Vem är bloggaren TheShaker?

TheShaker är en gammal legend som med sin sköna stil glider fram och plockar brudar till höger och vänster. Han är grym på att blanda hotshots samt på att jonglera med ström. med sin grymma intelligens så kommer han garanterat att dra in miljoner om några år och köpa sin en egen ö.


Detta var svaret jag fick efter jag skickade ett sms till 118800. Det var väl kul? :PXOXO
     /TheShaker

Dött? Svar JA!

Hej bitches!


Det var ju lite över en vecka sedan jag gjorde ett inlägg här på bloggen. Varför? Finns väl ingen direkt förklaring till det. Ibland finns lusten där och ibland inte. Nu efter studenten och allt undrar jag om jag ska lägga ner bloggen, för bloggen representerade mest hur det var under gymnasiet, men det känns ändå dumt att lägga ner det. Det är som att jag förlorar något på att ta bort bloggen. Jag måste nog bara hitta något nytt att tillföra till bloggen, så kommer jag nog skriva oftare!

Under veckan har jag väl inte gjort så värst mycket. Jag kom ju hem från DH i tisdags, som var...njaa...det var kul, men ett av de sämre jag varit på. Har ju några att jämföra med ;) När jag kom hem blev jag riktigt sjuk. fatta inte vad det var med mig, känner mig fortfarande lite hängig, men inte lika mycket som då. 

I fredags firade jag midsommar hos Jessica, vilket var trevligt. Grilla och tjöta funkar bra ihop! Igår läste jag klart min älskade bok, "Den förlorade symbolen" av Dan Brown. Den var riktigt bra! Rekommenderar starkt denna underbara bok. Vad har man gjort mer? Idag skaffade jag och min bror DJ Hero! Ett riktigt roligt spel som kräver flinka fingrar! Det funkar skitbra på medium än så länge i alla fall ;) 

Imorgon ska jag faktiskt försöka ta mig till arbetsförmedlingen för att se om jag kan få nåt extra jobb! Och lite shopping får ingå där med. haha!


BTW! Köpte mig två par shorts från dressman i torsdags! Ta tre betala för två! Kristian fick ett par han med. Jag skaffade ett par i rött och ett par i ljusblått! Skönt tyg och ett bra pris!

Blir inga bilder denna gången heller, Blogg.se fungerar inte så bra för mig...undra varför?....XOXO
     /TheShaker 

Dreamhack Summer 2010!

Hey bitches!


Var fjärde person att ta sig in på DreamHack! Liiite coolt ändå =)


Ja, jag är på DH och nördar till mig! Har längtat så! Kommer lite senare lägga upp ett litet kollage av morgonen!XOXO
    /TheShaker


M to the I to the A, HEY!

Hey bitches!


Jag är hemma just nu efter en intensiv natt fylld av kattbrottning och lite annat gulligull^^ Jag spenderade min morgon med Mia, som är en kär klasskamrat! Åh, så roligt vi hade det :) Nu ska jag sitta i solen och läsa Dan Browns "Den förlorade Symbolen" vilket jag velat läsa väldigt länge nu! Om någon timma drar jag väl igen och tittar till "änglarna" och sedan är det jobb!

Är det någon annan än mig som har fixat sig en lång lista böcker att läsa nu när man är helt ledig?


Skulle lagt upp fina bilder på oss, men blogg.se vill inte ladda upp bilder....märkligt...
XOXO
    /TheShaker


Pussywatcher! xD

Hey bitches!


Just nu sitter jag hemma hos Becca och Daniel och är kattvakt! Deras små bråkstakar heter Doris och Fritz och är skitgulliga! Så under några dar här ska jag se efter dem och det kommer bli kul tror jag :D Vi får la se om dem är snälla, annars utlovas agning!....eller inte...


XOXO
/TheShaker

Cirkusartisten MIA!

Hey bitches!


Det var ju meningen att jag skulle lägga upp denna igår, men glömde av det tydligen ;) Bättre sent än aldrig, eller hur? 


 
XOXO
     /TheShaker

Pix!

Hey bitches!


Jag skulle ju lägga upp bilder från de föregående veckorna, men igår kväll mådde jag inte så bra, så jag valde att sova istället. Men nu får ni ett litet bildgalleri på vad jag har haft för mig!


Jag töntar mig på textilmuséet:


Jag kammar mig så fint...:Roliga ögonblick :Snubben har en iPad!!!!


Balen :Studenten :
Det får räcka tycker jag ;)XOXO
     /TheShaker
mmmh...

Hey bitches!Sitter här och mår illa och har ont i huvet... Inte så roligt direkt. Men jag åkte med min bror för att lämna av vår kära syster hemma hos sig och även få lite frisk luft. Vi passerade Maxi och fick syn på detta...
Är det inte någon mer än jag som förstår dess snuskiga betydelse??? (Köpte inte Oreos om det är det ni undrar^^)XOXO
     /TheShaker

För jag har tagit studenten!!!

Hey bitches!


Förlåt att jag inte skrivit något inlägg på länge, men det har varit väldigt mycket de senaste två veckorna. Denna veckan var det att hänga med klassen, bal, fixa studentflak och tillslut även studenten! Jag hade en riktigt rolig dag igår, med reservation för min kära Arlinda som skadade sig, men ändå kunde hänga med ut med oss på kvällen! Hela gårdagen var fylld med blandade känslor och det var svårt för mig i alla fall att hålla tårarna inne. Tre år på en skola som faktiskt betytt mer för mig än vad jag trodde från början. Jag har träffat nya vänner, förenats med äldre vänner, Haft mina upp- och nedgångar. Det har även varit ett utlopp för min kreativitet och fantasi. hjälp till nya möjligheter och val. Det är så mycket som man får tillbaka från skolan och allt detta i en klass som på något sätt känns som ett bigbrother när man ser på det hela efteråt. Många har försvunnit, men vi har fått nya vänner på det sättet och det är jag glad över.

När jag sitter här framför mitt databord undrar jag själv vad jag ska göra nu. Man har valfriheten att kunna bestämma över sitt öde nu på ett friare sätt och jag ska verkligen göra det jag själv känner för och inte det som någon annan tycker att jag borde göra. Jag har redan börjat leta efter jobb utomlands och jag får se vad det leder mig till. Jag hoppas endast att få uppleva nya saker och att få se en annan kultur. Det finns så mycket man vill göra här i världen, men för att göra detta, måste man ha rätt medel till detta, för man kan inte bara hoppa på nästa flyg till någon okänd plats, utan man måste kunna planera det någorlunda för att se till att man kommer hem också ;)

Jag känner mig lycklig, men även lite vilse och kall ( kall för att det är kallt i mitt rum just nu) för att jag vet inte vad jag vill göra nu, men det är dags för mig att ta reda på det!


XOXO
     /TheShaker


P.S. Ska lägga upp lite bilder senare ikväll på vad jag har gjort under dessa veckor D.S.

RSS 2.0