Kulturveckan måndag!

Hey bitches!

Det värsta som kunde hända hände!! Mobilens batteri tog slut! Men jag hann ändå ta lite bilder och gjorde en liten film! Varsågoda!Glada ester video!!En väldigt taskig Subbsara...


Jag och Bagina på Gina... Boo provar kläderSubban i jeansjacka ska dö! Hon spruta vatten på mig och ursäktade inte sig ens.. Hämnd planerasXOXO
          /TheShaker

Kulturveckan 09!

Hey bitches!

Imorgon startar årets kulturvecka BÄCKÄNG!!! Det kommer att bli hur kul som helst. Jag ser fram emot alla aktiviteter och även våra egna med Fashion United! Jag kommer att skriva här på bloggen varje dag om dagens händelser och jag kommer också skriva på kulturveckan.com som kommer börja fungera på måndag! Kolla in den sidan för att få de senaste nyheterna, skvallret, bilder och videoklipp!


XOXO
          /TheShaker

Naruto <3

Hey bitches!För någon timme sedan såg jag på den femte Naruto-filmen; "Naruto Shippuuden 2, Bonds"!!! Filmen var asbra och jag vill inte göra en recension till den för att jag tycker att man ska se hela! Filmen var spännande, rolig och sorglig. Om man inte sett serierna, så kanske det är svårt att hänga med på vissa punkter, men ni kommer förstå ändå tillslut!!

Nu ska jag dra och spela Assasins Creed på Kikis nya dator....Vill också ha en ny och bra dator!!!


XOXO
          /TheShaker

Playdate!

Hey bitches!

Idag hade jag och Asrin en playdate med våra lillebröder Alexander och Hatwan. Det var hur kul som helst, tråkigt att de inte lekte så mycket med varandra. Jag tror att playdaten var en ursäkt för att jag och Asrin skulle leka...;) Men snart kommer en till playdate förhoppningsvis. Hatwan är hur gullig som helst!!!!


Boo and the kids


Hoppborg!!


Asrin skriver fint :)


Leka leka leka!


Inne i Alex rum


Boo suger marsmallows! XDSenare blev det födelsedagspicknick i stadsparken för KP! Ett stort grattis!! Det var tråkigt att vi var så sena dock...:( Men Trägårn´efteråt var ju ganska okej, eller vad tycker ni, KP och Sticky?

XOXO
          /TheShaker

Filmrecensioner

Hey bitches!

Jag har sett på tre filmer mellan idag och igår. Filmerna var "The Reader", " A Complete History Of My Sexual Failures" och "Save The Last Dance 2", Som jag fick tips på att se från Mammasofia.blogg.se.

Vi börjar med "The Reader"

15- åriga Michael Berg blir på väg till skolan sjuk och 30- åriga Hanna hjälper honom. Oväntat blir de förälskade och inleder en affär. Allt gick bra till en dag, då Hanna bara flyttar utan att säga ett ord om det. Nästa gång de träffas blev i en rättegång, åtta år senare, då Michael är jurudikstudent. Han är på en rättegång och får se Hanna bli åtalad för mordet på 300 personer under andra världskriget som en av vakterna i Auschwitz. Hanna har ingen aning om att Michael är där och det tog ytterligare 20 år innan de träffas igen, då Hanna blivit dömd till livstids fängelse. Efter över 20 år ska Hanna bli frigiven och Michael är där för henne, men dagen innan hon skulle bli frigiven, tar hon sitt liv. Allt detta kunde ha stoppats om Michael inte hade varit så rädd.

Detta är en av årets bästa filmer och Kate Winslet förtjänade verkligen en Oscar för sin insats som Hanna. Jag har verkligen inget dåligt att säga om denna filmen, den är hjärtskärande, fin och allt gott i världen! En film jag kommer vilja se om och om!

" A Complete History Of My Sexual Failures"

Chris Waitt är en stor nolla som inte har ett riktig jobb och har en lång rad med misslyckade förhållande. För att hitta problemet till varför det går så dåligt för honom, väljer han göra en dokumentär, där han intervjuar alla sina ex om vad som var bra och vad som gick snett. Som man direkt förstår så skulle det inte gå så bra för honom, då flera av hans ex-flickvänner inte ens ville höra hans namn. De få som blev intervjuade skrattade till och med åt honom framför honom. Han har även problem för att få upp sin lilla vän och bestämmer sig för att prova olika lösningar till att ordna problemet. Det slutar till att han super sig full och tar en överdos med viagratabletter.

Hela Chris historia är ärligt talat sorlig, men man kan inte hjälpa att skratta åt honom. Man tycker så synd om honom och det känns som att det är en perfekt film för män som säger till en vad man inte ska göra, för det är väldigt mycket som han gör som inte är normalt helt enkelt....Men även för tjejer är det en bra film, för jag tror att det är många tjejer där ute som har haft åtminstone en kille som Chris.

P.S. Är inte Chris Waitt väldigt lik Arvid Thulin som går estet på bäckäng, kusligt lika tycker jag...^^ D.S.
"Save The Last Dance 2"

För alla som sett ettan, så är detta en forsättning på "Save The Last Dance". Sarah har kommit in på Juilliard i New York och har det största självförtroendet i världen. Hon är bäst och ingen annan är i samma liga som henne. Första dagen i skolan träffar hon Miles, som senare visade sig vara hennes lärare. I ballet har hon sin idol, Monique Delacroix, som lärare och Sarah vill göra allt för att göra henne till lags. Men samtidigt känner hon för hip hopen och älskar att dansa det med och det blir svårt för Sarah att balansera allt detta med skolan på toppen av allt. I slutet så blir det som i de flesta dansfilmer ett gott slut. Allt ordnar sig och Sarah går sin egna väg och blandar hip hopen och baletten och gör något som blir unikt.


Jag tycker inte denna film var den bästa dansfilm som gjorts, hip hopen var mycket sämre än baletten, som var väldigt fin och bra gjort. Skådespelarnas insats var inte bästa precis heller. Filmen var okej, inget annat


XOXO
          /TheShaker


Äckligast i skolan ever!

Hey bitches!

Idag hade vi labb i naturkunskap och då fick vi dissikera ett grishjärta! fyfan va äckligt det var och jag har sett nåra äckliga saker i skolan, men detta slår allt. Även om det var skitäckligt, så var det dock ändå väldigt intressant. Att cutta hjärtat var ju lite speciellt faktiskt..:D


Bildbevis!
Manne posar gärna med kadaver! ^^


Äcklad Boo<3XOXO
          /TheShaker

P.S. recensionerna av filmen kommer senare i kväll D.S.

Dansuppvisning i Aulan!

Hey bitches!

Det var i alla fall några på skolan som såg oss shaka våra rumpor på scenen. Det var en skittrolig upplevelse jag hoppas jag får göra om! Resten av dagen var rätt chill. Alla är så ängsliga efter kulturveckan att det är löjligt! Inget blev gjort känns det som. När jag väl kom hem så jag på två skitroliga filmer jag tänker recensera imorgon!

Jag hoppas ni tycker om videona!

Estet ettornas dans!
IV-valens ( "min" dans)
XOXO
          /TheShaker

Sreken veligden!

Hey Bitches!

I Makedonien och många andra länder är det nu påsk! Vi här hemma firar det med att käka mycket ägg! Ja, du hörde rätt! ÄGG! ^^ Man kokar och färgar äggen som man sedan typ utmanar varandra på med att slå äggen mot varandra för att sedan äta dem. Självaste påsken är ju för att fira Jesu uppståndelse, men för mig är det mer en dag att äta ägg på! =D

Om någon timma, så ska Boo<3 komma hem till mig och plugga, vilket jag hoppas kommer bli kul! :)


XOXO
          /TheShaker

Plugg, plugg och åter plugg! + Länk till Talang 2009

Det är en hektiskt dag och en hektisk nästa vecka vi i Sp07o kommer uppleva. Rättskunskapsredovisning, spanska läxa och ett helt omöjligt engelskaprov står på schemat imorgon. På måndag är det ännu en redovisning i historia och sedan ett till prov i natur. Till detta kommer allt annat som vi ska ha gjort med. Jag undrar verkligen hur lärarna tänkte när de planerade vårt schema?? SKÄMS PÅ DEM! Men vi får väl gör det bästa utav det, trots allt, Sp07o är bäst, ingen protest! :D

XOXO
           /TheShaker

P.S. Många har frågat efter länken till min fina uppvisning i Talang 2009, så klicka här! D.S.

 

Eggs and Boo<3

Hey bitches!

Har kollat lite på ANTM 1 (för er som vet vad det är) och pratat med Boo<3 som har det lite för bra i England.

 Keep ur hands away from them!!


 För några timmar sen målade jag ägg med mamma och Alex med en ganska cool teknik, med stearin! Det blev hur coolt som helst kolla nedan.

 


MISS U STUPID!xoxo
       /tHEsHAKER

Modevisningen!

Hey bitches!

Jag fick en bilder från modevisningen jag gick på av Josefin Bellini som dessutom också har en väldigt bra och cool blogg här på blogg.se

Minibellini.blogg.seVarsågoda! Hope U like it..^^
Bilderna är tagna av Joel Ahlgren


XOXO
         /TheShaker

Måndagen den 6:e April!

Hey bitches!

Hur äre med alla denna måndag då?

Idag har jag varit hos tandregleringen och de har fixat med mina tänder. Jag också reda på att de kommer ta bort tandställningen den 8:de JUNI!!! Jag längtar verkligen till det datumet!

När jag sedan kom hem var tydligen Fredrik hos oss och han, min bror och Rickard gick och spelade basket. Efter en omgång, stack Rickard och resten av oss blev sedan utmanade på en basketmatch! Som vi förvånansvärt också vann!! Efter det har det inte hänt så mycket, men jag ska nog ut nu och drilla lite till... (KARRO! Jag är jätteduktig nu!!)

XOXO
          /TheShaker


P.S. Jag håller på att göra en film som kommer bli klar i dagarna...kolla in igen om ni har lust! ;) D.S.

P.S.2. Jag saknar Boo som är i Uppsala idag och ska åka till London imon! hoppas hon har kul och köper mig nåt fint...^^ D.S.2


Bilder! YAY!

Hey bitches!

Jag har ju en bilddagbok med samma namn, men jag orkar inte hålla på med den sidan.. förut kunde jag lägga ut 20 bilder om dagen, nu lägger jag ut en bild om månaden, om ens det...^^ Det enda jag gör på BDB är att kolla in mina kompisar bilder, för att det är lite roligare..:P Det jag ville säga med detta är att jag ska lägga upp lite bilder från veckorna som gått, och det kan handla om lite vad som helst! ENJOY!

Mia, helt clueless!


Boo <3 gör sin Kenza-pose..^^?? ;)


VAGINA POWER!


UKM 2009


Me and Boo <3


Chesty och Gabbi


Sticky ^^


Chicken salad...ALRIGHT!
'

XOXO
          
/TheShaker

TheShaker på Talang 2009!

Hey bitches!

Det var väldigt många som kollade dagens avsnitt på Talang 2009 och det var många som kollade in mitt uppträdande! Jag hoppas ni tyckte om det lilla som visades, jag gjorde mitt bästa och hade skitkul när jag gjorde det! Jag hejar just nu på Erik Linder, som jag hade turen att få prata med i green room! Du är bästa hittills!

Om ni vill se programmet och min dans igen, gå in på TV4 Replay, så hittar ni länken där:)

Så jävla rolig min Charlotte har! Verkar som hon är avis för att hon själv inte kan göra det jag gjorde...^^TheShaker in action!!XOXO
          /TheShaker

P.S. Tack så jättemycket Manne och Emelie som var där med mig! Såg er flera gånger på TV! ;) D.S.

The BodyShop mot AIDS!

Hey bitches!


Jag var på stan idag med Boo<33 och gjorde vår rättskunskapsuppgift, så plockade jag upp mitt sverigehäfte ur min väska och kollade i den (det var sista dagen att utnyttja erbjudandena) och såg ett erbjudande från The BodyShop. När vi var där så möttes man först och främst av trevlig personal och jag införskaffade mig en face wash för en väldigt liten peng. Men innan vi gick ville de att vi skulle ta del av en kampanj som hette "yes to safe sex". Man skulle då gå en kort och enkel tipspromenad och priset är produkter från The BodyShop till ett värde av 1800! ( tror jag att det var). Efter man gjort tipspromenaden, så fick man en smaksatt kondom i syfte att ha säkert sex! 

Man kan också köpa ett lipbutter, som kostar 98 kronor, varav 64,50!!! går till Staying Alive Foundation, som arbetar för att uppmärksamma AIDS mer och motverka AIDS.  Det är ett rättvisemärkt lipbutter, med extrakt av drakfrukt innehåller också ekologiskt bivax och  rättvisemärkt shiasmör från Ghana. Den luktade väldigt gott och är något som jag rekommenderar alla tjejer att köpa! ( Eller alla killar till sina tjejer, eller till killarna själva om de vill ha det^^)  

För att få mer information, besök TheBodyShop.se
XOXO
          /TheShaker


RSS 2.0