Makhedoughnija!

Hey bitches!


Nu e vi i Makedonien och det e skitskont! Det blev lite sista minuten da vi alla akte, men det e trakigt for att vi kommer bara vara her i tva veckor typ... Det finns sa mycket man vill gora her innan man maste aka hem! Jag kommer legga upp lite bilder imon pa vad som hender her for att internet kommer tydligen vara bettre da, men det tvivlar jag pa... haha!



XOXO
     \TheShaker

Shoppingspree!

Hey bitches!


Idag har jag handlat skitmycke saker för att lönen kom in! Jag har gjort skitmånga kap och man blir ju så glad! Men nu ska jag inte köpa nåt på skitlänge!....tror jag...


Chinos, Kappahl 50:-



Långärmad T-shirt, Kappahl typ 60:-



Jeans, Kappahl 125:-



Hoodie, Cubus 49:-




T-shirt, Cubus 24:-



Koftor, Cubus 37:- Styck



Jag har köpt lite andra saker med, men det var inte till mig, så det gilts inte ;)



XOXO
     /TheShaker

Jewellery by TheShaker

Hey bitches!


Nu tog jag tummen ur röven och tog bilder på alla mina saker som jag har gjort! Jag måste säga att jag ändå är lite stolt över dessa smycken, men jag vet inte vad jag ska göra av dem. Jag vill förmodligen sälja dem. Så om det är någon som är intresserad, så kan vi nog komma överens om ett bra pris! Jag tänker inte ta hutlösa summor för dessa saker precis!






































































Nu tror jag allt kom med! Om inte så....synd för mig? Haha! 


XOXO
     /TheShaker




 

Kreativ!

Hey bitches!


Igår satt jag hemma hgela dagen och höll på att göra smycken :D Ska ta bilder lite senare och visa upp dem! Jag vill ju göra nåt utav detta, sälja dem och så, men jag får se vad det leder till... Idag ska jag nog bara leka lite till med smyckena och ikväll ska jag träffa Mikaela, Arlinda och Nadia för lite fika på stan! Det var länge sedan jag träffade dessa personer, så vi har mycket att prata om! ^^


XOXO
      /TheShaker

Photoshoot!

Hey bitches!



Jag tycker verkligen mycket om att ta bilder för att man kan fånga alla sina bästa stunder med dem. Att kunna se tillbaka på bilder om några år och komma ihåg händelsen. Det är helt otroligt! Här är lite bilder på vad som hänt under föregående vecka och idag(igår för er som är petnoga...)

Flumm med Brandine!:

















Ansiktsmask! (Smurfwannabe):









Hoppa! :












Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder här... Tar för lång tid...


XOXO
     /TheShaker


Toystory 3

"How long ago were you played with last?"

"Too long..."



Hey bitches!


Det är en replik i "Toystory 3" som jag sitter och ser på just nu... Är det bara jag eller är det inte väldigt snuskigt! Jag undrar hur de som gjorde rösterna reagerade :P



XOXO
     /TheShaker


Ballet och gymnastik!

Hey bitches!


Efter att ha sett ett nytt avsnitt av "make it or break it"www.casttv.com, (vilket är en skitbra sida där man kan se på otaligt många filmer och tv-serier som läggs upp på sändningsdagen) så har jag fått lusten att köra lite akrobatik och jazz/ballet-hopp med Alex, som mer än allt vill leka utomhus. Jag gjorde en massa hopp som jag fått lära mig av Angela på Bäckäng under dansträningen och estetiska valet. Det blev även lite "Cheerleading-hopp" som man kan se i filmer som "bring it on" och liknande! Jag fick en mindre chock då jag fick veta genom youtube att det fanns en FJÄRDE "bring it on"-del som är nästan ett år gammal! Jag ska försöka lägga vantarna på den så fort jag tar mig till stan och hemmakväll!

Jag vet att "make it or break it" (och "bring it on" för den delen) är väldigt tjejig, men jag tycker verkligen om att se på gymnastik och jag önska att jag också kunde göra sådana saker! Handlingen är även den suverän!






XOXO
     /TheShaker

Videofy.me

Hey bitches!


Jag blev i förra veckan (ja, jag kan säga förra veckan för att det är tekniskt sett måndag nu) medlem på videofy.me för att man själv ska kunna få lite kosing i fickan. Det lär inte bli så mycket, men det är ett nytt sätt för mig att visa upp mina videos och det vore roligt med extra tittare ;)


Första videon är den första video jag någonsin gjort och det är min "Gimmie More"-video!!!







XOXO
      /TheShaker

Kissie- Success

Hey bitches!


Satt förvånad framför datorn då jag såg att Kissie hade släppt ut sin nya låt! Jag trodde faktiskt att hon skulle göra mer reklam för den, för jag hade inte hört talas om det alls, så lite minus är det i min bok...

Men nu när jag lyssnar på låten, så måste man ju erkänna att låten är ganska bra. HELT ÄRLIGT! Jag tycker att hon har en ganska bra röst, men jag tycker ändå att låten kunde ha varit bättre. Texten är ju inte den bästa, men man tänker inte på det egentligen. Den kommer troligtvis spelas ute på alla nattklubbar, för den har ändå ett beat som gör en danssugen ;) Något som dock drar ner låten är att den inte ens har en riktig refräng, vilket jag tycker är viktigt i vilken låt som helst!

Lyssna och döm själva!





XOXO
     /TheShaker

Frukost/Lunch!

Hey Bitches! Det är gott med pizza...;) XOXO /TheShaker

Testar att lägga upp bilder via mobilen;)


Tihihi!

Hey Bitches! För någon dag sedan började jag lära mig att gå in på facebook i mobilen! Jag var även inne på bloggen igår! Men nu tänkte jag att jag även kunde göra inlägg här med! Fan va smidigt ändå! Jag har tagit bort ett av mina val, och jag ska inte till orust... Men nu får jag se vad jag ska göra mellan de två sista valen...Hmmm... XOXO/ TheShaker

Val VAl VAL....

Hey bitches!


Idag finns det tre olika saker jag kan göra!

Jag kan åka till Orust med familjen för att besöka Elisabeth, en väldigt bra vän till min mor. Jag har ju aldrig varit där, så det  hade varit kul att få se hur det ser ut där.

Sedan har Ida frågat mig om jag vill åka med henne och Becca hem till Gabbi och bada. Vilket skulle vara kul det med, då man inte träffas så ofta.

Sedan har jag inte varit med Mergime och Arlinda över huvud taget sedan studenten och jag kunde hänga med dem till knalle för att vara med dem lite med.


Det är inte liiite I-landsproblem som jag har, eller hur?


XOXO
     /TheShaker

RSS 2.0