Let´s Dance!

Hey bitches!


Vem kollar inte på let´s dance just nu?? Av dessa två, så tycker jag att Laila ska vinna, Magnus var bra han med, men Laila har en teknik som är helt överlägsen. Hennes linjer är så bra och hon dansar med enorm musikalitet!

Jag hoppas hon vinner!! Ska snart dra mig tillbaka till datorn för att se resultaten.

XOXO
          /TheShaker

Ibland blir det fel...

Hey bitches!

För er som är extra uppmärksamma, så får ni den rättstavade bilden här... Ni kan jämföra felen om ni vill...^^

Hoppas ni är med och tävlar nu!!
XOXO
          /TheShaker

Gratisbio.se <3

Hey bitches!

Jag vill tipsa om en av de bästa sidorna på nätet som man kan få saker genom att endast delta i några kampanjer! Denna sidan heter Gratisbio.se och på den sidan kan man inte bara tjäna ihop biobiljetter, utan man kan även få menybiljetter till bion som betyder att man får en dricka och popcorn helt gratis! Man kan också tjäna till sig ett presentkort på Nelly.com, pengar till Unibet.se, ett superpresentkort ( som går till en lång rad butiker!) och man kan även tjäna ihop tidningsprenumerationer!

Sidan är väldigt proffsig gjord och man hittar väldigt lätt på sidan, jämfört med många andra liknande sidor. 
Ni kan på länken här under bli medlemmar med några få klick, samtidigt som ni hjälper mig att få extra poäng att kommer närmare mina mål! Jag har själv endast 46 poäng kvar tills jag får 100 kronor i presentkort på Nelly.com!! Så gör som mig, gå in på gratisbio.se direkt och bli medlem! Du har inget att förlora!


        

XOXO
          /TheShaker

Fashion United Tipspromenad! Vinn presentkort på H&M värt 200 :-XOXO
           / TheShaker

Fashion United Casting!


XOXO
           /TheShaker

Entertainment sunday!

Hey bitches!

Idag har varit en riktigt underhållsrik dag som började med kval till teamkonståknings EM i Kroatien, där min kära kusin Camilla stolt visade upp sitt duktiga Karisma! Jag hann inte se prisutdelningen ( Men det var bara finska lag på toppen tyvärr) innan jag var tvungen att möta kiki i knalle för att vi skulle gå på UKM ( Ung Kultur Möts )

Det var en skön och lång kväll som bjöd på många duktiga talanger, men också några inte så duktiga. ( Får bara ont i huvudet när jag tänker på den jobbiga!! tjejen...) När jag väl kom hem var det dags för lite jobb för morgondagen, skolan kommer är ju tillbaks såklart och en ny hektiskt vecka börjar. Jag hoppas bara att jag kommer orka allt!

XOXO
          /TheShaker

I´m a model!

Hey bitches!

Igår kväll fick jag göra en av de roligaste sakerna man kan göra! Att vara modell på en modevisning!!! Det var tre tjejer, Maria, Maude och Josefin, som hade detta som sitt slutprojekt och jag fick vara en av modellerna på deras visning! skitkul! Jag hade hela sex! outfits som jag skulle gå i! Det var lite stress, men det var skitkul. Synd att jag inte har en riktig modellkropp, för då skulle jag gå mer om jag kunde.  När jag får bilder från modevisningen, så kommer jag lägga upp dem fort som fan på bloggen! :D

XOXO
          / TheShaker

Long time, no see

Hey bitches!

Det var ju ett bra tag jag skrev något inlägg här på bloggen, men nu visar jag allt jag gjort i bild..:P Jag vet inte om ni kommer förstå något av det, men jag kommer inte berätta vad för händelser bilderna förklarar, men det är allt från att jag skrev mitt senaste inlägg till idag...^^ Enjoy
XOXO
          /TheShaker


RSS 2.0