Working Boy...

Hey bitches!   ( HII BOO!!)



Vad har alla för sig denna kalla lördagskväll? Själv sitter jag här å är vääldigt uttråkad, har absolut inte något att göra. Men jag tänkte dock berätta om första dagen på jobbet! För er som inte vet, så är jag nu simlärare i SK70 i Sandared, där jag får vara lärare med tre roliga personer, Sara, Sanna och Louise. De matchar min personlighet perfekt!! ^^

Det var väldigt nervöst i början eftersom jag inte visste vad man skulle göra, men de andra hjälpte mig och allt gick galant sedan, tyckte jag iaf...=D Jag ser fram emot nästa vecka och hoppas vi fortsätter att ha kul!

Ett stort tack till Martina som fixade jobbet till mig! TACK!! =)

Nog om det...hehe... Men min kära Boo, Asrin, ville att jag skulle skriva något om henne. Det enda problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva, så det får bli en bild denna gången.


PURE FIERCENESS!!!!!!



xoxo
      /TheShaker

Braces ftw! NOT!!!

Hey bitches!

I måndags så så valde jag att göra något som egentligen var onödigt. Att skaffa tandställning på överkäken. Detta är något som jag ångrar BIG TIME!  Men vad kan man göra nu? Bara ta en tablett, så blir det lite bättre i några timmar i alla fall. Jag vill inte bli beroende av tabletter hela tiden, som jag tar nästan varje gång jag mår dåligt,  Men vad ska man annars göra när det gör skitont att ens äta en macka....:/ Men jag får tänka på att jag kommer ha ett perfekt leende när detta är över...=) LÄNGTAR!!

Här får ni i alla fall för- och efter bilder, så får ni säga vad ni tycker. Enligt Ivana är jag riktigt het i mina räls..XD

(TAAACK MY FELLOW MACEDONIAN! UPPMUNTRAN BEHÖVS!!)



                             Före... Pretty As Fuck! ;)    

















Efter: Ugly As HAEL!!





Här får ni en bild på bästaste M to the I to the A, Hey! Som har sin blogg på kazakstanisnice.blogspot.com




Laters

XOXO
         /TheShaker


18 år!!!!!

Hey bitches!



NU är jag äntligen 18!! Jag är så glad man kan bli och jag ser fram emot ett bra år!! Tyvärr har jag fått plugga nästan hela dan, men jag har hunnit köpa cigg (åt mami), dricka öl å röka cigarr!! :D

Jag måste fortsätta plugga nu, men ni får ha det så bra!


P.S. Tack allihopa för alla hälsningar jag fått!!! D.S.







XOXO
          /TheShaker

Diet! Dag 2 och Sreken Bosik!

Hey bitches!


Det är dag två av min diet och jag kunde inte hålla mig ifrån maten och det är mammas fel. Det är Makedoniska julen idag och då ska man äta ett speciellt bröd med en peng i som ska bringa tur. I år var det min bror som fick det, för första gången på forever me..^^ Mamma tvingade i mig brödet och då kunde jag lika gärna äta salladen och de vita bönerna!! Som är så jävla gott!! För att gottgöra det, gjorde jag ett långt träningspass och känner mig ganska stolt såhär efteråt.

Jag har också ätit en jordgubbsshake till frukost, vilket är det äckligaste av de alla, om jag gör dieten igen nån gång, så ska jag absolut inte ta med den. Sedan blev det som igår en choklad- och mintshake till lunch och till middag blev det grönsakssoppa, som för övrigt är det godaste av allt jag ätit hittills! tur att jag valde några extra sådana..=)

Imorgon ska jag verkligen bara äta såndan mat och det är en speciell dag imon med. Vi börjar skolan!! Vilket är både kul och skrämmande. Är sååååååå efter i mina arbeten känns det som.

Men nu skiter vi i det och går vidare!

ses imon för ny uppdatering!

XOXO
         /TheShaker


Diet!

Hey bitches!

Jag ska nu göra ett litet experiment/ test. Jag ska banta ner mig några kilon och jag ska ta en kur som kallas för Cambridgemetoden. Man måste vara minst 18 år för att genomgå detta, så jag fick tvinga mina föräldrar. Cambridgemetoden går ut på att endast äta olika sorters milkshake, soppor och "godisbitar". Man kan också äta vanlig mat ihop med detta, men det ger inte lika bra resultat.  Med dieten måste man dricka minst 3 liter vätska om dagen. Man får dricka vatten, kaffe (utan mjölk och socker) och te (utan mjölk och socker) . Jag ska vara under dieten i en vecka, så jag hoppas jag får lite resultat. Med lite tränin tror jag att jag kan gå ner tre kilo om jag har tur. 

Idag har jag ätit en bananshake till frukost, en kakao&mintshake till lunch, lite moussaka och sallad ( för att jag inte ska börja direkt med dieten) till middag och en halv "chokladbit" för att det inte räckte..=P. Imorgon ska jag nog helt och hållet inte äta riktig mat. Och jag ska börja dansa lite med, så jag är lite förberedd inför all träning som kommer "denna säsongen"...=)

Nu blir det film för mig! =)


Later Bitches
                        /TheShaker



                          

1 vecka kvar...

Hey bitches!


Nu är det bara EN VECKA KVAR tills jag fyller år!! Det känns så himla konstigt att jag kommer vara myndig om en vecka! klockan 12:53 nästa sönda ska jag köpa ett pack cigg å ett sexpack öl. Om ni undrar varför just 12:53 så är det för att jag är född just då.

MEE SOO HAPPY!!


XOXO
         /TheShaker

2009

Hey bitches!


Nu möts vi vid andra sidan av 2008. Min första dag i 2009 har varit helt okej, då nyårsfesten var igång en bra stund..=P Tack Jansson för en underbar kväll! Det var jättekul!! När jag väl kom hem, så hamnade jag direkt på soffa och sov i ett par timmar, vilket var väl behövligt. Resten av jullovet ska spenderas på mest effektiva sätt, d.v.s. att jag ska försöka plugga sönder, vilket kommer vara en stor utmaning.

Jag har inga bilder att lägga upp just nu, men jag kan säga att jag ser riktigt HET ut i min smoking..;)


XOXO
          /TheShaker

RSS 2.0