Hehe...Liksom...

Hey bitches!



Det var ju bra uppdatering här ser man. Jag är ju bara bäst!^^ Men det får jag bli bättre på! Jag har lite roliga nyheter i det hela med! På söndag har jag ännu en nyhet! Då ska jag börja skriva på makedoniska här på bloggen! Och det är mest för att alla mina kompisar "där nere" ska veta vad jag har för mig! Det kan ju vara roligt för er att läsa makedoniska med, även om ni inte fattar nåt^^ Det som är tråkigt är att det är fredag och jag måste plugga sönder! Imorgon kanske jag går ut, men det är inget som är säkert tyvärr....

Bilder från sist:


















XOXO
         /TheShaker


Skolstart!

Hey bitches!



Nu har man äntrat det tredje och sista året av gymnasiet och det känns.... udda? Det känns både bra och dåligt, lite obeskrivligt. Något som jag dock är lite sur över är att man redan under första dagen! fått läxor!!! Vad är det liksom?? Men men, det är bara att bita ihop och börja jobba! Imorgon ska jag börja dagen med webbdesign, vilket kan bli riktigt roligt!




XOXO
         /TheShaker

Home At Last!

Hey bitches!


Äntligen är man tillbaka i regniga Sverige! Så fort man kommer hit är det mycket man har saknat, Bara enkla saker som en skön säng, fungerande avlopp och riktiga vägar ska jag aldrig ta för givet! Jag har nu vilat upp mig och snart ska det bli utgång med Boo!!! Vilket säkert kommer bli skitkul!





XOXO
         /TheShaker


Makedonija part 7: Maybe The Last One Here

Hey bitches!


Imorgon 'aker vi hem och det k'a'nns b'ade tr'akigt och sk'o'nt. Att f'a sova i sin egna s'a'ng, att h'a'nga med sina v'a'nner h'a'r och att komma tillbaka till en civilisation d'a'r man faktiskt f'o'ljer reglerna^^ Men man kommer sakna all sl'a'kt och v'a'nner som man varit med h'a'r, men det 'a'r d'a'rf'o'r man 'aker ner hit. Ig'ar fyllde en av v'ara n'a'rmaste v'a'nner h'a'r 18 och vi spenderade kv'a'llen p'a ett cafe/ bar. En Sex On The Beach, en Margarita och en Blow Job fick jag i mig (och lite j'a'ger)

Idag ska vi shoppa det sista innan och JAG SKA HA ETT PAR CONVERSE!!! och en parfym om jag 'a'r riktigt sn'a'll...^^ Ikv'a'll ska vi ha en liten "avskedsfest" f'o'r oss vilket kommer bli kul tror jag.



XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 6

Hey bitches!


Nu 'a'r det bara 5 dagar kvar tills vi 'aker hemifr'an, vilket betyder att vi 'a'r hemma p'a fredag eller l'o'rdag. Ig'ar klippte jag mig, f'a'rgade in n'agra slingor och f'a'rgade mina 'o'gonbryn! ICH BIN SOO HOT! ^^ Det enda jag beh'o'ver g'o'ra nu 'a'r att k'o'pa lite presenter....;)











XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 5: Grafitti Style!

Hey bitches!



ig'ar var vi med v'a'nnerna p'a Pelenica (Pelenitsa) och hade det kul och dansa lite ORO (Makedonisk folkdans). Idag 'a'r det storhelg h'a'r i Makedonien och vi skulle egentligen 'aka till n'at st'a'llet och vara d'a'r men ist'a'llet sitter jag hemma med kusinerna och chillar. Man kan inte g'a n'anstans i Makedonien (eller 'o'vriga v'a'rlden f'o'r den delen heller) utan att m'o'ta p'a GRAFITTI! S'a d'a'rf'o'r ska jag nu l'a'gga upp lite bilder p'a makedonisk grafitti!


ENJOY! :
















XOXO
          /TheShaker

RSS 2.0