Hot Hot Hot!

Hey bitches!


Nu är denna veckan snart över för min del och nästa vecka kommer vara hård... ska jobba mellan 11:30 - 20:00 hela veckan, så man kommer verkligen längta efter helgen! Att vara här nere är väldigt skönt, men när man var hemma, så saknade man faktiskt Sverige en hel del, främst av allt standarden på boendet! xD Men det är ju sånt man får leva med. Dock är jag såå trött på att bo på hostelet, men jag är så himla kräsen att jag knappt hittar någonstans att bo... Men jag ska försöka att inte vara så kräsen och hitta ett ställe där jag kan vara själv i ett rum åtminstone :P.

Ska lägga mig nu, lång dag imon... :(


XOXO
   /TheShaker

It´s all over...

Hey bitches!


Igår var ju som sagt en riktigt konstig dag för mig, allt från att vara med i radion till att sedan se mig själv på TV! Jag trodde aldrig att jag skulle vara så nervös som jag var när jag tittade på programmet, för att jag vet ju vad som händer, dock kände jag inte till resultaten, vilket jag själv blev förvånad över!


Jag får ju tacka alla som suttit och kollat och hejat på mig! :) Jag började fan lipa när jag såg att jag vann, vilket även det kändes så otroligt overkligt! Om någon timma, så ska jag ta mig till flyget och tillbaka till Bournemouth! Det har varit roligt och tråkigt att vara "här uppe", men det var skönt att ta en paus från allt.
Jag vill även passa på att tacka de andra deltagarna! Det var ni som gjorde hela upplevelsen så himla bra, speciellt du DeeDee! <3

XOXO
/TheShaker

ATTENTION!!!

Hey bitches!


Imorgon är det en riktigt stor dag för mig!

Det börjar med att jag ska vara med i radio, Sveriges Radio Sjuhärad 102,9 på Frukostklubben! Jag ska droppa in runt åtta, så kommer vara i sändning vid 08:10. Jag är skitnervös för det och hur jag ska svara! Ska försöka träna in lite typiska svar :P

Men imorgon kväll är det allvaret!!! TOTAL BLACKOUT I KANAL 5 20:00!!!!!! Jag är så himla taggad! Jag vet ju redan vad som händer, haha, men jag vill ju att alla ni där ute också ska få se det. Jag undrar ju hur de har klippt allt och hur jag kommer framställas i TV. Det kommer att vara skönt och tryggt att sitta i soffan med sin familj och få deras stöd. Detta är en av de mest galna saker jag gjort i mitt liv (hittills!). 

 


Jag hoppas att ni skrattar i mängder, för det är ju det som är meningen med detta, PURE ENTERTAINMENT!


XOXO
   /TheShaker


OMG!

Kom på att VI ÄR EN TIMMA BAK!!!!!


Hittade en bild på kanal5´s hemsida!!!!
OMG!!!! Fan va pinsamt med den jävla dräkten!!!!

Ni kommer ha kul nästa vecka gissar jag...


XOXO
/TheShaker

Total Blackout premiär!

Hey bitches!

Om 5 min så börjar Total Blackout sändas! Som ni kanske vet, så ska jag vara med i avsnitt två nästa vecka, så jag hoppas att  ni tittar! :D Jag är så jävla nervös redan nu och jag har redan börjat få ont i magen av det. Jag har annars haft en helt okej helg! Lördagen var skitkul när vi var ute å festa och igår så chilla vi hela dagen för att alla var så jävla trötta... Men vi var på en långpromenad på stranden, vilket var kul :) Har testat Brittiska havet och det var... KALLT! Fan va kallt det var! Behöver nog vänta ett tag till innan man hoppar i, men jag längtar!

NU ska vi spela in en rolig video! :) Ska försöka lägga upp det på bloggen under veckan!

XOXO
/TheShaker


P.S. Om ni vill se bilder på vad vi gör här, gå in på ocnu.blogspot.se, så får ni se lite mer än här! D.S.

Stackars bloggen...

Hey bitches!

 

Det har varit en valdigt skon arbetsvecka dar som borjade lite morkt, men slutade i total solsken och varme! Jobbet gar bra, det ar skitbra att ha en jobbtelefon, for att man lar sig sa himla mycket fran att anvanda telefonen. Jag rakade gora sa att min telefon kraschade, men jag fixade till det HAHA!!!

Det ska bli sa bra med helg nu! Har borjat chillandet med att dricka lite vin och god mat, ska ga ner och se pa nagon film nu ocksa. Imorgon blir det shopping! Ska ju ta med mig lite presenter till familjen saklart nar jag aker hem! Jag kommer hem pa fredag morgon och aker igen pa tisdag natt! Ska bli kul att fa se Lagenheten!

Jag hade kunnat blogga oftare om blogg.se hade en app sa att man kunde gora inlagg pa mobilen... kan ju fan blogga pa min gamla Sonyericsson...

 

Ha en riktigt skon helg bitches!

 

XOXO

/TheShaker

 


Weekend!

Hey bitches!

 

Det var varit lite Ke$ha style over mig de senaste dagarna, haha! Det borjade med att jag skullepa salsakvall med Carro min granne/kollega och hennes kompis natta, men det var sa daligt drag dar att vi gick till ett annat stalle och drack! Jag fick i mig en pornstar martini :D Ska visa bild pa det imon! Sedan drog vi vidare och drack lite till och sedan gick vi till nan klubb och dansa sonder. Vi var dock tvugna att dra hem vid ett tiden, da bade jag och Carro skulle jobba dagen efter (detta var i torsdags kanske jag ska namna)... Igar var jag ute igen, men det var for att Anna som jobbade med oss skulle sluta, sa vi at tapas pa en jattetrevlig restaurang som hette Lolitas! Skitgod mat verkligen :) Trakigt var det att hon skulle sluta, for att hon var ju sa himla rolig och trevlig :( Vi gick vidare till nagot annat stalle och efter det sa hamna vi pa en annan klubb! Verkligen skitrolig kvall hade jag, men jag var sa otroligt trott att jag gick upp ur sangen vid halv tva typ ^^ Behovde sova verkligen ;)

Nu ska jag dra och tvatta med min juggeroommate EMINA! :D

 

XOXO

/TheShaker


RSS 2.0