ZZZ...

Jag är med familjen på en flygplats och vi ska åka hem, man måste personligen en och en gå och köpa sin egna biljett, men medan resten av familjen är och köper biljetterna bestämmer jag mig för att gå runt flygplatsen och se vad som finns där. Det man ser är trappor som går upp och ned längs väggarna och en trappa som leder ned till mitten av rummet. Jag går runt ett varv, upp och ner för trapporna och inser att jag har gått runt för länge och att planet skulle åka om en stund.

Jag går ner till mitten av rummet och ställer mig vid disken och köper min biljett. Jag får inte någon biljett direkt ut i handen, utan jag får ett USB-minne och personalen säger att jag måste gå till en dator, stoppa i USB-minnet i datorn och skriva ut biljetten. Jag går fram till en ledig dator och stoppar i minnet. Jag hör någon ropa mitt namn och jag vänder mig om, men jag ser ingen. När jag har vänt mig tillbaka till datorn ser jag att någon har tagit mitt USB-minne!

Jag kollar på golvet och runt omkring datorn för att se ifall den helt enkelt bara ramlat ur från USB-porten. Jag känner hur paniken börjar krypa fram och vänder mig till informationsskylten; mitt plan åker om fem minuter. Jag springer fram till disken och ber han fixa mig en ny biljett så fort han kunde. Biljetten var dubbelt så dyr än när jag köpte den första gången och nu fick jag en biljett direkt utan att behöva skriva ut den.

Folket framför mig går lite förhastat, men vi verkar alla vara påväg till samma ställe Jag passerar en trappa och börjar gå till en dörr som ligger bakom trappan. En person säger till mig att jag måste gå upp för trapporna för att komma in i planet då de redan stängt dörrarna för den ingången. Jag vänder om börjar springa upp för trappan då jag märker att människor fortsätter att springa in genom ingången man inte kunde gå in i. Av någon anledning beslutar jag mig för att hoppa ifrån trappan. I luften känner jag hur mitt huvud och mina axlar börjar känna sig tunga och ömma.


JAG VAKNAR AV ATT JAG TRYCKER MIN PANNA OCH MINA AXLAR MOT SÄNGEN OCH DE VÄRKER SOM FAN....


Någon annan som har haft en riktigt konstig dröm nyligen? Någon som kan ge mig en förklaring till min dröm?XOXO
/TheShaker

Snart såå...

Hey bitches!


Sitter på Ulf kontor och leker receptionist :P Jag gör lite allt möjligt här nere, men det är bara kul :) Det enda som jag kan tänka på just nu är Dreamhack!!! Det har varit i huvet sedan förra veckan och man blir bara mer taggad ju närmare man kommer. Jag som missade sommarens DH för att jag var i England blir extra glad nu :D Jag ska se till att filma lite mer saker än vad jag gjorde förra året. Får hitta på lite roligare saker me :D

Jag kanske även har ett "riktigt" jobb inom kort, mer om det om det går igenom :) YAY!
Bild på mig från Dreamhack för LÄNGE sedan!!
Någon mer som ska dit???


XOXO
/TheShaker

You shall be mine!!!

Hey bitches!


Imorgon så släpps ju det omtalade H&M samarbetet The Very Best Of Versace For H&M!!! Jag är jäkligt spänd inför detta och ska ska köa imorgon bitti utanför butiken för att försöka få tag på skjortan nedan! Hade gärna velat ha byxorna till, men det skulle bara se för mycket ut :P Jag vill även ha den rosa kavajen!!! Jag dööör för den, men den är lite för dyr för mig just nu... :( Kanske kan få den i julklapp? Jag ska försöka prova den iaf och kanske dö i den, det vore bra :D

Snyggt va???


XOXO
/TheShaker

Kill Everyone!

Hey bitches!


Det var ju lite över en vecka sedan jag skrev på bloggen, men lusten kommer fram och försvinner hela tiden, men känner att jag behöver skriva något! :D I förra veckan var jag i Kungsbacka och hängde med Emelie och Alexander, vilket var skitkul! Mycket att prata om :) Fick besöka Kungsmässan för första gången vilket var trevligt och sedan var vi på Freeport, vilket borde kallas för deadport eller nåt, det var så folktomt där att det var läskigt. Dock var det ändå ganska skönt för att man kände inte den stress det kan vara ibland när man är ute på stan och shoppar :)

Sedan var de hemma hos mig i lördags då jag gjorde tacos och vi spelade Wii! Väldigt trevligt :) Tror vi ska träffas i veckan och käka sushi<3 så jäkla gott! Det ska vara någon japansk buffe vid järntorget! Min mage längtar!!!

Igår varvade jag även Call Of Duty - Modern Warfare vilket var skitkul! Bortsett att hela spelet dampade efter halva spelet och jag fick hoppa över en halv bana för att kunna fortsätta, så var det skitkul! Bra grafik och skön spelarkänsla! Ni som inte har spelat det, rekommenderar jag att ni gör det! Dock inte till PS3 eller Xbox... i min mening ger det inte rättvisa på samma sätt som när man spelar på PC!

Jag ska ta och fixa mig själv lite! BEHÖVS!!! xD


XOXO
/TheShaker

Renew The Shoes!

Hey bitches!


Ända sedan jag såg Britneys video till "I Wanna Go", så har jag velat ha ett par stövlar med nitar på! Idag har jag börjat med att göra om mina stövlar och jag är nöjd med resultatet hittills! Mina fingrar gör ont av allt arbete dock.

Kolla vad jag gjort hittills nedan?

Vad tycks? :)


XOXO
/TheShaker

Nothing is better than shopping! ;)

Hey bitches!


Jag hade lovat mig själv att inte shoppa på ett tag när jag kom tillbaka till Sverige... Det klarade fan mig över en månad! :D Måste säga att jag är stolt över mig själv! :D

Jag införskaffade mig endast två saker, men det var SKÖNT! :P Kan inte riktigt säga varför, men det var det! Jag skaffade mig mitt 11:e par Converse! (Jag har dock endast 10 par nu på grund av att någon *HOST* Mama *HOST* rev sönder mina svarta) Dessa är bruna i en "skepparaktig" modell! Skitsnyggt att ha på sommaren och hösten!

Jag skaffade även mig en T-shirt från Weekday! Tror även den ska vara handgjord? Men är inte riktigt säker... :S


Snyggt mönster!


Nu är det dock ett avsnitt Las Vegas som gäller och sedan sängen! :P


XOXO
/TheShaker

RSS 2.0