District 9 - Not in my neighborhood! ;)

Hey bitches!


Ska till stan med Ida(ho) och Birta och se på "District 9" på bio. Det lilla som jag läst om filmen verkar bra, men var jag verkligen längtar att se på är "Paranormal Activity" !!! Men nu är det denna film som gäller och jag hoppas den är bra :) Skriver nog en recension på den när jag kommer hem eller imorgon.


XOXO
       /TheShaker


Frieri på Idol!

Hey bitches!


sitter här framför TV:n och bara ryste till lite när en kille friade till sin tjej på Idol. Det var en av de gulligaste sakerna jag har sett på TV!!! Men fan va pinsamt om hon hade sagt nej liksom, men det var skitgulligt ändå...

Med godis och dricka framför mig får vi se vad mer för överraskningar Idol bjuder på denna kväll...

XOXO
       /TheShaker

Hoo hoo, hoo hoo...

Hey bitches!


Det var ett tag sen, eller hur? Jag har helt zoomat bort och inte ens tänkt på bloggen en gnutta! Men det hoppas jag att det ska bli ändring på! Imorgon kommer jag lägga upp lite bilder på saker som har hänt mig sedan dess och kanske kommer en ny minivideo komma upp imorgon om jag har tid, Det var ju ett bra tag nu, men har inte det bästa inspelade materialet bara...


XOXO
       /TheShaker

Reklam!

Hey bitches!


Sitter på min Webbdesignlektion där jag fick veta att jag fick VG på min inlämning. Ganska bra för att vara helt novis! Men bättre blir det, jag fick veta att jag fick MVG! på ett prov i religion som jag inte trodde ens var ett prov.  Man bara kludda lite och vips, så var det ett MVG! Jag undrar hur läraren tänker ibland...

Har ni sett att jag gjort om lite på bloggen? Jag bytte bakgrund och ny huvudbild kommer när jag orkar;) Har även lagt upp ny reklam som ni mer än gärna får klicka på! Då blir det lite katsching i kassan för mig!


Under kommer en helt random bild som kommer från s:t Sigfrids kyrkas hemsida. Skulle göra ett arbete om dem, då de dissade mig totalt och fick välja en annan kyrka istället. Detta är deras syn på Evolutionen iaf...


XOXO
/TheShaker

Shake + Boo<3 = FLUMM?

Hey bitches!


För en stund sen åkte Asrin hem då hon varit hemma hos mig och "pluggat"! Vi hade det väldigt kul och hon fattade stort tycke om min huvudmasserare! KNULLRUFS! Behöver inte säga nåt annat... Nu försöker jag att fortsätta med vår powerpoint som vi ska redovisa imorgon! Va roligt det kommer bli!

XOXO
      
/TheShaker

Kan det bli värre?

Hey bitches!Igår var jag värsta igång! Jag var i skolan och gjorde typ muntligt prov, efter det hade vi utvecklingssamtal och sökningsinformation till vårt projektarbete. Efter det virrade jag mig runt på stan med Boo<3 och jag hittade en jacka, en t-shirt och ett par jeans (som jag fick uppklippta till igår, köpta i onsdags). I förrigår hade jag även beställt glasögon, och nu känns det som att det är en ny Shaker som äntrar scenen! Va glad man blir av Shopping! Efter det bestämde jag mig för att simma ett par längder, men gjorde inte mer än tjugo för att jag började krampa. Jag bastade resten av tiden och efter det bar det av till Laserdome där jag kom etta och tvåa! Liite glad man blir!

Något tragiskt dock, (finns ju alltid det) var när jag hoppade av bussen påvägen hem och jag såg en gubbe/tant?? som låg helt stilla på marken och jämte henne fanns en tom rullstol. jämte henne fanns det en massa folk som sa att ambulans var påväg å dylikt. Jag blev skitskrämd och chockad resten av kvällen. Hoppas att människan mår bra!

Idag hände något som är nästan värre! Min kära mor skulle färga håret på mig och nu ser det helt röd/grönt/brunt ut med svart utväxt!!!!!!! Det första jag gör imon är att springa till ICA och köpa hårfärg!


Nu ska jag dra och spela lite CS; Blev så sugen från att spela Laserdome!XOXO
       /TheShaker


P.S. Sorry, inga bilder... I know, it SUXX! D.S.

RSS 2.0