Kenza & Tyra Show!

Hey bitches!


Då har man precis fått se klar premiären av Kenza och Tyra Show! Jävla internet som laggade sönder de första 20 minuterna, sedan funkade det perfekt! Det var väldigt roligt och intressant. Jag vet dock inte om jag tycker att Bella & Tyra Show var bättre.... får tänka igenom på den^^




XOXO
     /TheShaker

Free from this curse

Hey bitches!


Fick veta av min bror att mitt WoW har gått ut,jag är både ledsen att jag inte spelade tillräckligt innan det tog slut och jag är glad för man känner sig nästan tvingad att spela när man har betalat för att spela det. (Okej, det var kristian som gav mig detta, men ändå :P) Jag kommer nog skaffa det senare när lusten kommer, just nu har jag inte lusten att spela det.








XOXO
    /TheShaker

Tröttast?

Hey bitches!


När vi slutade jobbet var jag helt slut. Jag somnade till och med på bussen! :P Jag vet helt ärligt inte hur jag tog mig från busshållsplatsen och hem, men det som är viktigt är att jag kom hem, haha! Jag sov en liten stund och har nu ätit, så energin börjar ta sig tillbaka :)


XOXO
    /TheShaker


Luncha!

Hey bitches!


Har en extra lång rast och den spenderas med Linnéa! Hon är snygg, sexig och singel, såklart! :P Vi lyssnar på musik och gör internet osäkert^^

Jag ska visa en bild med min nya älskling!:




XOXO
    /TheShaker


GLEE´S BÄSTA AVSNITT HITTILLS!

Hey bitches!


Jag ser på Glee just nu och det är det bästa avsnittet hittills! Min favoritartist är ju Britney Spears och avsnittet har ju Britney-tema! Bra låtar och bra röster! Jag tycker även det är skitbra att Brittany får sjunga med, hon har en bra röst och är sjukt lik Britney också! Britney Spears är även med i avsnittet!

Kolla avsnittet nedan:

http://www.casttv.com/shows/glee/britney-brittany/n2ophqf


XOXO
    /TheShaker


Fri Frakt!

Hey bitches!


Är hemma nu efter några längder i vattnet. Inte saltvatten, inte sötvatten, men klorvatten, då snackar vi om grejer! :P


Ja just det! C&B Design har gjort sin kampanj ännu bättre! De första fem som handlar får inte bara 20% rabbat, utan de får även FRI FRAKT! Erbjudandet avslutas ju på lördag, så ni borde passa på att köpa nu!

Glöm inte heller tävlingen! Klicka HÄR ifall ni inte tävlat än eller vill öka era chanser att vinna, ju fler kommentarer på inlägget, desto större chans får ni!


XOXO

    /TheShaker

Hemma men...

...Ska dra igen! Ska gå och simma lite :)







XOXO
     /TheShaker


Extra surprise!

Hey bitches!


Berättade igår kväll om den lilla överraskningen och....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag berättar det när jag kommer hem :P

 

XOXO

     /TheShaker


Error?

Hey bitches!


Det är så jävla roligt att få tjockisskämt tidigt på morgonen. Jag skulle väga mig och den jävla vågen ville inte funka! Istället säger den bara error... Skitschysst, va fan har jag gjort mot den liksom...


Ska iaf. dra till jobbet snart :)


XOXO
    /TheShaker

Imorgon så...

... kommer det in nya varor hos C&B Design! Tror även att en liten överraskning ska komma då också! :)


Tänkte bara nämna det innan jag gick och la mig!


God natt alla kära läsare!


XOXO
     /TheShaker

Shoulderpad!

Hey bitches!


Förut idag, så kollade jag in Andreas Wijk´s blogg, (tror han heter så) och såg att han hade en kavaj på sig med kedjor på sin ena axel. Jag tyckte det var snyggt, så jag skapade mig en egen kedja och sydde fast det på min kavaj. Jag tyckte det blev helt okej, men vet inte om jag ska behålla det


Vad tycker ni?







XOXO
     /TheShaker

Dagens Outfit!

Hey bitches!


Efter 7 koppar chococream är man hemma igen! Jag tänkte att eftersom jag tyckte att jag hade en bra outfit idag, med betoning på jag, så ska jag lägga upp den!
 

Skjorta - Myrorna
T-shirt - Kappahl
Jeans - Dressman
Tygpåse - Har sytt den själv^^




Jag matchade detta med mina gråa Converse. (Bilden är så för att en viss person inte ska vara allt för jobbig...)




XOXO
     /TheShaker


Rast!

Hey bitches!


Har rast nu på jobbet! :) Efter en "God", hemmalagad lunch, så är man redo för action!

Tänkte bara länka igen till tävlingen för er som har missat det!:

http://theshaker.blogg.se/2010/september/tavling-presentkort-hos-cb-design.html


XOXO
    /TheShaker

Tidigt?

Hey bitches!


Jag trodde det skulle vara otroligt svårt att gå upp idag, men det var skitlätt! =) Fast det kanske är rädslan av att komma försent som gör det? Kanske det;)


XOXO
     /TheShaker

God Natt!

Nu ska jag...








XOXO
     /TheShaker

Nu Blir det lite...




XOXO
     /TheShaker

"Pretty Little Liars"

Hey bitches!


Nu har man ätit lite och sett på Simpsons. Nu tänkte jag se på ett program som heter "Pretty Little Liars"! Det handlar om en grupp tjejer som var ute på något ställe och en av tjejerna försvann. Allison som hon som dog hette, hittades död, begravd i trädgården hemma hos sig ett år efter försvinnandet. Tjejerna som är kvar får dock sms signerat A, som de kallade Allison för, så de börjar tvivla på hennes död.

Hela serien är skibra och det var från början en bok av Sarah Shepard, men ABC Gjorde det till en serie. Idén var att det skulle vara som "Desperate Housewives" för unga, och det märks!


Om ni vill se på serien, gå in HÄR

 


XOXO
     /TheShaker

Äntligen hemma!

Hey bitches!


Kom precis hem från jobbet och det har varit både roligt och lärorikt! Efter jobbet gick jag runt lite i knalleland, men hittade inget intressant. Kanske går runt för mycket :P


Nu ska jag fixa nåt att käka!



XOXO
     /TheShaker

JOBBA!

Hey bitches!


Ska snart dra till jobbet! Det kommer bli så kul tror jag :) Vi hörs under rasten eller efter jobbet!


XOXO
     /TheShaker

Nya varor på C&B Design!

Hey bitches!


Tänkte bara säga att C&B Design har nya varor upplagda på deras hemsida! Det är ju dem varorna ni kan få hem om ni vinner min tävling! Klicka HÄR för att komma till tävlingen :)

Nu ska jag ut med hunden och sen sova!


XOXO
    /TheShaker

Jag har även...

.... köpt detta coola kuddfodral (glömmer alltid va det heter) från Lagerhouse!

19:-





XOXO
     /TheShaker


Kidnappad! Del två!

Hey bitches!


Imorse blev jag väckt av Karl på simningen för att Ida hade blivit sjuk och de behövde en vikarie! Riddaren i nöden som jag är, gick jag ju dit direkt :P När jag kom hem, så drog min kära *** mig till stan för att fixa lite saker. När det var klart träffade jag Birta, som jag ursprungligen skulle ha träffat ett ex antal timmar innan^^ Nu sitter jag här och ska börja leta efter kläder att ha på mig första dagen på jobbet imon! :D Det kommer bli så roligt!

Funderade starkt på att köpa denna hatt, tyckte att den passade mig. 10:- på EKO...Den var för billig xD





XOXO
      /TheShaker

Kidnappad?

Hey bitches!

Jag var och jobbade tidigare idag och efter jobbet hämtade mamma upp mig för att åka in till stan. När vi väl kom hem höll jag på att fixa lite till min bloggtävling och helt glömde blogga! Men för er som inte har tävlat än, så verkar det för tillfället väldigt lätt att vinna :P Då bara två stycken har anmält sig, så passa på! :D


XOXO
     /TheShaker

TÄVLING!!! Presentkort hos C&B Design!

Hey bitches!


Nu har jag fixat en tävling ihop med C&B Design! Två personer ska få 100:- var att handla för på C&B Design!!!

Det ni behöver göra är att ni i detta inlägg ska kommentera att ni vill vara med i tävlingen. Busenkelt, MEN! Om ni vill att kommentaren ska vara värt dubbelt så mycket, länka tävlingen till er egna blogg och bifoga adress! Kommentera så mycket ni orkar då vinnarna väljs slumpmässigt och ju fler kommentarer, desto större chans att vinna!

OM ni inte har en blogg, så kan ni bara kommentera så mycket som möjligt! Funkar bra det med!

De på C&B Design bestämde sig även att ha en kampanj samtidigt och de första fem som handlar på deras sida från och med nu får 20% rabbat på hela sitt köp! Alla andra får 10% rabbat på hela köpet!

Tävlingen och kampanjen avslutas nästa lördag!


Det är bara att börja!!!


XOXO
/TheShaker


Tävling på Kimiees.blogg.se

Hey bitches!

Det finns en tävling på Kimiees.blogg.se där man kan vinna ett inlägg på hennes blogg! Jag tänkte att jag skulle delta jag med! Om ni vill delta, klicka HÄR


Min bild: Mr Negativ



Jag valde denna bilden eftersom jag tycker den är så speciell, den är tagen på nyårsafton 2008/2009 och det var en ganska underlig kväll på några sätt ^^ Jag har ju såklart gjort mig i negativ, varav titeln på bilden. Det är så många olika saker som händer i bilden, så att de hör ihop på något sätt :P


XOXO
     /TheShaker


Överraskning imorgon!

Hey bitches!


Jag håller just nu på att fixa med en del utav en rad överraskningar som kommer att presenteras imorgon! Jag hoppas att ni kommer tycka om det! :)


XOXO
     /TheShaker

"F**K YOU"

Hey bitches!


Det finns tre låtar som jag bara måste skaffa till min mobil. Jag tänkte dela med mig av dessa för att de går runt i min hjärna sedan flera dagar tillbaka och de är bara så bra!!!


Cee Lo Green - "Fuck You"




Rebecca Stella- "Swag in a  bag"




Ke$ha - "Take it off"




Vad tycker ni då?



XOXO
     /TheShaker

Fredagsmys!

Hey bitches!


Kom hem från stan för en stund sen, men innan jag hann hem, plockade Kristian upp mig och så drog vi till Ica för att fixa lite fredagsmys! Det blev chips, dip och pepsi! GOTT!


XOXO
     /TheShaker 

Stan!

Hey bitches!


Ska dra till stan snart och träffa upp Asrin, hänga ett tag, sedan skriva kontrakt och sen ska jag simma om jag orkar :P


Hörs när jag kommer hem!


XOXO
     /TheShaker

Pedobear, bakom en buske nära dig!

Hey bitches!


Jag hoppas att ingen har missat fenomenet Pedobear. Det är en söt björn som tycker om småbarn, men inte på ett bra sätt. Jag såg nyss på existenz, där de har lagt upp en video från youtube, där Amerikanska kanalen FOX har en specialstory om Pedobear, där de varnar föräldrar att ha sina barn inom räckhåll.

Ska man vara orolig? Se själva nedan!





XOXO
/TheShaker

Jobb!

Hey bitches!


Idag har jag varit på arbetsintervju och jag har fått ett jobb!!! Jag är så himla glad för att jag har verkligen längtat att få göra något. Det har känts som att min hjärna har blivit allt mer oduglig för att man inte fått göra något, men nu har den återaktiverats och är på gång! Det verkar skitroligt att jobba där och jag hoppas att jag kommer få en bra tid där!


XOXO
     /TheShaker


Media Markt!

Hey bitches!


Gissa vem som ska åka till öppningen av Media Markt? Jo jag... Med mamma då, haha! Affären har redan öppnat, men vi måste lämna Alex på dagis innan, men sen så, då jävlar!!! xD

För er som har missat det, så har de öppnat en affär i Borås! Det var på tiden!





XOXO
     /TheShaker

Glee Säsong 2!!!

Hey bitches!


Säsongspremiären av Glee finns ute på Casttv.com NU!!!!!!  Det var sååå bra :) Bra låtar och en spännande handling. Perfekt sätt att starta säsongen!






XOXO
    /TheShaker



Typ sista minuten!

Hey bitches!



Jag kom hem precis från badet, kände att jag behövde simma lite, så det blev 1km och en massa bastande :P Nu är jag helt avslappnad och kan typ somna när som helst nästan :P


XOXO
     /TheShaker

Asos.com <3

Hey bitches!


Efter att den HÄR bloggaren gjorde ett inlägg tidigare om accesoarer han hittade på Asos hemsida, så blev jag nyfiken på vad mer de har till försäljning. Jag hittade otroligt mycke snygga saker och tänkte dela med mig det nedan!



























JAG DÖÖÖÖÖR! Så snyggt är det!!!



XOXO
     /TheShaker

Lösenord...

Hey bitches!


Om jag inte har varit inne på en hemsida på ett tag, så kan jag utan någon större svårighet glömma av lösenordet! Jag försöker komma på vad det är för lösenord och testar alla möjliga kombinationer, men ger tillslut upp. Det går bara inte. I förra veckan skulle jag logga in på Voddler och se en film, men då jag glömde av lösenordet, så var det intill omöjligt. Nyss, så ville jag logga in på Mr Svensson och samma sak där, jag kommer inte in. Jag skickar efter ett nytt lösenord och de kommer aldrig fram! Då känner jag att det inte är mitt fel om de inte kan skicka efter ett nytt lösenord... Blir så irriterad!!!


XOXO
     /TheShaker


Gooood Mooooorgon!

Hey bitches!


Jag är ju uppe väldigt tidigt denna onsdag och jag är det för att jag tog Alex till dagis och jag ska på akupunktur snart! Jag har varit vaken sedan halv åtta i morse och druckit en kopp kaffe, så jag känner mig redo för dagen!


Jag ska visa en bild hur det är för mig att komma hem varje gång jag har varit ute nu när det börjar bli kallare... Fotot är taget igår kväll, men samma sak hände mig i morse...




XOXO
     /TheShaker

Oh Ryan!

Hey bitches!



Jag skulle gå in i Kristians rum och fråga om han ville spela WoW, men när jag gick in, så kom jag på honom att se på något som nästan är värre än att komma in på någon som ser på porr... Han kollade på "THE O.C." !!!!!!!!!!!!

Asså jag fattar inte varför han ser på serien nu när den var populär för typ 100 år sen! Fast han är ju konstig, han tycker ju att "Twilight" är bra, så det förklarar hans efterblivna hjärna. Det finns helt enkelt ingen räddning för honom...





XOXO
     /TheShaker

När man var rolig...

Hey bitches!


Jag tror ju att jag har humor och när jag gick i webbdesign så skulle vi göra om bilder i photoshop för ett slags slutprov. Jag behövde inte lämna in uppgiften i slutändan, men jag har ju kvar bilderna ;) Så istället för att låta dem samla damm i en mapp, så lägger jag upp dem här! :)


Alexander


Mr negativ


Lord Gaga


M to the I to the A, Hey!


Señor Johnny Bravo




Vad tycks? ;)


XOXO
    /TheShaker





Mobilen försvann?

Hey bitches!


När jag vaknade idag, så hittade jag inte min mobil först, som vanligtvis är på mitt nattduksbord. Jag kollar under kuddarna och hittar inget där heller. Jag kollar under sängen och det är tomt. Jag tänkte då att jag kanske har glömt den på övervåningen och bestämmer mig för att bädda sängen. Jag slänger upp mitt täcke i luften och  hittar jag min mobil. Den har tagit sig ända från mitt nattduksbord till änden av min säng. Jag tar upp den och undrar hur fan jag klarade av detta... Ett stort mysterium så fortfarande får vara ett..


XOXO
     /TheShaker

Old days!

Hey bitches!


Jag tog bilder på bilderna, (fan va dumt det lät), och la upp dem på facebook. Jag kommer inte lägga upp alla här, orkar bara med samlingsbilden :P




XOXO
     /TheShaker

Tävling Fannyskakburk!

Hey bitches!


Jag länkar till http://fannyskakburk.blogg.se för att hon har en tävling där man kan bli dagens blogg hos henne! Jag hoppas att jag blir en av finalisterna! Hon har för övrigt en rikigt rolig blogg med! :)


XOXO
     /TheShaker

Roliga minnen

Hey bitches!


Vi håller på att storstäda huset för att vi ska sälja det och man är tvungen att gå igenom saker för att se om man ska spara det eller inte. Jag hittade bland annat gamla foton på klasskompisar och saker jag har skrivit och tänkte att det kunde vara roligt att lägga upp lite av det!

Jag vet inte vem det handlar om, men eftersom det var på engelska, så kan det ha varit min engelskalärare :P



På den övre texten står det: " She´s turned on but she can´t show it here"
På den undre står det: " Older ladies usually likes me"


Så roligt man kan ha xD Jag ska fixa ett collage av bilder och visa det här och tagga på facebook!



XOXO
     /TheShaker


PåsarPåsarPåsar...

Hey bitches!


Jag var precis ute med hunden och jag kunde knappt gå 10m bort från mitt hus innan man såg detta...




En hel rulle med svarta sopsäckar har släppts tvärs över gatan och man undrar ju vem det är som har gjort detta... Jag tror det är sopgubbar som har "släppt en" (Tihi, släppt en! Fatta ni? ^^) och inte brytt sig om att plocka upp den. Vad skulle det annars kunna vara? 


XOXO
     /TheShaker 


Sova bättre?

Hey bitches!


Jag har sovit ganska dåligt den senaste veckan och ber nu er som läser efter lite hjälp på vad man kan göra för att sova bättre. Jag ska försöka fixa min dygnsrymt bättre, då jag går och lägger mig allt för sent, men vad kan man göra efter det?


Lämna gärna en kommentar med tips! :)


XOXO
     /TheShaker


Nevnarien har en bra tävling på sin blogg!

Hey bitches!


Jag brukar kolla in alla sorters bloggar och innan jag gick och la mig tänkte jag kolla Nevnariens blogg och jag såg att hon hade en bra tävling där hon med frokenfraken.se lottar ut 500:- att handla för i deras webbshop!


Jag hoppas jag vinner! :)


XOXO
     /TheShaker

God Natt!

Jaa...Det börjar ju bli lite sent... hehe...


XOXO
     /TheShaker

Moonlight Shadow

Hey bitches!


Var precis ute med hunden och tog denna bilden!




Tyckte att den passade ;)


XOXO
     /TheShaker

Blev Sverige precis mörkare?

Hey Bitches!


Trots att jag inte säger min politiska färg, så kan man ju knappast säga att det är någon bra sak att SD tar sig in i riksdagen. Detta beror ju på all uppmärksamhet de får och som alla vet, så är all kritik, bra kritik. Folk sympatiserar att de blir utstötta från samhället och att de inte får en ärlig chans. Men om de i sina valmanifest säger att de vill stoppa invandring och göra det ogynnsamt för alla invandrare, så är det knappast något bra för oss. Jag trodde faktiskt bättre, att svenska folket inte skulle rösta på dem, men man har ju fel då och då. Jag vet inte direkt hur jag ska känna, men jag känner mig inte stolt att vara svensk just nu i alla fall. Jag gjorde min röst, och den räckte inte hela vägen. Man kan bara hoppas på att Sverige gör ett bättre val 2014. Kanske blir vi smartare då, kanske vi förstår bättre, kanske de ändrar sig. Detta kan endast tiden utvisa.


XOXO
      /TheShaker

Valet snart över!

Hey bitches!


Tänkte att detta var en passande låt med tanke på vad som varit bland det viktigaste i årets val!






XOXO
     /TheShaker

Ny header!

Hey bitches!


Jag har ju haft samma header sedan jag startade bloggen och har länge tänkt att det var dags att göra en ny. Nu har jag äntligen gjort en och den är väl inte så speciell, men det blir lite fräschare på något sätt? :P


Vad tycks?


XOXO
      /TheShaker

Nyduschad!

Då kan det se ut sådär...


Who´s that sexy mutha fuckah???







Snacka om att ha en bra självbild? :P



XOXO
      /TheShaker

Överraskning!

Hey bitches!


Jag har en liten överraskning på gång, Den är inte riktigt klar än, men när den är nästan färdig, kommer jag berätta om den!


Jag sökte överraskning på google och fick en bild jag inte tänker lägga upp på bloggen... Om ni vill se den, så sök överraskning... XD

XOXO
      /TheShaker


Nu har jag röstat!

Hey bitches!


Jag kom hem för en stund sen, då jag har varit och röstat! Att gå och rösta är den största äran man har som medborgare och därför borde alla gå och rösta, även om man röstar blankt! Jag tänker inte berätta vad jag röstade på, för att det är oviktigt. Det som är viktigt är att man röstar på ett parti som stämmer överrens med vad du själv tycker och tänker. Jag tycker personligen att jag har gjort ett bra val och vill att mitt parti ska ha mer att säga om, då jag tycker att de gynnar Sverige mer. Vissa saker som de står för kanske jag inte håller med om lika mycket, men det finns inget parti som stämmer överrens exakt med vad man själv tycker.

Har ni som läser bloggen röstat?


XOXO
      /TheShaker

Rainbow in my house

Hey bitches!

För typ en halvtimma sedan, (när det fanns sol som lyste in i vårt kök), så tittade jag på väggen av någon anledning och hittade en regnbåge i köket. Först blir man ju väldigt förvånad, men sedan märkte jag glaskrukan/vasen som stod vid fönstret och konstaterade att solen reflekterades in i glaset. Men det var coolt i vilket fall som helst!


AWSOME!




XOXO
     /TheShaker

Kawaii <3

Hey bitches!


Jag såg först en parodi av Lisa Nova där hon härma en för mig okänd youtubeare, MissHannaMinx. Hon pratar om allt japanskt och sitt liv. Jag blir väldigt förvånad hur bra hennes japanska är, rösten och uttalet låter skitcoolt! Dock är hennes videos lite konstiga, men underhållande! hon har även dagens japanska ord, vilket är roligt för att man får lära sig lite ord ^^




XOXO
    /TheShaker

Tacos!

Hey bitches!


Jag vaknade för typ en timme sen av min kära bror/val som skrek att det var mat. Tacos är alltid uppskattat! Nu ska jag göra min bror glad och spela WoW nu...


XOXO
     /TheShaker

Tebax!

Hey bitches!


Kom hem från badet för en stund sen, Det var skönt att få göra något man är bra på! Tur för mig, så ska jag vara vikarie nästa vecka med! NICE! Dock så blir jag alltid ganska trött av det, så jag ska vila mig en stund nu innan jag gör något annat. 


XOXO
     /TheShaker 

2:a Pris

Hey bitches!


Två saker har hänt sedan jag vaknade:

1- Sara ringde mig och frågade om jag ville vara vikarie på simningen. Självklart, sa jag :)

2- Ingen tog in posten igår, så när vi tog in den idag, fick jag ett stort paket som sa att jag fick 2:a pris i Marabou Polka-tävlingen som de hade på facebook, vilket är riktigt najs! En handduk skadar ju aldrig!








XOXO
     /TheShaker

Commander

Hey bitches!


Låten "Commander" Med Kelly Rowland är en av mina favoritlåtar just nu och jag hittade en aukustisk version av låten som är skitbra! Ni måste lyssna på den!





XOXO
     /TheShaker

Att sova gör allt bättre...

Hey bitches!


Jag sov i några timmar tills Ida väckte mig via telefon och sms... Jag trodde det var alarm först, men sen kom jag på att jag inte hade satt på något alarm. Vad gör jag denna fredagskväll då? Istället för att åka till stan och fika, så sitter jag hemma och spelar WoW med min bror istället... Det gäller ju att prioritera faktiskt :P


XOXO
      /TheShaker

Nya varor hos C&B Design!

Hey bitches!


Nu har jag lagt upp nya varorcbdesign.blogg.se! Det är snygga guldhalsband!

XOXO
     /TheShaker & C&B Design

Friday

Hey bitches!



Idag känner jag mig ganska trött, har inte sovit så bra. Det kan väl ha lite att göra med att man hade en mardröm... Tänker inte berätta om den, men det var ganska hemskt!

Sökte mardröm på google, detta blev resultatet:






XOXO
     /TheShaker


Kissie mensar på golvet???

Hey bitches!


Asså jag tycker verkligen om Kissie och läser hennes blogg flera gånger om dagen, men när jag kollade den nyss höll jag på att dö av skratt! I ett inlägg som lades upp under eftermiddagen, så lägger hon upp bilder på tröjor hon fått av nåt företag, men jämte bilden ser man något som man inte ska hitta hos Sveriges största bloggerska, Mensfläckar! Det kan ju vara ketchup, salsa eller blod från något annat ställe än henne nedre regioner, men eftersom man är lite halvt snuskig, så för det tankarna direkt på mens!

Nu när jag tänkte ringa in stället, så såg jag nu hennes fot på bilden också, jag säger bara OMG!!!!!!! Hon kan inte ens lägga nagellack på sina tår ordentligt... Hon behöver nog en personlig assistent snart, jag lovar! XD Jag ringade in hennes tår med en liknande rosa färg :)





XOXO
     /TheShaker


"2 Guys 600 Pillows"

Hey bitches!


Jag har hittat en riktigt awsome musikvideo på youtube där själva videon är gjord baklänges! Själva låten är väl inte så bra egentligen, men man tänker inte ens på låten när man se allt som händer. Det är riktigt imponerande!





Nu ska jag ut med hunden!


XOXO
     /TheShaker

Sweet!

Hey bitches!


Nu har jag äntligen kommit i säng och tänkte även passa på att nämna att min kära Mikaela var här idag! Vi har inte träffats på länge, så man hade lite att snacka om ;) Jag fick även en skitgullig present! Något som jag älskar!

Världens snällaste är du!




XOXO
     /Theshaker

Gosa :)

Hey bitches!

 
Min lillebror är så gosig av sig! Han ligger jämte mig och nästan sover! Jag känner mig ganska trött nu tack vare honom! Jag ser just nu på halv åtta hos mig då jag känner mig ganska stolt över min egna middag jag lagade. Det var dock inte så speciellt :P

Nu måste jag hitta någon tomte på mammas dator åt Alex!


XOXO
     /TheShaker

Plan of the day!

Hey bitches!

Jag har precis kommit hem efter en session med akupunktur! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och därför blir det förmodligen lite WoW! Jag har inget liv typ... 


XOXO
      /TheShaker 

Nu har dem åkt hem...

Och nu ska jag göra lite seriösa saker! Som... hmmm... Vi får la se vad det leder till.. haha


Sökte "Ida och Jonas" på google. Fick fram denna bilden:




XOXO
     /TheShaker


Kvällens outfit!

Hey bitches!

Det kanske är lite för sent, men vem bryr sig egentligen? :P Här kommer det i alla fall!



Försökte göra så att mitt hår såg lite tufft ut...Lyckades nog inte så... xD



Skjorta- Levis från en butik i Makedonien
T-shirt- H&M
Jeans- Kikis gamla



XOXO
     /TheShaker

Ida(HO)

Hey bitches!


Om en stund ser det ut som att jag ska träffa Ida! Vi får la se vad vi ska göra, men innan dess, så måste jag fixa mig lite, så det kanske kommer upp en dagens outfit sen! :P


XOXO
     /TheShaker 

Skrämma livet ur mig...

Hey bitches!


Hur är det med er fina läsare idag då? Jag var precis ute med hunden och när jag var ute tittade jag ner av nåt skäl och ur min jackficka ser jag en spindel sticka ut! Panik som jag får för att jag hatar alla sorters kryp försökte jag knuffa bort den från min jacka, men istället tog den sig in i jackan igen och in i ett hål som var i jackan. Min första instinkt var att slänga jackan på marken. Sedan tog jag upp den vid luvan och gick med den hem.

Jag kan känna att jag överdrev lite för att spindeln var inte så stor, men det var nog mer chocken av att se den i min ficka som får hela min kropp att klia överdrivet mycket.

Vad skulle ni göra?



XOXO
     /TheShaker

"The Good Wife"

Hey bitches!


I brist på tv-serier ramlade jag in på "The Good Wife" som jag har sett typ en halvtimma på i förrigår. Jag tänkte att jag skulle se från början och jag såg fyra avsnitt i följd, vilket för mig betyder att jag tycker om serien! Serien finns helt gratis att se på casttv.com!




XOXO
     /TheShaker

God Morgon?

Hey bitches!


Eftersom jag gick la mig så sent, så är det väl logiskt att man vaknar rätt sen med? Jag somnade runt 6 i morse för att jag kunde verkligen inte gå och lägga mig, (och jag vaknade runt tolv). Jag svettades så mycke att jag till och med tog en dusch under natten... det behövdes! Nu har hela dagen försvunnit känns det som, och det kan nog till stor del ha att göra med WoW! Allt försvinner verkligen när man spelar det där spelet!

Man har faktiskt väldigt roligt, speciellt när spelet buggar, som ni kan se i följande bild





Dumma björn!


XOXO
     /Shanaynay (min hunter i WoW)


Småsyskon är skitroliga...

...Speciellt när man blir smittad och får feber!


Jag har svettats som ett as och tagit alvedon för att jag ska bli bättre...jag som skulle jobba lite imon ju! Det får bli WoW istället då... :P



XOXO
      /TheShaker

Skogshuggarhoodie- Hot or Not?

Hey bitches!


Precis innan jag skulle gå, så tog jag på mig en tröja för att inte behöva ha på mig jacka, (för så kallt är det inte ändå), och jag tog på mig tröjan nedan och tänkte att det var väldigt skogshuggaraktigt mönster på den. Det sägs ju vara höstens stora trend och då tänkte jag att detta kanske också skulle passa in. Denna tröjan är från Jack&Jones och är ungefär fyra år gammal. Om det räknas in i hela trenden, så kan man ju säga att jag var före i tiden, eller hur? :P




XOXO
      /TheShaker

Akupunktur

Hey bitches!


Snart är det dags för mig att gå till vårdcentralen och träffa min sjukgymnast! Jag började förra veckan med akupunktur för att minska min huvuvärk, och det verkar hjälpa mig. Dock var det läskigt första gången, för att det är ju inte så speciellt svårt att göra fel när man har nålar som ska stickas in i ansiktet!

Jag har ju inte riktigt lika många då...:P





XOXO
     /TheShaker


Vem sa att man inte kunde vara snuskig på WoW?

Jag behöver inte säga nåt...

¨


XOXO
     /TheShaker

Sötast någonsin???

Hey bitches!


Jag surfa runt på nätet och fick syn på denna video, som i slutet visade sig vara en reklam för samsung. Det är skitgulligt, roligt och lite nyskapande!

Kolla nedan!





XOXO
     /TheShaker

Trött...

Hey bitches!


Nu har jag kommit hem från badet och det har varit en riktigt rolig arbetsdag. Det var som "på den gamla goa tiden" xD Nu har jag ingen aning vad jag ska göra, förmodligen läsa en bok och sen ska jag också spela lite WoW med. Känner att lusten att spela WoW har kommit tillbaka. (Den försvann nämligen under veckan, haha!)

Vad mer ska man göra på en söndag egentligen?



XOXO
     /TheShaker

God Morgon!

Strax bär det av till simningen! Guuud va jag har saknat det :) Det kommer att bli roligt att få leka lite, haha :P


XOXO
     /TheShaker 


Partylistan!

Jag är svettig från topp till tå - CHECK!

Jag har haft skitkul - CHECK!

Jag har shakat sönder - CHECK!

Jag har tafsat - CHEEEEECK! hahaha!!!


Det har varit en riktigt rolig kväll och jag har träffat så underbart folk som man saknat. Men jag ska vikariera på simningen imon, så det gör verkligen inget att åka hem tidigt. Det kommer bli skitkul det med!


SOV SÅ GOTT!


XOXO
     /TheShaker


Hemma hos Chesty!

Hey bitches!


Nu sitter jag hemma hos Becca och förfestar lite. Snart ska vi till PULS! Jag har inte varit ute på jättelänge, så det var längtat!

Jag ville också meddela att de första smyckena på cbdesign.blogg.se har lagts upp för försäljning! Det kommer läggas upp mer varor i början av nästa vecka!


XOXO
/TheShaker

Höstblommor!

Hey bitches!


Något som jag förundras över är blommorna som börja växa sent på sommaren och in på hösten! Varför växer de upp just nu liksom? De kommer ändå försvinna om en månad eller två. liiite onödigt i mina ögon!



Dock vet jag inte om blomman nedan är så vanligtvis eller om regnet har förstört blomman...^^





XOXO
     /TheShaker

Jävla skitungar!

Hey bitches!

för en liten stund sen ringde det på dörren. bara för att jag inte orkar gå upp för trappan och öppna, så tittade jag genom fönstret istället. Asså va e d för föräldrar som låter sina barn ringa på dörren hos människor de inte känner innan 10 på en lördag??? Det som gör det extra irriterande är att man fick en lapp hem där det stod att de skulle komma runt 14:00-16:00.... Så jävla hopplösa! När jag väl vaknat är det skitsvårt för mig att somna om, så nu kommer jag bara bli skittrött ikväll istället...


XOXO
      /TheShaker

Popcorn!

Hey bitches!


Har precis sett klart en film på Voddler som hetter "Popcorn" och den handlade om en kille som beslutar sig för att börja jobba på en biograf för att försöka vinna hans drömtjej. Jag vill inte berätta mer för att det händer så mycket random stuff att ni bara måste se den! Så ni som har voddler; Gå och se den nu! Den är GRATIS dessutom! :P






XOXO
      /TheShaker

Movietime!

Hey bitches!



Nu har fidde kommit hit och vi ska se på nån film eller nåt! Tänkte kolla på voddler, det är väl bäst egentligen?

Random pic







XOXO
    /TheShaker

Överraskningen avslöjas!

Hey bitches!


Idag har jag varit med Birta och fixat klart allt inför den stora överraskningen och jag kan nu äntligen avslöja vad det är för något! Jag och Birta har gått ihop och gjort vårat egna designmärke! Vi heter C&B Design och vi har fått ställa ut lite varor på Veras Garderob I Borås! Vi ska försöka fixa fram några extra återförsäljare, men vi är i extas över det! Så gå till Veras Garderob och kika in våra saker!

En annan sak är ju också att vi har startat en blogg ihop; cbdesign.blogg.se, där vi ställer ut våra grejer till försäljning! Vi kommer lägga upp bilder imorgon, så kika gärna in då!!!







XOXO
      /TheShaker

På bra humör!

Hey bitches!


Musik får mig på väldigt bra humör och all sorts musik kan få mig på bra humör! Jag tänkte tipsa om några låtar som jag lyssnar på hela tiden!

Britney Spears - "3", "Radar", "Circus" & "If U Seek Amy"

Black Eyed Peas - "Imma Be"

Justin Bieber - "Baby" & "Somebody to love"

Rasmus Seebach - "Natteravn"

Kelly Rowland ft. David Guetta - "Commander"

Anastacia - "Paid my dues"

Miley Cyrus - "Party in the USA"

Lady Gaga - "Alejandro"

Beyonce - "Video Phone", "Sweet Dream" & "Single Ladies"



Om ni vet några artister som jag bör kolla in, Kommentera! 


XOXO
     /TheShaker


Fan va jag blev rädd!

Hey bitches!


Det finns en riktigt bra Youtube-are som heter RayWilliamJohnson. Han gör riktig roliga videos där han kommenterar olika klipp från youtube. Detta avsnitt nedan dock, gjorde så att jag skrek för det såg så äkta ut!

Se själva! (kolla från 2:04 för att se det jag pratar om)






XOXO
      /TheShaker

God Morgon...

Hey bitches!


Bland det värsta jag vet är att bli väckt av att någon tjötar! Ulf och Kristian tjöta om att hitta nåt ställe nånstans och tillslut fick jag nog och skrek: "KOLLA ENIRO FÖR HELVETE!!!" Va fan liksom. Trots att det inte är så tidigt ändå, så ville jag sova mer. Kan man inte vara utvilad när man ändå inte gör någonting???

Idag kan dock bli en riktigt rolig dag om allt går vägen. Vi får se ikväll vad som händer!



XOXO
     /TheShaker

OMG! ANTM

Hey bitches!


Under mitt vanliga cruisande på casttv.com för en stund sen gjorde jag en chockerande upptäckt! Americas Next Top Model season 15 har börjat! Jag skrev igår att det är en av mina favoritserie och jag tycker verkligen att denna säsongen är den bästa någonsin, och då har det bara gått ett avsnitt med! Allting verkar mer seriöst, som det gjorde i säsong 1-5, efter det var det egentligen bara bra TV, men nu är det tillbaka med nya tag :D







XOXO
     /TheShaker

Naruto!!!

Hey bitches!


Alla Animé-fans är väl glada över att veckans avsnitt av Naruto har kommit ut! Väntar spänt på att det ska laddas klart!





XOXO
     /TheShaker

Göttans!

Jag är hemma igen!


Det är så jävla skönt att köra den bilen. Den bara flyger fram på motorvägen! Vi har en Volkswagen Touran som hela familjen får plats i (Checkt det lät, hihi^^) Vi tar ju den bilen ner till makedonien och det är verkligen skönt med utrymme!

En sån är det!





Nu ska jag passa lillebror!



XOXO
     /TheShaker

Snart dags att åka hem!

Hey bitches!

Sitter på Ulfs kontor i Göteborg där jag har hjälpt honom lite under dagen. Det har varit lärorikt faktiskt :) Det kommer ju fler gånger också. Till lunch åt vi Sushi och det var två äldre japanska damer, varav den ena såg ut som en kvinnlig version av kim jong il xD, som ägde stället! Ett riktigt mysigt ställe!

Måste dra nu!

XOXO
     /TheShaker

Businessclass!

Hey bitches!


Tänkte bara lägga upp en snabb dagens outfit! :D



Skjorta- från vet inte vart :P
Slipover- H&M
Jeans- Kappahl
Kavaj- H&M



XOXO
     /TheShaker

Värt att rekommendera...

Hey bitches!


Kom precis ur duschen och jag tänkte rekommendera ett schampoo och balsam som jag verkligen tycker om! Det är Barnängens Schampoo och Balsam med Yoghurt och Aloe Vera! Mitt hår var ganska slitet eftersom jag inte använder någon produkt i håret när jag plattar det och därför blir det väldigt torrt. Jag har använt detta i nästan två veckor och det ger jättebra resultat!

Testa ni också!





XOXO
     /TheShaker

God Morgon!

Hey bitches!


Det var förvånansvärt enkelt att vakna halv sju på morgonen! Det har jag inte kunnat göra på väldigt länge :P Jag ska nämnligen till Göteborg idag och jag ska få övningsköra in, så att mitt körkort kommer nån gång, haha! Jag har precis varit ute med hunden, då jag märkte något lite konstigt, (kanske inte för er som är normala då), men det var som orkidéer och jag trodde inte att de fanns så nära i skogen. (Eller inte skogen, mer vägkanten). Så jag var tvungen att ta några kort!





Var ju tvungen att ta en på mig också! :P



Trodde jag skulle frysa, så jag tog på mig en mössa^^




XOXO
     /TheShaker

Katy Perry intervju!

Hey bitches!


Jag såg precis på en Intervju med Katy Perry, där Youtube-stjärnan Lisa Nova ställer frågor som personer från Youtube fått skicka in. Katy Perry är en av mina favoritartister och jag tyckte att det var en riktigt bra intervju :) Nedan kan ni också se på den!






XOXO
     /TheShaker

Serier!

Hey bitches!


Jag har "jobbat" typ två timmar och känner att det räcker för idag. Nu ska jag titta på lite härliga serier och det jag följer just nu är "Project Runway" Säsong 8! Jag har ju inte kabel-tv så jag ser programmen via nätet, på en väldigt bra sida som heter Casttv.com där de har allt möjligt skit :D Något som jag dock längtar efter är "Americas Next Top Model" och "Glee"!  Dem regerar! Såklart ser jag även på Animén Naruto Shippuuden, som är AWSOME!






XOXO
     /TheShaker

Hemma igen!

Hey bitches!


Nu har jag kommit hem igen efter några timmar med min BOO<333  Vi hade som vanligt väldigt kul och det jag kände var att jag verkligen saknar gymnasiet för sammanhållningen. Då hände galenheter hela tiden! :P Men efter som vi är vuxna och mogna nu, kanske det är bäst för oss att vi får små doser av crazy med jämna mellanrum istället...


Söta och trendiga! BooBoo!





XOXO
     /TheShaker



Dagens outfit :)

Hey bitches!


Jag ska dra in till stan om en stund och träffa min kära BOOBOO!<333 Det var ett tag sen! Men jag tänkte att eftersom jag gör en effort att försöka göra så många inlägg som möjligt, tänkte jag lägga upp en dagens outfit! Jag har väl kanske inte världens mest unika eller coolaste stil, men det är den stil jag har :)


Vet inte varför spegeln gjorde så, men men... Vad tycks?





Jeansshorts- Fick dem av min bror
T-shirt- Fred Perry piké, fick den av min syster
Kofta- H&M (har faktiskt köpt den själv, haha)
Armband- Nelly och H&M
Till detta kommer jag ha på mig mina ljusgröna Converse!


XOXO
     /TheShaker

Tävling!

Hey bitches!


Det tog inte så lång tid, men jag kom in på en blogg där han lottar ut en snygg klocka från märket Grandsand! Det är ju något som man vill ha :D För övrigt är det också en väldigt bra blogg för killmode, som jag kommer fortsätta att läsa :)

Länken: http://modegrabben.blogg.se/2010/september/grandsand-tavling.html


Om jag skulle vinna, så skulle jag vilja ha denna klockan:





XOXO
     /TheShaker


Någonstans måste man börja...

Hey bitches!


Jag börjar detta "maniska" bloggande med att visa två tavlor som jag fick i studentpresent. Jag hade ju tänkt att flytta och sätta upp dem då, men eftersom detta uteblev, så lägger jag dem upp på min vägg. Och jag måste säga att det at bra med en diskret färgklick i mitt annars så (bokstavligen) gråa rum :D


Vad tycks?







XOXO
     /TheShaker

Go for it!

Hey bitches!


Jag drömde att jag  var med på listan över mest aktiva på blogg.se startsida! Konstigt va, men vad jag har hört, så ska det faktiskt inte vara så svårt att komma med på listan, så därför ska jag blogga minst tre gånger per dag och se till att jag kommer med! Det skulle vara kul!


XOXO
     /TheShaker

Det var som...

Hey bitches!


Idag har jag varit med Birta på stan och jag har fixat lite mer med den stora överraskningen som jag berättade i något inlägg innan. Det är nervöst, men samtidigt skitnajs, men tiden får utvisa vad som händer.

Något annat som är liiite creepy är att jag av nåt skäl kom in på ratsit.se hemsida och kolla upp mig själv. De vet vad det var för dag jag föddes på och hur många dagar sen det var från idag. Det tycker jag att det är lite väl läskigt, tycker inte ni det? Man kanske borde säga till dem eller nåt? Eller kanske vara tacksam för att de håller kollen, vet inte hur jag ska reagera XD

I vilket fall som helst var jag född på en fredag för 7179 dagar sedan! Shit va gammal man känner sig på nåt sätt, haha!

Jag fick inte ta bild på Birta, men jag tyckte att blommorna här liknade henne lite, så det får duga :)



Moi!





XOXO
    /TheShaker

Kaktus = Glädje?

Hey bitches!

Idag har jag varit på jobbintervju och det gick väl ganska bra får jag säga! Men de behöver inte folk förrän i oktober, så jag kommer vara uttråkad ett tag till... Jag vill göra nåt spännande, något utmanande! Man kan inte få allt här i livet. Jag gick förbi interflora (tror jag att det hette) i Knalleland och de skulle stänga! Tur för oss fattiga, så har det halva priset på allt i butiken, så jag köpte mig två små kaktusar och två krukor och stenar för att dekorera, jag tycker det blev väldigt snyggt och det kostade mig inte mer än 40 spänn! En riktigt bra deal tycker jag :)


Vad tycker ni? 











XOXO
      /TheShaker

Duktiga mig :)

Hey bitches!


Idag har jag varit väldigt duktig, då jag har städat mitt rum ordentligt och fixat mina kläder. OCH! jag har städat vår toa, som är hemsk!!! Den är läskigare än en urinoar fan! xD Nu sitter jag och ser på "Dansfeber" på nätet och käkar chips! MUMS!

Jag har även gjort ett nattduksbord av en flyttkartong, ett lock och en vit tygbit! Helt okej tycker jag!




XOXO
    /TheShaker


Long time no see....AGAIN!

Hey Bitches!


Joo, det var ju ett tag sedan jag bloggade, men jag har varit sååå upptagen...WoW är så krävande! HAHA! Det är hemskt, jag vet, men det är i princip det enda jag har gjort sedan sist. Dock har jag en liten nyhet, vilket jag inte kan avslöja nu, men i sinom tid! Det kommer bli skitroligt iaf! 

Jag ska nu spela lite WoW och sedan får vi se vad som händer!


XOXO
      /TheShaker  


RSS 2.0