The LIST!

Hey bitches!


Var inne på sidan precis och såg denna XD






XOXO
      /TheShaker


Closer...LBS-LIVE

Hey bitches!


Det är bara två dagar kvar till LBS-live och jag är faktiskt ganska nervös. Jag är en riktigt tävlingsmänniska, så jag kollade in mitt motstånd. De verkar vara roliga typer och jag hoppas att vi kommer ha kul! =) Jag ska nu börja packa, men vet inte riktigt vad jag vill ta med mig. Jag hoppas dock jag inte åker ut direkt på fredagen, det skulle vara surt! Mina tävlingsinstinkter börjar ta över och jag känner hur "my serious-face" börjar komma, haha!

Jag undrar hur det kommer vara att vara utan kontakt med omvärlden. Jag hoppas det blir kul i alla fall, om inte annat, så är det en upplevelse!



XOXO
      /TheShaker

What happens at bränneriet....

Stays at bränneriet, för att jag råkade ta bort klippen vi spelade in=(


Hey bitches!



Jag sitter här trött efter en dag fylld med Simning och "How I met your mother".Kul att Simningen har börjat igen!!! Jag skulle ha gjort min första video-blogg idag, men jag råkade radera bort klippet från min mobil. Och jag som ska kalla mig datanörd;)


Här är åtminstone några bilder jag inte råkade radera^^:
















XOXO
      /TheShaker


P.S. Jessica, det var denna bilden du ville ha^^ D.S.


Kan jag förstå mig själv?

Hey bitches!



Jag håller på med ett GAMMALT! arbete och jag skulle ha gjort klart den för så länge sedan att jag inte fattar anteckningarna som jag skrivit på uppgiften. Det är nog bara jag som klarar av det. Idag har det varit en ganska chill dag. Började med att simma i badhuset, det var verkligen längesedan jag gjorde det och det märktes, efter 20 längder orkade jag inte mer. Och jag kunde bara simma en längd fjäril. ILLA! Sedan var det bara två lektioner i skolan, Svenska C och Cambridge, vilket var helt ok.


Såhär pluggar jag:






XOXO
       /TheShaker


Osocial?

Hey bitches!



Jag får förfrågan: "Ska du inte hänga med till bränneriet på fredag?"

Jag: "jag tror inte det"



Sen när blev jag så tråkig och osocial? Det funderar jag på, men kan inte komma på varför...Jag måste börja ändra på detta, men först måste jag nog vända på min studstatus. Jag ligger efter en del, men det är inte allt för mycket. Jag borde kunna jobba ikapp, men jag frågar mig själv varför jag skulle göra det och gör något annat istället. Det får bli skärpning på mig. Men jag undrar hur dock...:S


XOXO
      /TheShaker

LBS-LIVE!

Hey bitches!



Jag har något att berätta för er! Jag ska vara med i LBS-LIVE som är mellan 29-31 Januari!!! Det är som Big-Brother ungefär säger dem och det sänds live på nätet. Man är inlåst i ett klassrum inne på LBS och där ska man få en massa saker att göra. Det är tittarna som röstar fram vilka som får stanna kvar och då hoppas jag att ni väljer mig! Detta är bara första gången jag pratar om detta;) Kommer tjöta om detta tills det är dags! Jag hoppas bara att jag inte får göra allt för pinsamma saker, men det är jag väl van vid nu för tiden? ;)






XOXO
      /TheShaker

BadBadBad...

Hey bitches!



Jag har från igår kväll till nu mått riktigt dåligt! jag vet inte vad det beror på och jag nästan knaprar piller för att min värk ska försvinna! Jag har skitont i foten sedan i fredags och jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort...förutom att dansa för mycket;)

Jag har så mycket att göra och jag känner mig så stressad för att jag inte kommer hinna göra allt. Jag vill bara ligga i min säng och tycka synd om mig typ :S

Jag ska försöka plugga lite nu en stund och sen får jag gå och lägga mig om jag ska orka med morgondagen...


XOXO
      /TheShaker

Världens gulligaste!

Hey bitches!



Idag blev jag bjuden på födelsedagsmiddag av min klasskamrat Mikaela! Hon tog mig till Jensen Böffhouse och vi åt skitgod Mat!!! på toppen av detta åt vi allt du kan äta glassbuffé till dessert som var skitroligt och gott!!! Och på toppen av detta! fick jag även ett skitsnyggt armband! Detta var hur gulligt och snällt som helst! Jag vill tacka åter igen Mikaela för middagen och presenten! GULLIGAST!!! =)


 



XOXO
      /TheShaker

Rea+50%=Crazy!

Hey bitches



GUUUUUUUD VA JAG ÄLSKAR REA!  Idag var jag och bytte tillbaka min skjorta och tröja som jag fick av mamma och Ulf. Lämnade tillbaka tröjan, men tog en större storlek på skjortan, men det fanns inte i samma färg och nu hemma ångrar jag att jag tog den. Ska lämna tillbaka den hemma. Jag gick till Kappahl, där yours truly har mobilrabatt, så jag fick halva reapriset! Jag införskaffade två par jeans och två toppar till mamma! Jag är snäll mot mor min=). Det är ganska kul att se att affärer som kappahl börjar få mer ungdomliga kläder.

Just nu sitter jag och äter godis från gratisgodis och ska börja skriva klart ett arbete i religion!




Jag: Eightball, kommer jag hinna klart med allt plugg?

Eightball: My sources says no...


XOXO
      /TheShaker

Shake+Glide=KLANT!

Hey bitches!


Idag har jag haft en riktigt trevlig dag! En massa personer kom fram till mig och sa grattis vilket är riktigt roligt. Att få uppmärksamhet på sin födelsedag är en av de bästa sakerna som finns^^ Mina presenter har inte varit för dåliga heller;) Jag fick redan i fredags presenter av Ida, (Emma) och Jansson fick jag en skitsnygg t-shirt och av Jansson fick jag en fickplunta! Har alltid velat ha en sån:) Jag fick också godis av Josefin:) Idag fick jag pengar<333 En skjorta som var skitsnygg, men för liten. En tröja, som var mindre snygg och förliten=(. Tillslut fick jag också en sån där rökpipa? kommer inte ihåg nu vad de heter, men den var jättegullig! (likadan som din Gabbi, fast blå) ^^


Jag ska också berätta om dansen idag där vi påbörjade en dans och när vi skulle träna på den, klant som jag är, så skulle jag göra en spark och trampade såklart på en kal fläck och flög bakåt!!!. lite ont i huvet man hade då... Men efter lektionen var slut, så Shakade jag, Boo<3 och Ashna! först till "VideoPhone" och sen gjorde vi "Single Ladies"- dansen. Riktigt kul!

Tack så mycket för alla hälsningar! 51 grattisönskningar bara från Facebook har jag räknat upp hittills.


XOXO
      /TheShaker

B-day!!!

Hey bitches!


Om två timmar och 30 minuter blir jag 19!!!! Det är sjukt att tänka att ett helt år har gått. Jag har inte ens vant mig vid att vara en 18-åring och nu är jag 19. Det är dock tråkigt att skolan ska börja imorgon. SAMMA DAG! Men man får väl bara bita ihop och gå igenom dagen. Det är roligt att jag kommer ha dans imorgon! Har verkligen längtat efter det! Jag har idag pluggat mycket, inte så mycket som jag borde ha gjort, men det är alltid nåt... Jag har dock mått väldigt dåligt sen igår, då jag hade lite feber och mått bara helt uselt. Men imorgon ska det vara en ny Shaker och en ny attityd. Det är bara några månader kvar innan studenten och sedan kan jag göra (NÄSTAN) vad jag vill!

TheShaker som 18-åring!!!















XOXO
      /TheShaker

It´s all about the money...

Hey bitches!


Det är början av månaden och jag känner redan nu hur mina pengar börjar försvinna! Detta är hemskt! Födelsedagar och fester man bara måste gå på är orsaken till detta. Och på toppen av detta, så finns det riktigt bra filmer man vill se på bio. "New Moon", "2012", "Har du hört om paret Morgans?" m.m. Man får nästan lust att ladda ner filmer igen, Vilket jag slutade med direkt sedan Ipred gick igenom =( Det är verkligen synd. Men jag får bli på bättre humör! Imorgon ska jag och Kristian ha en gemensam födelsedagsfest! Vi fyller år på måndag, men man kan ju inte festa då. Så det blir fullt ös imorgon!!!!!!


RANDOM BILD^^





XOXO
      
/TheShaker


Look at my horse!

Hey bitches!


 Hör ni vissa låtar som ni fastnar för direkt och som ni nynnar på hela tiden? ända sedan nyår har jag nynnat på en låt som är helt konstig. Låten är inte precis bra, men den är "katchig"... Den kommer nog stanna kvar ett bra tag känner jag på mig=(

Videon till låten är inte ens bra den heller...






XOXO
       /TheShaker

Love-Music-Dance-XOXO-TheShaker

Hey bitches!



Igår var jag med min syrra och festa med hennes kompisar! Med en rad olika, intressanta händelser, så hade jag en väldigt rolig kväll. Det var roligt att få lära känna nya människor och dansa lite. Har saknat att få dansa ute! Idag har jag inte gjort så mycket. Bara degat. Sovit bort hela dagen för att jag var så trött. Men jag hoppas att få festa med dem igen nån gång.

När jag väl vaknade till liv, så städade jag och försökte plugga lite. Det är smart att ha materialet hemma när man ska plugga... Så när jag inte kunde plugga, kände jag mig lite smått kreativ och gjorde ett armband till mig som det står lite ord som jag tycker om.







XOXO
      /TheShaker

Julmust+Godis=Scared Shaker...

Hey bitches!


Jag, Kristian och Rickard har sett på "Paranormal Activity" och jag kan lätt säga att det var den äckligaste film jag sett! Den verkar vara så verklig också och det gör mig ännu räddare... satt och rös i sängen hela tiden! Om ni gillar äckliga filmer, bör ni se på detta.



XOXO
      /TheShaker

IdaHO+Choklad=röd

Hey bitches!



Jag och Ida har pimpat oss med fotbad, fotscrub och choklad-ansiktsmasker! Det var väldigt skönt att chilla lite och ta hand om sig själv. För mig blev resultatet jättebra, mjuk och ren hud. Men för Ida, så blev det också helt flammigt på hennes kinder, men det har lagt sig nu som tur är. Annars hade vi nog fått åka till sjukhuset eller nåt.

Snart kommer Jansson hit och då ska vi äta räkor! MUMS!









Sedan måste jag lägga upp en bild som påminner mig om Ida på nyår...^^




XOXO
       /TheShaker


Orka liksom...

Hey btiches!


Jag brukar kolla in andra bloggare för att se vad de har för sig och för att det är roligt att kolla andras bloggar, men jag undrar verkligen varför vissa bloggare som Kissie, Dessie, Kenza m.m. som uppdaterar sina bloggar flera dagar där de inte säger något egentligen. Varför ska man blogga när man inte har något att säga egentligen?

Det är väldigt konstigt tycker jag. Jag har inget emot dessa personer, men det är ju ganska irriterande tycker jag.


Randon bild (faktiskt)

Jag har hört många som gjort detta. Skrivit in sitt namn på google bilder och tagit första bild som visas. Till min förvåning var det jag själv som figurerade på bilden. Det var taget när jag var modell på treorna modevisning! Skumt! ^^





XOXO
     /TheShaker

Eightball answers...

...If I am pretty...

Eightball: I have my doubts...


Hey bitches!

Ibland kan sånna vara så okänsliga! Tycker inte ni det också! xD

Idag har jag FAKTISKT pluggat! *klapp på axeln* Känner mig lite stolt, men det jobbiga är att jag nu fastnat och vet inte vad jag ska skriva. När jag skriver här på bloggen vet jag ju oftast vad jag ska skriva, men när det gäller inlämningar och sådant, fastnar jag ofta eller så villar jag bort mig och kommer in på annat. Det är jobbigt att vara mig^^


Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska hem till Ida senare ikväll. Just nu gäller det att plugga lite


XOXO 
      /TheShaker

Gott Nytt år!

Hey bitches!


Är nu hemma efter en rolig kväll. Det var mycket skratt och skojigheter som ägde runt och jag kommer lägga upp bilder på bloggen så fort de trillar in. Jag vill tacka alla som messat och ringt mig och jag hoppas alla har ett fortsatt bra 2010!!



XOXO
       /TheShaker

RSS 2.0