The Walking Dead

Hey bitches!
 
Snart är klockan fyra på morgonen och fem timmar till, så har jag dygnat ordentligt! ^^ Det har varit en Skön dag med en massa kul! Imorgon är det Talangjakt och yours truly ska vara domare! Kommer bli askul! Att vara på Dreamhack känns ungefär som att vara hemma! Sitta å svettas med tusentals andra å spela spel och snacka skit över mIRC!
 
Något som jag också ser fram emot är konserten med Adam Tensta! Mannen är ju grym! Kommer ihåg när jag gick i tvåan och han uppträdde på vår skola, efteråt skulle jag och några andra intervjua han vilket var awesome! Hans musik är grym!
 
 
 
TAGGARÅÅÅ!!!
 
 
XOXO
    /TheShaker

Mobilblogg / recap!

Hey bitches!


Jag ligger i sängen, men känner mig inte redo för att somna ännu. Är inte trött än. Jag har ju inte skrivit på ett bra tag sedan sist, men jag ska försöka ta tag i bloggandet igen! jag behöver något beständigt som jag kan göra hela tiden och det ska vara som en dagbok man kan läsa om 10 år och undra varför man ens skrev på det viset.

Jag har sedan sist jobbat på som det bara går och varit ute med vänner och levt livet helt enkelt! Dreamhack är på torsdag och det kan man inte vara något än taggad inför! kommer ha så jävla kul (som vanligt)!!!!

Jag har även bokat flygbiljett till London, så jag kommer att spendera nyår där!!!! totally awesome kommer det bli! Jag saknar min Shanaynay och det ska bli kul att få se henne igen<3

Detta skulle egentligen inte vara en shortstory, men det blir väl så när man inte skrivit något inlägg på länge! Ska försöka bli bättre på det här nu! :D


XOXO
/TheShaker

RSS 2.0