Thousand miles...

Hey bitches!


Jag sitter i mitt rum och tröstäter lite och försöker ta mig ut på stan. Jag lämnade Elin och Tåve vid stationen för en stund sedan och de är på väg till London nu. Hela morgonen har kännts tung och jobbig. Det är svårt att lämna människor man varit så nära inpå nästan varje dag i ett halvår och hjälpt en igenom svåra saker.

En perfekt låt att ha med på resan!
LYCKA TILL <3<3<3


XOXO
   /TheShaker

EUROGAMER EXPO 2011

Hey bitches!Idag ska jag, Tove och Pontus åka till London och gå på en stor spelmässa i Earls court! Tove och Pontus har redan varit där en gång i fredags, så man har fått höra mycket kul!!! Ser verkligen fram emot detta då jag dels missade DH i somras och dels att jag får hänga me så trevliga människor, som även ska lämna jobbet :D

Så som jag förstår är Battlefield bland de största titlarna på plats, men jag ser faktiskt mer fram emot Just Dance 3 och det nya Tekken<3 Sedan också det nya Assasins Creed och CS GO! Jag bara dreglar när jag skriver detta! ^^

Måste tvätta bort dreglet nu och börja ta mig mot stationen!!!


XOXO
   /TheShaker

Freedom!

Hey bitches!Har inte tänkt så mycket på bloggen då mina tankar har flygit iväg nån annanstans :P Jag ska om en stund åka in till stan för en "jobbfest"?? Då några från teamet ska träffas och tjöta i princip. Det är ju för att fira oss som lämnar HTC me :D


Jag skulle för länge sen lägga upp lite bilder från allt random som jag vart med om, så här kommer en liten random bildbomb! :)

Mycket osammanhängande där fan! xD Får räcka med bilder där tycker jag!


Jag ska börja göra iordning mig nu för utgången, LATERZXOXO
   /TheShaker

SEMIRA A.K.A CHANEL <3

Hey bitches!


Måste visa min kära vän Semira, som klagar på att hon inte har synts till i bloggen! Ja du, "Chanel", Här kommer det!!! :DHAWT!


XOXO
   /TheShaker

Countdown!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONE

Heybitches!


Nu sitter jag här på min sista lunchrast på min sista dag här på jobbet! Jag har köpt lite godis och chips, så vi sitter här och mumsar i oss för fulla muggar! Jag hoppas att många ringer in och frågar efter mig! Gört säger jag! ^^


NU får jag väl återgå till min rast! Och mina cheese and onion- chips... ;)


XOXO
   /TheShaker

Countdown! 2

Hey bitches!Imorgon slutar jag!!!!!!!!!!! Det är jäkligt svårt att förstå, men det är verkligeheten! Igår kväll kom det ju ingen bildbomb och det är på grund av att vi sa hejdå till Frida som i skrivande stund är på väg hem till Umeå! Det är skitjobbigt när alla börjar dra nu! :( Jobbet är tråkigt också, glömde hörlurarna hemma, så har ingen musik, jobbet är tråkigt, orkar inte göra nåt nu fan!


Ska väl försöka svara på lite mail nu!


XOXO
   /TheShaker


Countdown! 3

Hey bitches!Sitter på jobbet och har kvällspasset. Inget som berör mig egentligen, det är ju inte så farligt. Min sista dag är på onsdag och jag både längtar och fruktar det! Jag kommer verkligen sakna alla människorna här och det är det tråkigaste med att lämna jobbet. Från varje jobb lär man sig nya saker, får nya vänner och växer mer som människa. När jag kommer hem kommer jag vara en upplevelse rikare, men jag kommer även känna ett visst tomrum, för människorna jag lärt känna här är så fantastiska!

Ikväll när jag kommer hem kommer det en bildbomb från förra veckan, så mycket som gjorts och jag måste ju visa upp det såklart! :)


XOXO
   /TheShaker


Sunday 18th

Hey bitches!


Idag har jag inte gjort ett enda skit! Jag är helt slut och har i princip bara sett på filmer och serier. Nu är jag inne på Project Runway säsong 9. Jag älskar mode! Allt blir större och bättre!


Nu ska jag titta vidare!


XOXO
   /TheShaker

Lugnet före stormen...

Hey bitches!Äntligen hemma från jobbet och var påväg till stan tills det börja spö regna!!! Nu i skrivande stund slutade det att regna, men det kan lika gärna komma tillbaka... GUUD VA IRRITERAD MAN BLIR! xD Jag var ju på jobbet idag och det var jättelungt på linjen till all hell broke loose vid 10-snåret! Samtal på samtal på samtal var det! Tack gode gud att det är min sista lördag som jag jobbar!  


NU är det soligt igen, ska försöka ta mig in till stan nu och gömma mig på Costa! :D 


XOXO
   /TheShaker

Friday Night!

Hey bitches!

Är hemma nu efter en otroligt tråkig dag på jobbet... Och så ska man plågas men ännu en dag imon. Som tur är det bara fyra timmar, så man överlever :P Men det kan bli värre, man vet aldrig.

Det kanske blir en mindre utgång ikväll, men jag är inte megapepp på det, men möjligheten finns där :) Det är snart dags för Frida att dra, så man vill ju spendera så mycke tid som möjligt med henne innan hon drar!


Lilla Frida sover så sött :)

XOXO
   /TheShaker

HELG!

Hey bitches! Även om man varit ledig typ hela veckan är man ändå glad över att det är helg! Jag ska jobba imon, men ändå, Heeeelg!!! Jag har inget direkt planerat, men det kan snabbt ändras ;) Jag känner mig såå uttråkad just nu, det är ganska dött på jobbet, så man har inget att göra... ska återgå till att spela words with friends i mobilen nu... XOXO /TheShaker

Dubstyle makes you feel like new!

Hey bitches!


Jag har varit på min första Dubstyle lektion och det var AWSOME!!! Fan va jag har saknat att dansa i en danssal med en massa människor där alla gör samma koreografi! Jag som har fått gömma mig i mitt rum ända sen jag slutat skolan ser detta som en frihet! Jag ska gå nästa vecka med, för jag kommer inte ha åkt härifrån ännu!


Länk till låten vi dansade till idag! (Kan inte lägga till videon av nån anledning...)

http://youtu.be/3r26y--evIwXOXO
/TheShaker

Back on troubled water...

Hey bitches!


Intervjun gick sådär, var lite nervös så jag stamma sönder ett tag, men jag skärpte till mig sen, hahaha! Jag hoppas jag får det jobbet, för det har varit mest intressant hittills. Efter intervjun var jag i stan snabbt och köpte ett par vita skor, för att jag ska på danslektion ikväll! Det finns en dansskola i närheten som ska vara bra. Jag ska på Dubstyle som ska vara HipHop med dubstep musik! Hoppas det blir bra..

Jag har därefter spenderat hela dagen med Frida på stranden och fikat och sedan gått en sväng in till stan igen. Kommer bli så jävla tomt när vi alla är splittrade. Det känns fel för mig att vi alla ska åt våra håll :( Jag kommer verkligen sakna alla här!!!

Nu är det iaf dags för en liten powernap för att sedan ge sig iväg för lektionen!

WHIS ME LUCK!!!


XOXO
   /TheShaker

Helt slut!

Hey bitches!


Fan va svårt det var att gå upp ur sängen idag! Jag gick och la mig vid 3 i morse, så det kan ju ha spelat in en del... :P Idag har jag en telefonintervju för ett jobb i utanför London som jag är jätteintresserad utav! Så jag är jättenervös för det... Jag hoppas det går bra! Därefter, så ska jag åka med Frida till Boscombe och hänga med henne :) Därefter får vi se vart dagen för oss :D


Måste göra iordning mig för intervjun nu... WISH ME LUCK!
XOXO
   /TheShaker


Smakprov!

Hey bitches!


När jag och Shanaynay var klara med Castlepoint, åkte vi till Charminster med Latoya och vi rökte Shisha! Mycket trevlig stund och jag har fått en ny favoritsmak på Shishan, Grape/Mint! Sedan drog vi hem och jag gjorde det jag gör bäst? Videos!!! HAHAHAHA!! Jag har inte gjort någon video på jättelänge, så det var på tiden. Videon som jag visar  nedan är mer ett smakprov på en video jag ska göra innan jag lämnar kära B-muttan!

Hoppas ni tycker om det! :D


 


FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT CP:A SÖNDER!!! XD


XOXO
   /TheShaker

Ööhm...

1960 called and they want their skirts back.. 1960 called, they want their skirts back...

Castlepoint!

Hey bitches!


Idag så hade jag egentligen tänkt att åka till Stonehenge med Shanaynay,  men på grund av det dåliga vädret, så drar vi till Castlepoint istället, som är ett... ööh, jaduu.. Vet inte riktigt hur jag ska förklara Castlepoint, men det finns lite affärer, restauranger och så vidare. Det är inte speciellt stort, men man är fast där i timmar! xD


Måste dra nu, men kommer såklart dokumentera dagen! :D

XOXO
   /TheShaker

Jävla CP-BARN!

Hey bitches!Jag älskar att se på artistisk gymnastik och jag älskar att se golvrutinerna de gör. Jag vet dock inte vad som har hänt på sistone, då alla "barnen" gör vad jag skulle referera som "freestyle"!!! Jag förstår inte ens hur de har styrkan att göra tricken de gör och min haka skrapar mot golvet när jag ser detta trick!


I videon nedan, kolla 0:19 speciellt!!I videon nedan, kolla speciellt från början till 0:26!!!
Helt sjukt, håller ni inte med???


XOXO
   /TheShaker

Later!

Hey bitches!


Jag kom hem för en liten stund sen, då jag varit på middag med Shanaynay och Latoya! Alltid lika trevligt :D Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilderna från Poole nu, då jag inte har något bättre för mig än att se på Jerry Springer! ^^

Låt oss avsluta med denna bild, Allt kommer finnas på Facebook ändå :)


XOXO
   /TheShaker


Back in my crib

Hey bitches!


Är tillbaka efter en skön och avkopplande dag i Poole! Det är en riktigt fin stad med mycket att se på! Jag var även i deras stadsmuseum och fick bland annat se på en av englands äldsta båtar som konserverats i socker?? Det var en riktigt trevlig upplevelse i alla fall! Bilder kommer lite senare ikväll då jag är för trött nu. Powernap kanske inte är så dåligt just nu?`


XOXO
   /TheShaker 

En bra start på dagen!

Hey bitches!Idag har jag planerat att dra till Poole och se läget. Jag trodde att jag bodde där de två första veckorna, så det vore kanske bra att se staden? xD Jag ska springa in i duschen nu och göra iordning mig, men tänkte ge er ett tips för en bra start på dagen!

ADVENTURE AHEAD!


XOXO
   /TheShaker

Sol, fest & oroliga föräldrar

Hey bitches!


Vissa tar ju sitt kändisskap till nya höjder och Dennix, som jag lärde känna genom Total Blackout, är med i en ny serie från Kanal5. Sol, fest & oroliga föräldrar handlar om  ungdomar som åker på semester och gör vad de vill, men vad de inte vet, så har deras föräldrar sett allt vad de har gjort!

Tycker synd om dem, men något som ni borde se på! HAHAHAHA!!


http://www.kanal5play.se/program/play/solfestochoroligaforaldrar-s01e01?origin=program


XOXO
   /TheShaker

Sister in disguise

Hey bitches!


Har precis haft en pratstund med min familj och min syster visade mig ett Youtubeklipp på henne som jag ville dela med er! Jag måste säga att min syster är en väldigt bra skådis! :D

Såklart är detta inte min syster, men det kunde ha vart, haha :P Det är ett halvhemskt klipp, man vet inte om det är en person som gör sig till eller om det verkligen är en utvecklingsstörd som gör detta. Det hela verkar lite väl överspelat, men det är roligt än då!

XOXO
   /TheShaker

Dagens outfit!

Hey bitches!


Är nu äntligen hemma efter en skön middag på Pizza Hut! :) Good Pizza! Jag sitter nu i min sköna säng och lyssnar på... *HOST* Shakira - Greatest hits *HOST*, men lär ändra det snart till någon film. Som sagt, så blir det ju en dagens outfit me :D HAHAHA!!! Såå töntigt, men så kul!

Fan va snygg jag är idag asså! :D

Topp till tå:

Hatt - Primark
Kavaj - Second hand UK
Väst - Second hand Sverige
T-Shirt - Primark
Halsband - TopMan
Armband - Självgjort
Ring - TopMan
Klocka - Makedonien
Väska - H&M
Byxor - Zara
Skor - Office
Jag och Mr. BARBADOS! HAHAHA!! :P


Vad tycker ni då? Hot or not??


XOXO
   /TheShaker

Busy busy...NOT!

Hey bitches!!!! Sitter på jobbet och är lite glad över att systemet krascha! Hahaha! Så det är ganska lungt här. Jag känner mig jäkligt snygg idag, så det kommer upp en dagens outfit faktiskt idag! ;) men den kommer upp lite senare. Nedan får ni ett smakprov iaf :D XOXO /TheShaker

And so it begins again...

Hey bitches!


En ny vecka, nya möjligheter! Det är så jäkla skönt att jag är ledig nästan hela veckan, tror inte att jag hade orkat med att jobba denna veckan faktiskt. Dock måste jag stå ut hela dagen, vilket inte behöver vara så jobbigt, men man kan inte förvänta sig vad som händer på jobbet.

Hur jag känner mig just nu...Nää, nu får jag göra iordning mig!


XOXO
   /TheShaker

Lauren!

Hey bitches!


(Igår)kväll har jag varit med Elin och firat Laurens födelsedag! Vi gick till Slug och åt dessert och drack vin! Underbart vin får jag tillägga :D Det förekom även många konstiga diskussioner! Riktigt trevligt med andra ord!

Pics från kvällen!Happy B-day Lauren!


Nu måste jag i alla fall få lite shuteye, ska upp om 4½ timma... :(

XOXO
   /TheShaker

11 September 2001 - Värt att minnas?

Hey bitches!


För tio år sedan hände något så otroligt, att det chockade hela världen. Två flygplan blir kapade och körs in i Twin Towers, mitt på Manhattan. Bara att förklarade det låter som ett skämt, men det har ju verkligen hänt. Jag vet inte själv vad jag gjorde denna dag för tio år sedan, troligen för att jag har tidig alzheimer och knappt kan komma ihåg vad jag gjorde förra veckan, men jag satt troligen i skolan när vi fick beskedet.  

Jag tänker ju på alla offren, deras familjer, vänner och bekanta som alla blir påverkade av detta, men jag kan inte sluta tänka på varför man vill komma ihåg denna dagen. Självklart är det ju för att hedra alla offren, men det känns på något sätt att man även hedrar terroristerna för deras dåd. Man tänker på vad som hände denna dagen och då tänker man ju även på terroristerna som gjorde detta. Man ger dem någon form av uppmärksamhet i det hela. Alla skriverier i tidningen om vad folk gjorde denna dagen för tio år sedan är ju från människor som var där och upplevde allt. De som var där kommer förmodligen aldrig glömma vad som hände denna dagen, men alla runt omkring, däribland jag, tänker även lite på terroristerna som inte är värda att ens vara påminda om.

Det kanske bara är jag som har denna tanken, men alla människor har olika tankegångar, så don´t hate.


Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att inget sådant upprepas!


XOXO
   /TheShaker

Creativity flows again!

Hey bitches!


Igår när jag satt och kolla på film, så började jag göra något som jag brukade göra hela tiden när jag kollade på film. Göra smycken! Det känns som att kreativiteten kommer tillbaka och jag hoppas den fortsätter göra det!

New stuff!!!Vad tycks?


XOXO
   /TheShaker


Bildbomb 2 - Random

Hey bitches!


Äntligen söndag! Eller?... För mig gör det inget att det är redan måndag imorgon, då jag är ledig tis-tors! Ska bli skönt att utforska Bournemouth innan jag lämnar denna underbara stad! På tisdag ska jag åka in till Poole och gå runt där lite, då jag inte har sett det alls förutom ifrån ett tåg! xD Så det ska bli kul. På onsdag ska jag förhoppningsvis åka till Stonehenge och se på en hög med stenar! :D Får hoppas att vädret är bra!

Nu blir det ännu en bildbomb, men eftersom alla är tagna här nere i B-muttan, så vet inte riktigt  i vilken ordning de kommer:

Denna fina? bild får avsluta Bildbomben! :D


XOXO
   /TheShaker

Bildbomb 1 - Makedonija

Hey bitches!


Sitter i mitt rum och chillar med bra  filmer och mineralvatten! It makes me all tingly inside! Jag skulle ju för länge sen lägga upp bilder på bloggen på saker jag har gjort! Det har ju gått ett tag, så ett par bilder får man med. Jag tänkte att jag skulle gruppera lite, då det är från olika tillfällen. Om ni vill se alla bilder, så ska jag även lägga upp dem på Facebook sedan!

First up! What happens in Macedonia, does not stay in Macedonia!Denna bilden får avsluta Den första bildbomben! :)


XOXO
/TheShaker
Empty

Hey bitches!

 Jag har sedan i förra veckan börja tänka ut lite nya idéer till en ny dansvideo! Har inte gjort något för bloggen eller mig själv på väldigt länge och jag hoppas att det kommer bli bra! Dock behöver jag nån som filmar, men hoppas det inte blir för svårt att hitta.

Vad har jag annars gjort sen sist? Makedonien var underbart och varmt! Var på två väldigt roliga bröllopsfester och jag har fått träffa både släkt och vänner! Saknat min ALEX!!! :) Jag har även shoppat en del i Makedonien, bland annat en "Burberry" skjorta. Älskar att hjälpa Makedoniens BNP! Jag hann även färga tillbaka mitt hår, Imorgon kommer en bildbomb BTW :D

Här hemma i B-muttan har jag försökt att göra så mycket som möjligt, då jag har sagt upp mig och lämnar detta ställe i början av Oktober! Jag vet inte riktigt vart jag kommer fara, men Belfast ligger högt på listan just nu. Jag vet inte vad mer jag vill säga just nu, så det får vara nog! ^^ XOXO /TheShaker P.S. Om någon har jobbförslag, vart det än är, TIPSA!!! D.S.

RSS 2.0