FreDAG!!

Hey bitches! Nu är det fredag och jag är inte på jobbet en fredagkväll!!! Vet inte när det var sist! Det har ju i och för sig med att gör att jag var på en facklig introduktion, men man ska vara glad för det ändå! Jag försöker bara tänka på vad man kan göra en så fin eftermiddag som denna? Något måste jag göra för annars blir jag arg på mig själv! Nån som har något tips? XOXO /TheShaker

When Will I See You Again?

Hey bitches!


Tillbaka till verkligheten eller? Tillbaka till bloggen iaf! :D Jag hade skitkul i England där jag träffade en massa vänner, återupplevde minnen och shoppade på Primark! Det är en snabba versionen. Den lite längre versionen skulle vara att beskriva hur jag kände när jag gick längs Bournemouth Beach eller hur gott det var att dricka iced vanilla latte på Costa! Det är konstigt, men efter att bara ha bott där i lite över ett halvår, så känns det väldigt hemma för mig av något skäl. Allt som var före det var skitsamma för det var där och nu. London bara gjorde min vilja att flytta tillbaka ännu mer då jag nu har sett många fina saker såsom Big Ben, House of Parliament och åkt i The London Eye!!! Att cyckla mitt i trafiktäta London är en upplevelse jag sent glömmer!

Men nu är man tillbaka i Sverige och tillbaka till arbetsvardagen. Har inte gjort så mycke förutom att sova och jobba sedan jag kom tillbaka. Hann med en Sväng till Skövde, men that´s it liksom... Känner att jag måste ta mig till Borås snart igen, nästan som att man har glömt hur det ser ut fan!

Tänkte avsluta detta ganska långa inlägg med en låt som har fastnat på huvet under gårdagen!


XOXO
   /TheShaker

BYE SWEDEN!!!

Hey bitches!


Snart så ska man åka till flygplatsen och börja dagens hets ner mot Bournemouth! Jag är så jäkla exalterad för att jag har saknat det så mycket! Och nu åker jag äntligen iväg!!! Det kommer bli en ganska jobbig resa från flygplatsen, då jag åker tåg, tunnelbana och sen tåg igen... men får hoppas att allt kommer funka som det ska!


Jag kommer (förhoppningsvis) ta många bilder där nere, men bloggandet vet jag inte om jag kommer hinna/orka med! :P Så om inte tidigare, så ses vi om en vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


XOXO
   /TheShaker

God natt eller god morgon? Whatever...

Hey bitches!


Är snart i sleepingmode, men bara nästan... Är så jäkla irriterande när man vill sova och man bara inte kan! Det som jag har gjort de senaste dagarna är att planera Englandsresan lite sådär mycket :P Kollat vad som man ska besöka och boende. Jag är så jäkla spänd inför detta, jag har verkligen längtat att få åka ner dit och ta del av kulturen igen, träffa vänner och shoppa!!! PRIMAAAARK!!! Inte lite excited man är asså! ^^

Förutom Bournemouth, så ska jag även spendera nåra dar i London, nån som har tips på vad man kan göra där? Några självklarheter är att se Big Ben, London Bridge, London Eye, Camden Market och det kungliga palatset!


Nån annan som har några fler tips till mig??


XOXO
   /TheShaker 

Oh, I forgot!

Hey bitches!Måste ju även säga att jag var och tränade Zumba för första gången igår!!! Det var skitkul! Jag har fortfarande träningsvärk från det. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt som det var. Jag kände själv att jag var pinsamt out of shape, något som ska verkligen ändras! Det till stor del av Zumba, längtar tills nästa Zumbapass!!! :D


XOXO
   /TheShaker

Gaga-esque!

Hey bitches!Hur kan en kille få en liten liten gnutta inspiration av Lady Gaga i klädväg utan att se ut som ett freak? Mitt svar: 


En Slips i plast! Många tycker inte att Lady Gaga inte är en modeikon längre, men jag tycker att hon är det i största grad än idag.  Jag hittade denna slipsen på Monki faktiskt! :P Att använda plagg/accessoarer med okonventionellt material är riktigt coolt tycker jag och blir nästan lite exalterad när jag tänker på vad jag ska ha på mig med denna slipsen! ^^XOXO
   /TheShaker

RSS 2.0