Travelling!

Hey bitches! Nu är Jag på väg ner till Makedonien, men innan Jag åker nedåt, behöver Jag åka uppåt, uppåt fyra och en halv timme. Jag är mer än halvvägs då Jag är på Bussen på väg till flygplatsen. Det tråkiga är att Jag behöver vänta i typ 4 timmar innan flyget avgår, men det lär gå fort förbi med min kära Desire HD<3<3<3 XOXO / TheShaker

Gifts!

Hey bitches!

Idag har jag sprungit lite ärenden och varit med Silvia en stund! Jag har även handlat presenter till mina släktingar i Makedonien. Det var jobbigt! Det är svårt att veta vad de tycker om, så jag valde mest det som jag tyckte om^^ Hoppas de gillar det iaf :)


Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Perry och vi ska till en restaurang för att käka lite middag. Blir säkert jättekul! :) Det svåra är bara att klä sig ordentligt, men jag har tänkt mig att klä mig lite finare idag, så kommer ha på mig en riktigt fin skjorta som jag köpte på Primark (Vart annars? :P ).

Nedan får ni lite kärlek från Costa! Bästa kaffet i stan! England?!?
XOXO
    /TheShaker

Booked in!

Hey bitches!

Idag har man varit lite produktiv och lagt upp foton på FB och bokat biljetter för min resa nästa vecka! Min plan var att egentligen åka till ROM och följa "Änglar och Demoner"s fotsteg vilket jag velat göra ända sedan jag läst boken! Men efter lite påtryckningar (tvång) så blev det istället Makedonien... Jag åker ju dit varje år, men min granne gifter sig och man vill ju hälsa på sina släktingar, så i princip tre dagar tillbringar jag där. Får bli många bilder och lite festande med förhoppningsvis :)

Jag ska ta med mig så mycket skit som möjligt från mitt rum här, så att när jag flyttar, behöver jag inte ta med så mycket. Det blir ju enklare så. Jag ser verkligen fram emot nu att få ta det lungt i några dagar och tänka på lite andra saker än Android och APN inställningar för Telenor...

Om ni vill se bilder, finns det på FB! :)

XOXO
    /TheShaker

Way Away

Hey bitches!


I mitt fina (ostädade) rum sitter jag och tänker på framtiden. Jag har för ett litet tag sedan kommit fram att det är dags att lämna kära B-muttan. Det har till största delen med jobbet att göra, för jag tycker egentligen om Bournemouth. Det är en väldigt spännande och överraskande stad där man alltid hittar något nytt. Jag vet inte ens om jag vill lämna staden än, för att jag ska sluta på jobbet i alla fall, det är en sak som är säkert. Om jag hittar något annat, så stannar jag självklart kvar, men om inte, får det bli nya saker att se. Jag har börjat att söka efter jobb i både Sverige och England och även andra länder som kan vara intressanta.

Jag har egentligen velat plugga, men det som är jobbigt med det är att jag inte riktigt vet vad jag vill. När jag drömmer är jag kändis ena dagen och andra dagen är jag jurist. Lärare, designer, skådis, personal shopper! hahaha!!! xD  Det hade ju varit perfekt! Det är sådant som man måste lista ut. Jag kan inte bara hoppa på något som ta minst 5 år av mitt liv, jag kan knappt planera in något för nästa vecka.

När jag gjorde mitt val för gymnasiet, så gjorde jag ett enda val. Jag ville gå på Bäckäng för att jag visste att skolan skulle passa mig, men vid slutet av trean ångrade jag dock att jag inte valde dans, men då hade jag inte fått träffa mång av de fantastiska vänner jag har idag och jag hade kanske inte ens suttit här nere i B-muttan. Ett val som gör mig säker på min sak och som jag vet att jag kan hålla mig vid för en lång period är vad jag behöver. Detta valet måste finnas någonstans.

VART ÄR DU??

Jag brukar nästan aldrig skriva om så personliga saker på bloggen, men det är så jag känner och jag måste uttrycka det någonstans.


Jag ska nu gå och ta en liten promenad... Behöver det verkligen!


XOXO
     /TheShaker


P.S. Om något har ett jobb att tipsa om, tveka inte att säga till! D.S.

RSS 2.0