Great Success!

Hey bitches!


Igår var modevisningen och allting verkade gå ganska bra! ett enda litet problem med catwalken, men det fixade sig sedan. Jag är så nöjd med allas insats, modellernas, Kicki, Steph, KP, Felix, Kristian, Dilan, Makeup artisterna, ja allihopa som var där och hjälpte till ! Det var så roligt! Bilder kommer komma på tisdag, då jag ska ge ett usb- minne till fotografen.

Nu bär det av till skolan för att fixa iordning allt och lämna tillbaka alla sakerna!


XOXO
          /TheShaker


Slöseri med pengar!

Hey bitches!

Gjorde äntligen introduktionslektionen för övningskörning och om cirka en månad kommer jag ha tillstånd att få övningsköra! Hela lektionen i sig var skittråkig och endast slöseri med pengar! och utan att vi visste det, var vi tvugna att betala mer utöver det! Det är så illa! Jag försöker lugna ner mig, men det går inte så bra...Ska äta några godisar nu och sova tror jag....



XOXO
          /TheShaker


P.S. Biljetter till modevisningen finns nu att köpa i skolan! Det är billigt billigt!! D.S.

(Går)Dagens!

Hey bitches!

1: Jag tar alltid med mig en Metro hem för att mamma löser korsordet och Sudokun. Att jag inte läste tidningen idag och påbörjade korsordet hade ju sina skäl....



2: Min syster Samanta hade varit på Almenäs idag med några vänner, Efter att jag mötte upp henne och min mamma på City i knalleland, hade hon druckit tillräckligt för att göra detta...





XOXO
          /TheShaker

Det artar sig!

Hey bitches!


Idag har det varit spring över hela stan kändes det som! Har varit viskastrandare för 1½ timma, då jag tryckte upp våra snygga posters som kommer att ses över hela Borås! Sedan under kvällen har vi fixat några modellers outfits från JC och Carlings! Skitsnyggt! Imorgon fortsätter letandet, som jag tyvärr inte kan närvara på då jag ska göra kursen för att kunna börja övningsköra! Kommer inte ha någon ork till det alls! Vi börjar sälja biljetter imorgon, så kolla i kapprummet eller kafeterian om du säkert vill ha en biljett!! Här är postern igen!





XOXO
          /TheShaker

it´s TheShaker, BITCH!

Hey Bitches!


Här kommer min lilla hyllning till miss Britney! Den är inte den bästa, men den har mycket hjärta, så får duga! Love it, fave it!







XOXO
          /TheShaker

Britneys Fantasy <3

Hey bitches!

Något som jag totalt glömt bort som är såååå! Viktigt, är att Jag tvingade mamma köpa Britney Spears parfym Fantasy! Den luktar så gott och den är jättefin! Det är ju mamma som ska ha den, men det gör ju inget om mitt pennfack luktar som det...eller jag för den delen... hoppas ingen märker någon skillnad...;)






XOXO
          / A HAPPY SHAKER!


P.S. Håller på att göra en liten "hyllning" till miss Britney! D.S.

Läxor + Boo + Life energy = OMG!

Hey bitches!


Idag har jag FAKTISKT pluggat! Det blev lite essä och sedan åkte jag in till stan för att göra geografin. När jag sedan åkte in till knalleland träffade jag Asrin och Hatwan! (Asrins lillebror) och det resulterade i att jag hängde med dem ett tag. När hon sedan skulle åka hem gick jag till mamma och Samanta som bara bråkade... Kände typ "take my life, like, now! Like..." När vi väl kom hem, så gav Kristian mig en ny energidryck att prova. Och det var för första gången jag verkligen kände att en sådan funkade! Life energy hette den! Känner mig så pigg nu!!!!







Ska tvinga kristian att köra en liten turnering i fightingspel på ps2:an! Tekken 5, Tekken tag tournament, Naruto och ??, HERE I COME!


XOXO
          /TheShaker 

Vad hände nu då?

Hey bitches!


Det blev inte så mycket film för min del... inte unibet heller. Istället blev det bränd pudding och king.com, vilket också är kul. Filmen verkade dock väldigt intressant, så jag får gå och hyra den då... Måste se på den! Mamma och Ulf har kommit hem nu, så nu sitter jag i mitt säkra och svala rum! Har ingenting att göra, men har ingen lust att gå och lägga mig. Imorgon kanske jag bjuder till lite, om allt går som det ska dvs....


XOXO
          /TheShaker

Film + Unibet = En barnvakts underhållning ikväll...

Hey bitches!


Alex har sovit i någon timme nu och han lär inte vakna någon gång mer idag... Jag måste ändå vara i närheten och jag orkar inte vara på nedervåningen nu. Så jag ska kolla på "Stranger than fiction" på fyran och spela lite på unibet. Ska också kolla in lite bloggar, det är ju alltid kul!

Kommentera om ni vill att jag ska kolla in er blogg!


XOXO
         /TheShaker

Lyckat! Väldigt ovanligt!!

Hey bitches!


Alla tyckte att maten var god! Roligt att höra! Kan hålla med om att jag kanske kryddade lte för mycke, men det var bra ändå! Jag har nu fått en stor lust att baka för att följa upp den goda middagen, men vårt skafferi är tommare än nordpolen... (?? Jag är inte bra på ordspråk...XD Har aldrig varit det). Här får ni lite bilder på världens sötaste Alex och Maten.

Såklart skulle Scooby närvara!


Jooosh! - Juice på svenska ;)


Ungsstekt kyckling med chili, svartpeppar, grillkrydda och lökpulver som marinad!


Det ser lite bränt ut där, men jag kan lova att köttet inuti var riktigt mört och saftigt!


XOXO
          /TheShaker

P.S. Det fanns inga glasbitar i kyckligen! D.S.

Food!

Hey bitches!


Fick veta för 5 minuter sen att jag blivit lurad...  IGEN...Jag trodde att de skulle komma hem vid 6, men de verkar komma hem vid 10 tidigast! Tänker inte passa Alex igen inom en snar framtid...

Jag håller nu på att laga kyckling i ugnen och friterad pommes! Jag är inte världbäst på att laga mat och alla hemma tycker inte om hur jag smaksätter maten. ÄLSKAR STARK MAT!


Vi får se om det dyker upp några glabitar i kyckligen...;)



XOXO
         /TheShaker

Ovanligt..;)

Hey bitches!


Ska vara barnvakt idag, då mamma och Ulf ska åka till Hönö! Jag kommer dö?! Men vad ska man göra om man inte själv har pengar för att kunna gå på DreamHack summer! Det kommer bli mitt sjunde och jag vill inte missa ett nu. Men får bita ihop helt enkelt. Jag vill dock visa er några produkter som är löjligt billiga och mycket bättre än märkena som egentligen håller på med de sorters saker.

Först och främst: handkräm från IKEA! Har bloggat om den tidigare och den är värd att blogga om igen! Den kostade runt 20-lappen och den gör så att händerna verkligen blir mjuka ett bra tag!



Sedan är det Fibre Wax by H&M. Den kostade nästan 40 kronor och den ger ett underbart stöd i håret. Kommer i kombination med Proffs hårspray alltid att använda det. Om man har kortare hår funkar det bäst! 



Måste dra nu för dem ropar...ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


XOXO
          /TheShaker


Modevisningen!

Jag måste lägga upp postern igen för modevisningen! Om det är någon som vill lägg upp den på sin blogg, så är det bara att göra det! Prata med kompisarna om Fashion Uniteds modevisning, som inte bara är en modevisning, utan en MODESHOW! ;)


De 20 hetaste tjejerna!

Hey bitches!


Jag loggade in på msn och msn today poppa fram och de länkade till de 100 snyggaste tjejerna enligt tidningen Maxim. Jag djupt besviken på hur de har lagt platserna, men jag håller dock med om vinnaren! Bestämde mig för att göra en egen top 20 istället!


20 - Heidi Klum


19- Stacy "Fergie" Ferguson


18- Ciara


17- Charlize Theron


16- Lily Allen


15- Katy Perry


14- Vanessa Hugdens


13- Jessica Alba


12- Leighton Meester


11- Diane Kruger


10- Lauren Conrad


9- Lindsey Lohan


8- Jessica Biel


7- Blake Lively


6- Beyoncé Knowles


5- Britney Spears


4- Jennifer Morrison


3- Mila Kunis


2- Adriana Lima


1- Olivia Wilde


Det som förvånade mig mest var att Lauren Conrad inte ens var med på listan, medan hennes kompisar Whitney (som är ful som stryk) och Audrina (som faktiskt är snygg till skillnad från Whitney) kom med på listan. Även Heidi Montag, HEIDI MONTAG!?!?!?! Tog sin in på listan..

 En annan sak som chockade mig var bilden nedan....


Kanman verkligen Kalla detta hett?? Hon kom till och med på 8:de plats!?!?! Rihanna har blivit så äcklig på sistone att man ibland inte ens orkar att lyssna på hennes låtar...

Jag får väl se om jag gör en lista på de hetaste killarna nån gång...;)



XOXO
          /TheShaker

HappyHappy + music<3

Hey bitches!


Va glad jag blir när jag så min statistikmätare skjuta i höjden, visserligen var det bara med 15 pers, men ändå! Mer människor börjar kolla in min blogg, vilket jag tycker är roligt!

Jag har under dagen nästan bara suttit på min rumpa och spelat spel på Unibet! Tjänade ihop en 10 spänn! ;) Sedan spelade jag ett spel på miniclip.com som heter Bionic Bugz! Första gången jag spelade det, så kom jag på 13:de plats! Glad man blir över det!

Bildbevis!


Sedan blev jag gladare då jag upptäckte på minibellini.blogg.se att man kan ha en musikspelare på sin blogg! Såklart måste alla läsare få höra på vad jag tycker om och jag vill gärna ha tips på bra låtar! Så fort jag får låtar av ichris.blogg.se, så kommer de hamna på min playlist! Med hjälp av designadinblogg.se, så fixade det sig. Mycket reklamering här, men det är dem värda!


XOXO
          /TheShaker

Dålig humor på bästa nivån!

Hey bitches!


Jag la mig klockan 05:00 för att jag satt hela natten och kollade in tjuvtittat.se!!!! Jag har inte skrattat så på hur länge som helst. De har bilder på typ vad som helst! Visar några av de roligaste här nedan!

copyright: Tjuvtittat.se






















XOXO
          / TheShaker

Now they´re gone + Ichris

Hey bitches!

Ida och Birta har gått för en stund sen och nu kollar jag bloggar och de senaste dagarna har jag pratat Christian från ichris.blogg.se! Han sjunger skitbra och är jättetrevlig! Det är värt att ta ett besök till denna blogg!


Bilder från kvällen













Tack för en jätterolig kväll!



XOXO
          /TheShaker

Vänner FTW!

Hola bitcholas!


Snart kommer Ida och Birta hem till mig! Det var för länge sedan vi hittade på något tillsammans och jag hoppas att vi kommer ha kul ikväll! En liten överraskning kommer jag förhoppningsvis bjuda dem på, får se om min överraskning kan komma hit! :)


Måste fixa iordning mig nu!


XOXO
          /TheShaker


MODEVISNING!!!

Hey bitches!


Vår poster är äntligen klar och är gjord av Felix som är en riktigt baddare på Photoshop!

 BE THERE!







XOXO
          /TheShaker


Bilder från igår

Hey bitches!


Här får ni lite bilder från gårdagens stora händelse!















XOXO
          /TheShaker

Bäckäng DÖDAR!

Hey bitches!

Efter att ha fått 5 ägg på mig kunde vi åter igen se vår kära skola Bäckäng som segrare! Arenakampen började dramatiskt med att Bäckäng nästan förlorade en match på straffar, men såklart så är våra elever bättre än så! Efter normalt "ägande" av alla andra gymnasium i Borås, vann Bäckäng över John Bauer med 3-1 om jag inte misstar mig!

Ikväll blir det rejält firande på Swing med mycket SHAKE! Har inte dansat på länge, så måste skaka av mig nu!

lite bilder av dagen kommer imorgon! Nu är det lite förfest som gäller!!


XOXO
            /TheShaker

Krydda tillvaron

Hey bitches!


När min mamma sa till mig att koka kaffe fick jag lust att göra något speciellt, så jag gjorde det! Det blev en kopp kaffe med grädde, kokos och kex! Det var hur gott som helst, men det kanske hade varit godare med lite riven choklad på toppen! Det är synd att jag är så lat!





Ett till steg in i vuxenlivet

Hey bitches!

Idag fick alla hemma (förutom Alex) våra röstkort från valmyndigheten för Europaparlamentsvalet och det första jag tänkte på var att jag är vuxen nu. Man ska göra beslut några gånger vart 4:de eller 5:e år som kommer påverka ens och alla svenska medborgarges framtid likaså. Det är val 7 juni och jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska rösta på. Bäckäng är en väldigt bra skola som bjuder in kandidaterna till Europaparlamentet! Då får man mer info och en större förståelse! Det gör det lättare för en att välja. Något som borde uppmärksammas är att alla borde rösta! Även om man röstar blankt, så är det ändå en röst! Om man inte deltar, tycker jag personligen att man inte ska klaga på vad partier gör, för att man har inte varit delaktig och sagt vad man själv tycker!



XOXO
           /TheShaker

Ge mej något att göra...

Hey bitches!


Det är svårt att veta vad man ska skriva om, så jag tycker att ni som läser bloggen kan ge mig några förslag. Det är inte så svårt som det verkar,  bara kommentera nedan. Jag kan skriva om lite allt möjligt, bara det är ett bra tema.

Väntar på bra förslag!


XOXO
          /TheShaker

YAY! Min kalender är tillbaka!

Hey bitches!


Jag har letat som galning efter min kalender som varit borta i nästan två veckor nu. Hittade den i rummet jämte på golvet där den var helt dammig. Förstår inte ens hur den kom in dit. Men anyways, så har det varit en väldigt produktiv dag idag där jag har pluggat och hållt på inför modevisningen!! Den är jobbigt nära!!


Jag känner mig på Britney-humör och behöver lite musik. Det har varit väldigt tyst i mitt rum sedan jag flyttade ut min radio ur mitt rum, men det har gjort att jag sovit bättre, så det är nog bäst för radion att hålla sig borta från mig.
 

SAKNAR RIX FM!


Här får ni en liten Britney-dos iaf...





XOXO
          /TheShaker

I did a Britney!

Hey bitches!


Jag ville klippa mig och jag bad mamma ta lite på sidorna. Hon klipper bort typ två centimeter av min lugg som jag sa till henne 1000 gånger att låta bli  och jag blev üüüber arg och deprimerad. Jag bestämde mig då när mamma tog en liten kaffepaus för att klippa mig själv. Det ledde till att jag fick nästan en stor kal fläck.

Jag var så besviken och chockad över vad jag gjorde, så jag gick till mamma, som såklart sa att jag var dum i huvudet. Men hon hade förstört håret först, så det skulle inte bli bättre precis. Mamma fick jämna till sidorna så gott hon kunde och hon lämnade ganska mycket där bak. Nu ser det ut som om jag har en Mawhawk och en hockyfrilla ihop! Jag känner mig fulare än någonsin!! Och det är svårt för mig att göra det!


Nästan såhär kände jag mig!




XOXO
          / Britney bitch! I mean TheShaker...

Souvenir frukost! + diet

Hey bitches!


Igår åt jag upp min souvenir som var världens gulligaste kalles kaviarförpackning som jag köpte i Stockholm innan vi åkte hem. När jag fick veta att sådana också såldes här, blev det inte lika speciellt, men jag har aldrig sett sådana här i Borås. Idag har jag börjat åter igen med en diet. Jag ska dricka sådana påsar igen, men nu är det från Allevo och från Modifast. Modifast chokladdryck är inte lika god som Cambridge -metodens, jag lider nästan ;).

Men om man vill vara fin, så får man lida pin!




Uppäten Kaviar!


Nu ska jag försöka plugga lite! ( Men det kommer förmodligen bli lite Track Mania istället...)



XOXO
           /TheShaker

I´m in love with a fairytale <3

Hey bitches!

Jag måste säga efter att ha lyssnat på Norges bidrag, så var den bättre ikväll än i semin, så vinsten förtjänade han såklart! 387 poäng!! REKORD! Jag tycker synd om Malena Ernman som kom på 21:a plats. Hon förtjänade verkligen inte den placeringen!! Men det är inget man kan göra nåt åt. Jag är glad över att Island, Azerbadjan och Turkiet fick så bra placeringar! De var också bidrag värdiga vinsten!








XOXO
           /TheShaker 

Fashion United, blåsor och Eurovision-final! Bojkotta Rybak!

Hey bitches!


Idag händer det grejer ja! Jag vaknade imorses halv åtta och ville hitta på nåt... Det blev att jag satt och spelade Track Mania till 12 typ. Sedan skulle jag åka till stan för att fixa sminket till Fashion United´s modevisning som kommer vara fredagen 29/5 och alla är varmt välkomna!! Mer info kommer snart!

När jag skulle platta håret gjorde jag den smarta saken och brände mina fingrar. Fråga mig inte varför jag tog tag på de där sakerna, det jag vet är att jag brände mig på 140 graders värme och det har gjort ont i över en timma nu...IQ 0,badboll!

Det som är konstigt är att jag brände min hand för några år sen, samma dag som Eurovision-finalen var. Kanske ville mitt medvetande fira 5 års-jubileum eller nåt. Ikväll är mina favoriter: Sverige, Turkiet, Island, Azerbadjan, Ukraina, Tyskland och Storbrittannien. Jag dissar Norge och Alexander Rybak. När jag såg på semifinalen, så var han inte så bra som han var i norska finalen. Det är väl inte så konstigt, då han gått ut och festat varje kväll...


XOXO
          /TheShaker

I total ESC-anda!

Hey bitches!

Innan jag drar mig för att se på semi-finalen, så kollade jag av någon anledning gamla ESC-bidrag på youtube och jag hittade en som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta! Det är XXL från Makedonien som sjunger "100% (sto posto) te ljubam",  Det är skitkul (och stört)  att jag fortfarande kommer ihåg texten och dansen!!








XOXO
          /TheShaker




 

Eurovision omgång två!

Hey bitches!

ikväll är det den andra semifinalen i Eurovision SongContest och senare ikväll får vi veta vilka det är som ska stå på scenen igen på lördag! Jag är inte lika insatt i Eurovision som förra året, men jag ska i alla fall hålla koll på Norges bidrag "fairytale" med Alexander Rybak.





Cya, don´t wanna be ya!




XOXO

         /TheShaker

Good day for business

Hey bitches!

Idag har varit en ganska okej dag då vi haft en halv studiedag i skolan. Fashion United (som jag är med i för er som inte visste) hade idag möte och jag och kicki var i knalleland en sväng för att prata med sponsorer. Jag hoppas att vårat stora möte med ett av de största märkena i sverige ska vara med och visa upp sina saker. Vi får se hur det kommer bli! NU ska jag sitta och träna på min muntliga engelska och det gör man bäst med en påse chips och The Hills!



P.S. Jag vill hälsa grattis till Felicia, Jonna, Lars och Ellen som blev de nya BB på Bäckäng!!! Lycka till med ert arbete den kommande terminen! D.S.



XOXO
          /TheShaker

Dålig kväll för Eurovision!

Hey bitches!

Hemma var det riktigt dåligt att se på TV:n som dampa sönder under hela kvällen och det blev suddigt och ljudet försvann under flera tillfällen, men med det lilla tåladmod som jag har, så kollade jag ändå på hela programmet. Jag kan inte säga något annat än att i kvällens startfält var Malena Ernman klart bäst! Jag är så glad att hon gick vidare och önskar henne ett stort lycka till på lördag! Jag tyckte faktiskt mer eller mindre om alla bidrag som gick vidare ikväll och man märker på de bidrag som gått vidare att Eurovision börjar bli mer seriöst och det är något jag blir riktigt glad över!

LÄNGTAR TILLS PÅ TORSDAG!



XOXO
          
/TheShaker

Eurovision ikväll!

Hey bitches!

Om ni inte redan visste det, så är jag ett stort fan av Eurovision SongContest! I år som alla ESC-fans vet, så är det i Moskva (Dima Bilan eller vad han nu heter förtjänar inte att vinna!) och i år är inte startfältet inte det bästa på några år. Är ganska besviken egentligen. jag kommer trots detta kolla och heja på Malena Erman och La Voix. Vi får se om jag får några nya favoriter ikväll!


XOXO
          /TheShaker



4:de maj!

Hey bitches!

Idag har (i alla fall tre) betydande personer sin födelsedag! Min Mamma, Vujna (Morbrors Fru) och Ashna!!!! Jag önskar er alla en bra födelsedag, (även om vårt egna firande hemma nästan kunde slutat i brännskador!

MAMA <3




ASHNA, ASH, VAGINA! <3


XOXO
          /TheShaker


Slampig Shaker

Hey bitches!

Sitter här med värsta huvudvärken och kollade in creamycupcakes blogg... Jag säger bara OMG till deras nyaste inlägg! Kan säga att det hjälpte lite i alla fall..:P Titta nedan! ME LIKE! <3






XOXO
          /TheShaker

Ett sjukt spel!

Hey bitches!


Mitt i den fruktansvärda svininfluensa som tar sig runt jorden, kan man hitta nöje! Ett spel som kallas för Stop Swine Flu går ut på att försöka smitta så många personer man kan och man har bara en nysning på sig!

gå in på följande länk för att spela!:

http://www.miniclip.com/games/stop-swine-flu/en/



XOXO
          /TheShaker

Kulturveckan 2009 tisdag och onsdag + Britney is a expensive bitch!

Hey bitches!

På grund av sjukdom och väldigt mycket irritation, så lägger jag nu upp videos på vad som hände på tisdagen och onsdagen. kommer inget på torsdagen för att jag blev sjuk, så arg man är på det!! Men här har ni klippen i alla fall!


Kulturveckan tisdag!




Kulturveckan onsdag!







Sedan till andra ämnet: BRITNEY KOMMER TILL SVERIGE!

För er som inte känner till det, så tycker jag väldigt mycket om Britney Spears, och jag skulle väldigt gärna gå på hennes konsert! Men med en väldigt VÄLDIGT lite plånbok, så är det näst intill omöjligt att göra detta, den billigaste biljetten kostar nästan 700 kronor! Det är hutlöst mycket pengar för en studen att slösa på ett tillfälle!!! Britney, jag älskar dig, men inte till vilket pris som helst... Ska försöka vinna tävlingar och dylikt istället..;) Om inte, så får jag väl se klipp på youtube istället...

XOXO
          /TheShaker

RSS 2.0