Sjuk? + Trekanter = STD´s?

Hey bitches!



Sitter här hemma när jag egentligen borde vara i skolan. Jag var påväg till bussen då jag helt från ingenstans började att spy och mycket blev det! Jag var helt chockad och tänkte att jag skulle gå till skolan ändå, men det sluta med att jag stanna hemma istället. Jag har under hela morgonen kollat videos på youtube och aftonbladet och för någon minut sen hittade jag den senaste Britney Spears singeln 3! Inte helt oväntat från Britney´s håll handlar låten om just trekanter och jag håller med:


"Three is a charm, two is not the same, I don’t see the harm".





Låten är faktiskt väldigt bra och den fastnar lätt. Direkt i Ipoden ska den!




XOXO
       /TheShaker


Oops or UPS?

Hey bitches!


Idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan, hade skolfotografering och var en liten sväng på stan med Ida, Gabbi, Chesty och Jansson. När Ida skulle köra mig hem så såg vi att en UPS-bil hade kört på en stolpe mitt i gatan, mitt i Sjömarken. Vi åkte förbi den och passande nog sa Ida OOPS! Ni fattar inte hur länge jag garva åt det! Fan va synd att jag inte tog bilder...



XOXO
       /TheShaker

From the "Single Ladies" to the "Single Babies"

Hey bitches!




Är som vanlig inne på youtube då jag kom över följande klipp! Det är en bebis som dansar till single ladies och han har verkligen movesen!! Fan va roligt det var, en favorit helt klart!!!







Imorgon blir det bokmässa och kändisjakt! Det ska bli kul!




XOXO
       /TheShaker

Only the Candyman can...

Hey bitches!



Jag och Asrin gick på stan och Asrin ville ha godis, så vi gick in på Stjärngodis på allégatan. Vi kollade runt och Asrin hittade ett par udda godisar! Det var kukar och tuttar i geléform!! Det fanns också en på en vagina, men den har man gömt bakom disken på grund av många klagomål! Jag var bara tvungen att köpa detta och förvånande nog var de faktiskt goda! När jag väl kom hem så tittade jag på dessa och fick en idé och denna idé ledde till detta:

VAGINAS AND PENIS IN CANDYLAND!


Antonio - Ladies! You know what you have to do?

Ashna, Asrin & Elisabeth - Yes sir!





Antonio - Well, lets get a move on!!!



Asrin - Is this the way it should be?
Ashna - I think so...
Elisabeth - I feel so full!




Asrin - I can't breathe!
Antonio - Suck it up, bitch!
Elisabeth - I'm glad that i'm on top!





Jag vet att detta är ganska grovt, men jag tyckte det var skitkul! Jag vet, Jag är omogen!!!




XOXO
       /TheShaker

Kissie vill bli din

Hey bitches!



OMG, sämsta ever! Jag gick in på youtube och såg ett videoklipp som hette "Kisse vill bli din". Krane Da Pain  (vem???) har gjort en låt om denna lilla flicka och låten är allt annat än bra... Skulle inte vara förvånad om hon skulle använda det som ringsignal eller nåt...XD





De sämsta 4 minuterna EVER! Måste lyssna lite på Madonna - 4 minutes to save the world för att komma på bättre tankar...




XOXO
       /TheShaker

Ångbastu + Jimmy Choo för H&M = Happy Me!

Hey bitches!



Eftersom vi i min klass och några andra klasser inte läser idrott och hälsa B, så har vi fått gratis simkort på stadsparksbadet av skolan! Jag har badat både igår och idag och det blir nog ett dopp imorgon. Jag känner mig redan mer hälsosam faktiskt! Har behövt att träna, då jag inte dansar lika mycket som tidigare. och det är skitskönt att sitta i ångbastun som de har där. Det bästa med det är att det är en gemensam bastu!

Nu när jag kom hem kollade jag mig mail och såg ett nyhetsbrev från Kingmagazine.se. Där stod de att Jimmy Choo har samarbetat med H&M och de har en Killkollektion med!!! Dock till min besvikelse är allt för dyrt för mig, men jag ska ändå visa mina favoriter från kollektionen:



Skinnjacka i kalvskinn: 2495:-



Boots 1500:-


V-ringad kashmirtröja 800:-

Mockaslips 400:-

Jeans 600:-


Skitsnyggt! Ett jävligt bra samarbete. Trist att jag själv inte har råd att köpa dem. Ska åtminstone prova dem i affärerna och sucka stort...



XOXO
       /TheShaker

"I Gotta Feeling"

Hey bitches!



Idag har det varit lite stressigt, Skola, körskola och simträning gjorde att jag kände mig mer och mer stressad ju längre in på året man kommer in. Något som hjälpte dock var det goda vädret idag och jag hoppas att det håller sig ett bra tag till. En bra början på veckan helt enkelt.


Bilder från idag:














Snart kommer Rebecca hit och då ska vi jobba med vårat projektarbete! Trevligt trevligt =)




XOXO
       /TheShaker

When I look at you

Hey bitches!



Jag var och städade Ulf´s kontor då jag hörde Alex skrika helt hysteriskt. Samanta hade väckt honom för att det var för tidigt för honom att sova, men hon gjorde ingenting för att trösta honom eller något, utan satte sitt feta arsle på soffan. Kristian var till och med på övervåningen (det är onormalt att han vistas på övervåningen) och gjorde ingenting, så jag gick till honom och höll honom och vaggade honom medan jag sjöng för honom.

Han var så ledsen, men blev lugn sedan efter en stund och bara kollade på mig så gulligt. Det är därför jag aldrig kommer kunna vara långt ifrån honom, han är bara för gullig. Världens bästa bebis och lillebror! Han kan vara så snäll och ge en pussar och kramar, men han kan vara riktigt jobbig och busig, men det är hela han. När jag för typ 10 minuter sedan surfade på youtube hittade jag denna nya låten av Miley Cyrus som heter "When I look at you" och tänkte att det var passande. Ska lära mig låten och sjunga den för honom!









XOXO
       /TheShaker

Är jag inte cool!?!?!?!

Hey bitches!


För någon minut sedan gick jag upp på övervåningen och jag såg min syster som gjorde iordning sig för utgång på X&Y som öppnar igen idag. Jag frågade om jag kunde hänga med, på skoj, men då sa hon att jag inte var cool! Asså, vem fan tror hon att hon är??? JAG, INTE COOL? det är som att säga att Stewie i Family Guy inte är cool! Eller hur? Hon är bara avundsjuk på mig bara, inte så konstigt, hon är plattare än en planka och hon kan inte dansa. Jag som sitter här hemma och kollar på Simpsons och käkar socker för att jag måste upp tidigt imorgon, är inte cool? Det måste vara nåt fel med henne som säger så, alla vet att jag är cool! eller hur?....


Om inte detta är coolt vet jag inte vad...








XOXO
       /TheShaker

DSL 4 life! XD

Hey bitches!


Idag är jag på bättre humör och jag mådde mycket bättre, så jag gick till skolan (för att mötas av en massa personer som säger att jag fortfarande såg sjuk ut...) Men men, jag märkte att jag verkligen låg efter än vanligt, så jag får jobba ännu hårdare nu... Men det är det ju värt!

Det jag egentligen ville prata om är en kille som har slagit igenom youtube big time och är en av mina favoriter, jag har sett alla hans videos minst två gånger (och han har många videos!!!) Jag pratar såklart om Shane Dawson! Han är så rolig och så personlig med, han delar med sig av sig själv, vilket är roligt det med. Det jag tycker om mest om honom är hans karaktär Shanaynay! Hon säger vad hon vill, när hon vill och tänker inte sig för, så jävla bra!!!

Så jag tycker att ni alla ska gå in på youtube och söka på Shane Dawson!!

Shanaynay!







XOXO
       /TheShaker

Sick of being sick!

Hey bitches!


Jag har varit sjuk sedan i fredags och det är verkligen inte roligt! Jag har inte gjort någonting alls här hemma då jag borde gjort till exempel läxor... Men imorgon ska jag försöka plugga igen det jag inte gjort och sedan om jag inte blir dålig igen, så ska jag gå till skolan på onsdag! Men sedan i fredags har jag hunnit se: två säsonger av  The Simpsons, 6 filmen (minst), gjort faktiskt en läxa! och legat halvt avtuppad i min säng då och då! 



XOXO
       /TheShaker 

Överraskning!

Hey bitches!



Idag har jag varit i skolan (såklart) och efteråt träffade jag några gamla klasskamrater på bussen, vilket var väldigt trevligt! Sedan "pluggade" jag hela dagen och sedan på kvällen åkte vi hem till Gabriella som fyller 18 idag, utan att hon visste nåt! GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!! Vi hade väldigt trevligt med henne och hennes familj! Grattis till hennes tvillingsyster Linnea såklart med!!!! Bilder kommer när jag får dem:) ska däremot lägga upp bilder från makedonien om en stund, lite här på bloggen och resten på Facebook =)



XOXO
       /TheShaker

RSS 2.0