Favorit i repris!

Hey bitches!Jag fick idag veta säkerligen att jag ska vara med Kicki, Steph och KP och göra en ny Modevisning! Det var otroligt roligt att göra det förra året och nu kommer det bli större och bättre! Jag ska inte berätta för mycket nu, då jag vill att allt ska vara fixat, men jag är så pumpad att jag bara vill fixa allt och göra det!XOXO
      /TheShaker

Lillebror 3 år!!! <333

Hey bitches!


Rubriken förklarar allt, eller hur? ;) Idag har jag haft en riktigt trög dag känns det som, började dåligt med att jag försov mig, men hann med en bra buss, men den blev 15 min försenad och jag kom ändå försent till lektionen... jättekul... Fick gå runt hela dagen med flötit hår med, så äckligt! Men när jag väl kom hem så pussa jag Alex en massa och gav honom kramar. TRE ÅR! Så fort det går! Han ville dock inte ta emot mina presenter, han sa rakt av: "Nej tack".... Lite sur man blev och när jag räckte honom ett paket började han storlipa. så jag fick öppna de åt honom och han lekte glatt med sina bilar och lego:P


Nu sitter jag och pluggar/är på tradera/Facebook m.m. Ska faktiskt! gå och lägga mig snart, känner mig rätt trött!VÄRLDENS GULLIGASTE!!!!!!!!!!!

XOXO
      /TheShaker

Basshunter är bra???

Hey bitches!


Idag upptäckte jag en relativt ny Basshunter låt som heter Every Morning och jag måste säga, ganska skaplig. skön beat och fin text. Han röst kan ju vara bättre, men det duger. Sitter annars här och PLUGGAR! Känner själv att det är ovanligt, men jag ville ta en paus och göra ett litet inlägg här i alla fall. Var bara tvungen att lägga upp videon.


Åter till pluggandet!


XOXO
      /TheShaker

Such A Huge EGO!

Hey bitches!


Jag sitter här med feber och ont i huvudet... Jag som faktiskt ville gå till skolan imon =( Men jag får ligga hemma och lata mig istället ;) På tal om ego: Jag la in videos på mig själv ( "Gimmie More" och "Hoedown Throwdown") tyckte det var coolt att se sig själv i sin MP3! Ni som har missat dessa "Underbara ögonblick" så lägger jag upp dessa videos igen nedan!XOXO
      /TheShaker

There has been a change of plans...

Hey bitches!


Det verkar som att det inte blev utgång ändå! =(... Vilket är tråkigt, då jag inte varit ute på länge känns det som! Men det är sånt som händer när folk är tråkiga. Så vad ska jag göra nu då? På TV går ju melodifestivalen om en stund som lockar mest, men sedan har jag en del filmer på datan som jag skulle vilja se på. Det blir ett svårt val, men jag tror att jag kommer göra det rätta valet ändå ;)


Såhär ledsen är jag nu typ...:

XOXO
     /TheShaker

Lördag!

Hey bitches!


Just nu sitter jag och väntar på tills det ska bli dags att dra till jobbet! ska bli skönt att få vara i vatten i några timmar :D Ikväll så ska jag dra ut till Puls och jag hoppas att jag träffar många av er där!


XOXO
      /TheShaker

Tradera<333

Hey bitches!Under denna vecka har jag fått hem lite saker jag köpt från tradera, men idag kom klart det bästa! Jag köpte mig en MP4 på 4Gb och sedan fick jag en till MP3 på köpet på 2Gb!!! Skitcoolt! den ena är en ipod-kinakopia och den andra en Creative zen stone plus! Blev förvånad när jag fick med den sistnämnda, men tydligen hade hon lite skuldkänslor för att hon inte kunde nåt om den förstnämnda, som jag fortfarande lär mig hur den funkar! Men ett riktigt bra kap får jag säga!


Måsta ju bara säga att Tradera är helt fantastiskt!


XOXO
      /TheShaker


Presenter+Shopping+lov=NIIIICE!

Hey bitches!


Det var ju nästan en vecka sedan jag bloggade och jag kan lova att det har hänt mycket! Min kära syster kom hem från Thailand förra onsdagen och hade med sig lite goodies och lite not so goodies xD Jag har varit och fikat med kompisar och jag har jobbat! det summerar från förra veckan tills nu i princip!


Bilder från dessa fantastiska dagar!:Bra att man i Thailand gör allt för att Cigg ska vara så aptitligt som möjligt! xD
XOXO
      /TheShaker

Coster<333

Hey bitches!Kom hem för en stund sen från ett stall som ligger i Kinnarumma? Där har jag fått rida en av världens gulligaste hästar, Coster! Josefin bjöd med mig idag och det är något som jag aldrig skulle tacka nej till! Jag var ärligt talat rädd i början, men det gick fort över när jag förstod hur snäll han var!  

Detta måste göras om! Gärna till våren då det är varmare! :P

XOXO
      /TheShaker

Skön kväll!

Hey bitches!


Kom hem för en stund sen från Nadia, där vi hade filmkväll "tjejkväll+Antonio". Vi hade skitkul! började först med god mat, sedan bootyshake och därefter kaka, godis och chips tillsammans med "White Chicks"!!! Hur kan jag ha missat denna sköna film?!?! Jag har inga bilder från kvällen än, men jag ska lägga upp en vacker bild av allas vår Karim, som "lånade min mobil" under filmkunskapen:
XOXO
      /TheShaker

Shopping!

Hey bitches!


En annan sak jag också gjort idag är att SHOPPA, och mycket av det! ;) Och jag blir speciellt glad när jag kan fynda!


T-shirt, MQ, 29:-T-shirt, Brothers, 49,50:-Pc-spel,"Infernal", Game, 29:- (Längtar tills att få spela!) Ansiktsmask i tyg, Cubus, 15:-4-pack badoljor, Lindex, 25:-Armband, Ur&Penn, 25:-
Jag har också köpt min kära mor en ansiktsmask i tyg, fast med Q10 och soya för att motverka rynkor och strama åt huden. Även den på Cubus för 15:- Och jag har även köpt Alex en jacka, ett par mjukisbyxor och en t-shirt alla dessa även här på Cubus.XOXO
       /TheShaker

Happy B-day Alban! <333

Hey bitches!Det var ju nästan en vecka sedan jag gjorde ett inlägg, det var väldigt konstigt! Jag hade nästan glömt bort bloggen kändes det som, men nu tänkte jag skriva ett inlägg därför att:) Jag kan ju börja med att säga att LBS-LIVE inte gick som jag ville det, jag åkte ut allra först! Vilket såklart var tråkigt, men jag kan inte hjälpa att jag är ett så stort hot mot andra. Jag hade skitkul de fyra timmarna jag var där och jag uppskattade verkligen sällskapet! Ett skönt gäng, helt enkelt. Jag vill även passa på att hälsa Nashwan grattis till förstaplatsen! Hejade på dig! =)


Vad mer har hänt då? I måndags vrickade jag foten på dansen, vilket gjorde att jag inte kom till skolan på tisdagen. På måndagskvällen var jag och Becca i Göteborg för att  göra projketarbete, där vi intervjuade Kalle Gustavsson från bandet Soundtrack of Our Lives, vilket var en grym upplevelse! Det var en rolig kväll att minnas!

Idag hade jag min halkkörning vilket gick över förväntan. lite dumt att man är tvingad att köra på nån? XD

 Jag vill hälsa till min kära alban ARLINDA!!! ett stort grattis på hennes födelsedag!!! U ROCK! ;)XOXO
      /TheShaker

RSS 2.0