Greece part one and only

Hey bitches!'A'r 'a'ntligen hemma fr'an Grekland (ig'ar egentligen) och det var det v'a'rsta hittills tror jag. Hotellet var skit, men s'a'llskapet var dock bra. Coca Cola och Fanta SUGER i Grekland, fy fan va 'a'ckligt det var! Och man var tvungen att betala hela TV'A EURO f'o'r det!!  P'a v'a'gen hem var vi ocks'a p'a en arkeologisk utgr'a'vning och vi hade en guide d'a'r med som prata ganska d'alig engelska, men det var 'a'nd'a ganska intressant trots att man inte fatta allt. Idag har Alex haft ett makedoniskt dop och g'a'ster 'a'r h'a'r och s'adant. Jag l'a'ngtar bara hem till alla i Sverige!! tv'a veckor bara och sen 'a'r TheShaker Home Again!


lite bilder fr'an resan:
XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 4

Hey bitches!


Jag vet, d'alkig uppdatering och jag har inget direkt sk'a'l till att inte skriva... Har bara inte orkat. Har inte gjort s'a mycket egentligen, k'o'rt bil, vart med kusinerna, v'a'nnerna och SOVIT! Har inhandlat en del grejer med, s'asom tv'a "Billabong" kepsar, ett par "Quiksilver" flip flops och jag har t'a'nktatt inf'o'rskaffa en HUMA v'a'ska! fan va jag garva 'at det!!! Ikv'a'll m'a'ste jag tydligen packa f'o'r att vi ska 'aka till Grekland inatt! Trodde att vi skulle 'a'ka imon natt. Men det kommer s'a'kert bli skitkul! Jag har ocks'a f'a'rgat h'aret som ni kommer f'a se imon i samband med bilder fr'an stranden, det blev m'o'rkt innan jag kom p'a att ta en bild.Bilder fr'an idag:OBS! DET 'A'R BARA ETT LAGER, DET 'A'R MER OCH LJUSARE 'A'N S'A! ^^
XOXO
          
/TheShaker

Slappt

Hey bitches!Sitter p'a ett internetcafe f'o'r andra dagen i rad och spelar p'a datorn. det finns inte s'a mycket att g'o'ra i den v'a'ldiga v'a'rmen, s'a detta 'a'r en perfekt undanflykt! Och billigt 'a'r det ocks'a, f'o'r ungef'a'r 6 kronor i timmen! kan du surfa p'a n'a'tet, om du endast vill spela spel, kostar det mindre.XOXO
         /TheShaker

Happy B-Day Boo!!

Hey bitches!Jag vill bara s'a'ga grattis till Asrin som fyller 18 idag! Jag hoppas du har en bra dag! LUV YA!!!


XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 3

Hey bitches!Idag har jag bara suttit hemma och m'att d'aligt/tjurat hela dagen och har varit ute i tr'a'dg'arden i 20 min max. idag har jag tagit bilder p'a tr'a'dg'arden h'a'r eftersom det 'a'r min morfar som fixat den och han 'a'r v'a'ldigt duktig p'a att tr'adg'ardssk\'o'tsel.


XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 2

Hey bitches!Idag har jag och min bror varit i Skopje och shoppat lite sm'att. jag hittade en t-shirt och ett par "RAY BAN" solglas'o'gon! Vi hann inte kolla igenom hela k'o'pcentret och alla marknader s'a det kommer bli flera shoppingturer!

XOXO
         /TheShaker

Makedonija part 1

Hey bitches!


Ig'ar tr'a'ffade vi n'agra av v'ara kompisar och det var roligt att f'a traffa dem igen, det var ju s'a l'a'nge sen. Vi gick runt om i Dracevo och pratade om vad som h'a'nt sen sist. Idag har jag k'o'pt f'o'rn'o'denheter som strumpor, deodorant och  s'adant. Ikv'a'll ska vi g'a ut igen med kompisarna och imorgon ska vi 'a'ka till Skopje, huvudstaden f'o'r att shoppa. Imorgon kv'a'll ska vi tydligen till n'an klubb d'a'r Armin Van Buuren ska spela. Det kommer bli kul!
Bilder fr'an ig'ar och idag:


XOXO
         /TheShaker'A'ntligen framme!

Hey bitches!Sent ig'ar kv'a'll kokm vi fram till Makedonien och man har verkligen saknat det! Det har varit tv'a riktigt jobbiga dagar med resandet, men det har ocks'a varit kul! Brevid mig sitter nu min kusin Rozmari och tittar p'a n'a'r jag skriver. M'aste skriva ett inl'a'gg p'a makedoniska n'an g'ang.

H'a'r kommer lite bilder fr'an resan!

XOXO
          /TheShaker


P.S. De tre sista  bokst'a'verna finns inte h'a'r s'a jag skriver : 'a 'a' 'o' D.S.

Delays, Delays, Delays...

Hey bitches!


Sitter här hemma ETT HELT DYGN FÖRSENADE!  Vi kunde ju inte åka igår på grund av att vi var tvugna att jobba klart, men om en ungefär halvtimma/timma är vi säkert påväg härifrån! Jag kommer sakna alla här, men nya äventyr väntar!
XOXO
         /TheShaker

Lost days

Hey bitches!Jag sitter vid datorn efter slit med att packa bilen full med skit och ha jobbat med Ulf. OCH VI ÄR INTE KLARA ÄN MED ALLT! Vilket är ganska jobbigt... Vill åka nu, orkar inte stanna hemma, men vad ska man göra, allt måste ju bli klart innan man kan åka. Kommer ta bilder på vägen så att ni också får se de spännande sakerna jag ser på vägen! KULKUL!Bilder av vad som hänt i veckan:XOXO
          /TheShakerP.S. Jag hoppas att Ida och Jansson´s Bonnafest är tråkig för att jag inte är där...;) D.S.


Work it!

Hey bitches!Sitter på Ulf´s jobb och hjälper till lite (de senaste två timmarna har jag inte gjort nåt alls dock...) Jag kommer inte hem förmodligen på nåra timmar till... SÅÅ jobbigt, men jag har fått ordning på lite saker i alla fall...;) Bilder kommer  när jag kommer hem eller imorgon. Är lite hungrig nu (IGEN)... Ska försöka att fixa nåt att käka om det går.XOXO
          TheShakerP.S. Ida(HO) fyller år idag!!!! STORT GRATTIS!!!!!!! D.S.

Jag säger bara: WOW!!!


Hey bitches!Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg om dans, så här får ni ett nu. Jag sitter och kollar videos på Youtube och följande klipp är förmodligen bland det sjukaste ni har sett NÅGONSIN!!!!!!  I första klippet ska ni kolla på killen med orange/röda t-shirten! Han är helt sjuk!!! Säger inget annat. och på det andra klippet är det en kille som är på audition till "So You Think You Can Dance" Och det enda jag har att säga är: WOW!!!!!!!!!!!!!
XOXO
         /TheShaker

Torsdagskväll med ALCAZAR!

Hey bitches!kom hem för en stund sen efter en trevlig kväll med gänget! Alcazar var grymma!!! Men jag är dock sur över att jag inte fick träffa dem efteråt! ville så gärna göra det, men men... En annan rolig grej är att jag syns på typ 5 bilder på bt.se:s hemsida! kolla in länken!  Här är mina egna bilder från kvällen!


XOXO
         /TheShaker


P.S. Det är bild 2,5,6,25,26...;) D.S.


RSS 2.0