd för ögat att se alla detaljer som finns i filmen. Storyn i filmen är jättebra och ganska verklighetstrogen och man får, som av nästan alla Disney-filmer, en moralisk läxa. Wall-E är en karatär som kommer leva kvar väldigt länge och jag kan med självförtroende säga att detta är en av Disney-Pixars största verk!

Jag uppmanar alla att resa sig från sina arslen och springa till biograferna för att se filmen! Ni kommer absolut inte bli besvikna!


XOXO
       /TheShaker

Weekend, Second edition

Puh!.. Det var jobbigt att spela basket, har inte gjort det på länge, och jag är lite ringrostig...^^ Ja, som sagt skulle jag berätta om natten igår, Det var inte den bästa bäckängsfesten faktiskt och jag är lite arg på mig som inte hann köpa biljett i skolan och fick betala dubbelt så mycket! Som jag sa träffade jag allt möjligt gött folk och några som jag inte trodde skulle vara där heller...;) Musiken är något som alla klagade på faktiskt tror jag. Visst, man kan tycka om rock å punk, men sånt hör inte hemma på fest, då det ska vara mera dunkdunk och shakeshake. Vem vill höra "800 grader"(eller vad den nu heter) med Ebba Grön och liknande när man ska dansa, det blir mer hopp och sånt. Jag försökte faktiskt att shaka med de låtarna och det gick la sådär...

Men nog pratat om festen.

Idag så ska jag hem till Matilda, som är en väldigt trevlig prick, på inflyttningsfest typ. Det kommer säkert bli skitkul, men jag är lite arg över de dåliga bussförbindelserna som finns just nu. Man vill att fler människor ska åka buss och istället för att göra det billigare, så gör man det dyrare och skär ner på förbindelserna. riktigt illa enligt mig!

Jag är glad att jag har fritidskort just nu, för att annars skulle jag vara ruinerad! xD

Imorgon är det massor av plugg som gäller för min del i alla fall, Vi har en massa engelska, samhäll, svenska, historia, spanska å säkert något annat att göra! Jag tänkte lägga upp en nygammal film på mig imorgon. 

                    Vad det är, får ni se då! ;)

XOXO
       
/ TheShaker


Weekend!

Jag hälsar en behövlig helg välkommen och jag hoppas att alla har haft en rolig helg hittills!

Igårkväll hängde jag med en massa sköna esteter på förfest innan vi gick på bäckängsfesten. Jag drack faktiskt ingenting, som jag ångrade då jag hängde med esteterna..XD  Väl på bäckängsfesten så träffade jag en massa gött folk, dansade sönder och shakade ännu mer.

jag ska skriva lite mer om helgen, men inte nu, för att nu ska jag spela lite basket med kristian och hans "bästa vän" (^^) Rickard, som för övrigt är singel och jag tycker att ni tjejer där ute ska ragga på honom! 

Hans mejl är: Dalen_91__@hotmail.com ( Ja, det ska vara två understreck efter 91...)


XOXO 
           / TheShaker
     

Party Party!!

Efter en tuff skolvecka är det dags för fest på bäckäng!!

Det kommer bli mycket shake, jag måste ju visa vart skåpet ska stå! ;) Det kommer bli riktigt kul och jag ser fram emot en massa shakebattles!

Antingen när jag kommit hem eller imon, kommer jag sätta mig ned framför datorn å skriva..


XOXO

            / TheShaker


Vem kommer inte ihåg?World Trade Center innan attacken.


Detta är dagen som få kommer ihåg. Dagen då World Trade Center utsattes för terrordåd. Jag vaknade i morses och kollade på mobilen. 11 september, dagen då ännu många människor dog, och ännu mer skadades. en hel nation var chockad. Ingen kunde tro att något sådant kunde hända. Idag har man accepterat det faktum att det har hänt, såsom många andra stora händelser.

Jag var väldigt förvånad över att det inte var så många i skolan som pratade om detta. Jag hörde knappt någon som sa "World Trade Center". Vem vet, många tycker att det är bara smärtsamt att tala om detta, eller att de helt enkelt inte bryr sig.  Många människor lider än idag utav attacken. Familjer har splittrats, mamma och pappa  kom aldrig hem efter jobbet, nära vänner och bästa vänner har försvunnit. Även de överlevande lider. de ha fått se attacken på nära håll, de har blivit skadade på fysiskt och psykiskt av attackerna. Många vågar knappt lämna sitt hus eller ens bo i en lägenhet. Vi människor i övriga världen blir också rädda för man undrar om något sådant skulle kunna hända oss.

Man vet ju aldrig... 
                                     / TheShaker


We are family!

När jag igår skrev om vem jag är kom jag på att jag glömt att skriva om något viktigt... Min familj!

Jag har då en storasyster vid namn Samanta, en tvillingbror som heter Kristian och Alexander, världens sötaste lillebror!
<33

Mina föräldrar är skilda sedan nåra år tillbaks (thank god!) och jag bor hemma med min mamma Elizabet och min styvfarsa Ulf. Vi bor alla i ett hus i tråkiga sandared och jag drömmer varje dag om att få flytta ifrån denna håla. Jag är ett betongbarn innerst inne och trivs bäst i storstan! Där finns alla affärerna och caféerna!! <33


Jag vill också berätta om att jag är väldigt engagerad i skolan också. Jag är med i Bäckängs skoltidning Bäckängiten där jag är ansvarig utgivare och journalist. Jag tycker att det är skitroligt att vara med i en förening och för kommande och nuvarande bäckängiter som inte är aktiva i någon förening, rekommenderar jag starkt att ni blir aktiva! Man får en mycket roligare skolgång om man inte bara har en massa skolarbete för sig! 

XOXO

          
/ TheShaker


Who am I??

Hejsan alla läsare!

Ni är säkert inte så många just nu, men jag hoppas att ni i framtiden kommer bli fler. Jag tycker att man ska presentera sig riktigt så att man nästa känner personen som skriver, för om det var jag som läste någon annans blogg så skulle jag tycka att det var meningslöst att läsa om någon man inte ens känner.

Jag heter Antonio Trajkov och kallas för Toni, Dekras och Shaker. Jag är 17 år och fyller 18 den 11 Januari. ( Glöm inte nu att köpa presenter för fan!  )  Jag älskar att dansa, och just nu så dansar jag hiphop och mtv (som jag inte riktigt vet skillnaden på ärligt talat ^^ ). Jag går på världens bästa skola, bäckängsgymnasiet i borås, där jag läser andra året på den samhällsvetenskapliga linjen.

Olika människor kallar mig olika ting. Jag är tydligen:

Emo, fjortis, datanörd, plugghäst, shaker ( hehe..XD ), väldigt feminin och halvt psykstörd.  Själv tycker jag att det är lite svårt att vara allt detta samtidigt, men enligt mina vänner så verkar det möjligt. Jag har nog multipla personligheter troligen.


Något annat som jag älskar är musik. Jag lyssnar på musik ständigt och jag mår nästan dåligt utav att inte få sova med radion på ( och då är det RixFm som gäller! Hehe). Alla som känner mig vet att min favoritartist just nu är Britney Spears. Och jag går efter ett citat som jag hört från en av Britneys största fan, Chris Crocker (Fast jag har ändrat den lite):                                                      Before I am anything, I am a Britney-fan Jag är också väldigt galen i kläder, skor och accessorarer! Jag älskar att shoppa och kolla på modeprogram (som "ANTM" och "Project Runway". Jag måste bara säga att jag älskar Converse, som jag fick mitt första par utav för lite över en månad sen <3. Jag brukar känna till det senaste och jag tycker om att kommentera andras utstyrslar..^^

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på bloggen eller vad jag har för mål med det hela, men jag kommer först och främst skriva om mig själv och min vardag, Jag kommer skriva mycket om dansen och lägga upp videos med koreografi som jag gjort själv eller med en kompis. Jag kommer nog också lägga upp videos från youtube och dylikt som jag inspirerats utav med. Jag har också tänkt mig ha tävlingar typ en gång i månaden, mer info om det kommer senare. Med mitt modeinteresse så kanske det blir någonting med det med, men jag tycker att det är lite väl uttjatat med alla tjejer som bloggar om mode, men det finns faktiskt inte så många killar vad jag vet om som bloggar om mode, inte på blogg.se i alla fall. 

Något som är viktigt för mig själv är att man måste bjuda på sig själv som person, man måste våga ta risker och därmed kanske göra bort sig ibland. Så här får ni se två videos där jag gör lite flummdans på, ( ni får ursäkta min tillgjorda röst på andra videon) Den som filmar är underbara Kicki som skriver bloggen creamycupcakes på creamycupcakes.blogg.se


Video 1.Video 2.Jag hoppas att ni har det bra i höstrusket och att ni tar hand om er!

XOXO

            / TheShaker

Tisdagen den 9 september 2008!

Som ni kan se så har sidan förändrats rejält och jag vill tack söta, rara Kicki från creamycupcakes.blogg.se som har hjälpt mig! Utan henne så skulle jag inte ens ha denna bloggen!!
 

 Jag kommer i dagarna lägga upp lite roliga videos och bilder för er.


Kramar
              / TheShaker

Välkommen till min nya blogg!

Jag hälsar alla som kollar in på min blogg välkomna till ett nytt äventyr!
Som ni ser här, så ser sidan skitful ut, men med tiden kommer jag att fixa till den... Det kommer sättas upp bilder, videos och förhoppningsvis annat smått och gott..:)


Kramar
                 / "TheShaker"


RSS 2.0