Video!

Hey bitches!


Här kommer videon, dock måste man vänta en stund, för att videon måste bearbetas!XOXO
     /TheShaker

Hänt Extra! ;)

Hey bitches!


I dagarna har det hänt mycket! Jag har gjort skitmycket PA och vi kommer ha en filmvisning på Bäckäng för de som vill kolla i sal 113 08:50 och 14:15. Två visningar alltså! Igår fyllde min andra favoritalban år! Grattis MEG! <333

Idag har jag varit i skolan och filmat in det sista som ska i filmen och nu ska jag bara redigera klart! Efter skolan var jag på stan och införskaffade mig ett par nya jeans och en ny frisyr! Blev riktigt nöjd med båda!

Jeans, Dressman 100:- FYND!!! <333


Klippning hos guldsaxen 170:-

Före


EfterJag kommer om en stund lägga upp en video jag spelade in idag med två riktigt duktiga skådespelerskor! ;)


XOXO
      /TheShaker


Tävling!

Hey bitches!


Jag är med i en tävling hos Tele2 där man kan vinna en Iphone!!! Allt man behöver göra är att få så många personer som möjligt att adda en på Facebook! Så nu vänder jag mig till er för att säga till alla ni som läser att adda mig, Antonio Nilsson på Facebook. Säg även till era vänner att adda mig! Jag hoppas att ni hjälper mig med detta! Skulle bli skitglad om jag är top fem (de får Iphone, och 6-10 får en huawei mobil, vilket inte heller är fyskam)

Men ni som redan har mig på Facebook, kan gå in på min profil och på vänster sida längre ner står det något i stil med "föreslå vänner". Klicka på den och klicka upp till 50 kontakter som kan adda mig på Facebook. Det är inte så tidskrävande, så jag hoppas att ni hjälper mig!


 Nu är det dags att ta sig till sängs!XOXO
     /TheShaker


Videologg! :D

Hey bitches!


Var på filosoficafé idag på borås högskola som handlade om döden. Var ganska intressant. Efter detta drog några till McDonalds och flummade sönder. Detta ledde till min första videoblogg (väldigt tillgjort!)

 Observera att saker som händer i loggen inte brukar hända vanligtvis....NOT! xD

XOXO
     /TheShaker

Nostalgi?

Hey bitches!


Idag har ju tyvärr inte varit skolan! Missar ju dansen :( Och nu har ju Killer börjat, så det kanske är både positivt och negativt? :P Måste dra till skolan i vilket fall som helst, annars kommer det blir riktigt jobbigt. hoppas jag mår tillräckligt bra bara.

På tal om nostalgi, Jag hittade en gammal video på mig där jag dansar, Jag var på Dreamhack Winter 08 tror jag det var och då kom en kille fram till mig och frågade om jag ville ha ett USB-minne. Vem vill inte ha det liksom, så jag sa ja och han ledde mig till en greenscreen och sa att jag skulle dansa, jag ställde mig och de satte på musik och efter en min var det klart. Det som var coolt med detta är att det är flera av mig som dansar! ^^
XOXO
      /TheShaker

Trött!!!

Hey bitches!


Det är snart slutet på veckan och jag är SCHLUUUT! Man försöker använda det sista till att fixa saker till nästa vecka, men man undrar om det räcker... Har mycket plugg just nu (Som alltid) och allt staplas stadigt på varann. Igår hade jag en otroligt rolig kväll! För att citera min kära Beach: "Drömkul!!!"


Imorgon är det samma rutiner som vanligt, ska försöka se till att de mesta blir av också...
XOXO
      /TheShaker

UF - Mässa!

Hey bitches!Jag kom hem för en stund sedan efter en jävligt lång dag! Är helt utmattad... Jag har varit på fötterna nästan hela dagen, men hade en skön lunch med Mikaela som ledde oss till EEST! <333 Tackar så mycket Mikaela! :) Sedan hade jag prov som gick sådär och sedan bar det av till Åhaga och UF-mässan! Shit va mycket folk det var! Trodde inte alls att det skulle vara så mycket folk som det var, och det var inte så många bra idéer må jag säga. jag hittade två bra saker, Ausas och Nadias coola handdukar och en praktiskt massagegrej, vet inte vad jag ska säga om den, men ska skaffa en sån! ;) Det var kul allt som allt och träffa folk å snacka lite, kanske ska dra dit imon med, vet inte än...


XOXO
     /TheShaker

Veckans blogg på Minibellini.blogg.se

Hey bitches!Nu får ni hjälpa mig här! Jag har anmälde mig till veckans blogg på minibellini.blogg.se och blev en av de fem finalisterna! Nu ska ni hjälpa mig genom att rösta på min blogg i kommentarfältet under inlägget på denna länk:

http://minibellini.blogg.se/2010/march/veckans-blogg-klart-for-rostning.html#comment

Så alla som kollar in här, gå in en snabbis och rösta på mig, kolla gärna in bloggen, den är riktigt bra!


XOXO
      /TheShaker

På tal om Alice i Underlandet

Hey bitches!


På lördagkvällen var jag på bio med några från simningen och vi såg på "Alice i Underlandet". Rekommenderas starkt! Även sällskapet ;)  Nu när jag surfade det kära intranätet hittade jag denna video, som är väldigt roligt (tycker jag) :D


XOXO
     /TheShaker

Mysig kväll igår!

Hey bitches!Igår tillbringade jag min Kväll med Sara och Mikaela! Det var väldigt roligt må jag säga:) vi satt först på jensens böfhouse och sedan gick vi till bränneriet! Myckte tjöt, träffade lite vänner och Nachos med chilisås! GöttGött!

XOXO
      /Theshaker

Mums i Magen!

Hey bitches!


Idag har varit en både stressande och lugn en. Jag har sprungit runt och fixat saker för modevisningen som vi ska ha! Kulkul! Sedan har jag också chillat med filmer och apelsinjuice;) Jag har börjat få lite feber, men det är okej just nu. Pillz iz da sheit!


När jag var påväg till bussen, gick jag förbi södra torgkiosken med ett sötsug, jag såg en ensam donut och jag tänkte; varför inte? ;) Jag köpte den och jag ångrar inte ens sekund att jag gjorde det, för nio kronor fick jag inte bara en god donut med glasyr, utan även krämfyllning som var helt underbart! tror jag inte ätit någon bakelse som varit så god under de senaste månaderna! Ni måste bara dra dit å köpa en sån!!!!XOXO
      /TheShaker
Toy Doctor!

Hey bitches!


Idag har jag mått skit, men jag gick ändå till skolan och gjorde ett prov, orkar inte ligga efter så mycket, försöker jobba upp mig igen. Jag har typ sovit hela dagen, har faktiskt pluggat lite engelska, känner att jag måste göra detta.

Alex lekte med en "Anka" som gick sönder. Jag kom till hans undsättning och sydde ihop stackaren. Både Samanta och Kristian skrattade åt den stackars ankan, men jag är seriös när det gäller skadade gossedjur! Skulle aldrig önska dem något ont när de bidrar med så gott i världen!


 


Ska forsätta plugga nu....
XOXO
      /TheShaker

Kolla nedan!

Hey bitches!


I morses, vid halv ett- ett, fick jag ett sms av min vän Ashna som sa till mig att jag skulle kolla på mina kommentarer... Asså, det var längesedan jag skrattade såhär mycket och det är därför jag vill att ni också ska kolla in dessa, kolla in mitt förra inlägg "Tjejkväll + Antonio Bilder"XOXO
     
/TheShaker

Tjejkväll + Antonio Bilder!

Hey bitches!


Idag har en ny vecka startats och det har varit ganska lungt i alla fall... Jag har pluggat lite, shakat lite, jobbat lite. Sitter nu och ska läsa lite filosofi och jobba lite med filmkunskapen också, Men innan detta ska jag lägga upp bilderna från den roliga kvällen hos Nadia!Snygga Tjejor och Shaker!XOXO
      /TheShaker


RSS 2.0