Dagens....

Hey bitches!


Ibland hör man kommentarer som inte är så väl genomtänkta. Jag, Ida och Gabriella sitter och ser på HSM2;


Ida: Troy är ju svartis.

Gabbi: Men han är ju vit?...


Efter en stund;


(Troy och Chad bråkar för att Troy har fått ett bättre jobb på golfklubben)


Gabbi: Nej, Troy är ju inte svartis, det är ju Chad....



Så mycket roligt som  kan hända ! ^^



XOXO
      /TheShaker

Fluga!

Hey bitches!



Idag har jag sovit gott och varit på stan med Kristian en stund. Därefter följde en körlektion som gick sådär... Efter den gick jag runt lite på stan och skaffade mig en fluga i skinn!!! Den är skitcool och passar perfekt med min tänkta nyårs-outfit. Den kostade endast 65:- och inhandlades på Vera´s Garderob Nu är jag hemma hos Ida och ser på nån crossfilm. De ska snart basta och då ska jag ta över tv:n och förhoppningsvis se "The Hills" på MTV ;)






XOXO
      /TheShaker

Fashion!

Hey bitches!


Jag måste ju såklart berätta om dagens fynd jag gjorde på stan idag! Jag började med att köpa en Replay-parfym på Kicks för 295! Den luktade riktigt gott och passar mig perfekt! Sedan var jag på Myrorna och gjorde mitt andra Second Hand- fynd EVER! Vilket jag tycker är duktigt *klappar mig själv på axeln*

Som förra gången, när jag köpte västen från Vera´s Garderob, så kände jag återigen att jag gjorde världen en tjänst. Jag har sett samma skjorta förut på MQ och blev glad då den fanns på myrorna ett antal hundralappar billigare.


Alla som har CSN-kort får 10% rabatt på Myrorna!









XOXO
       /TheShaker

Hannah Montana<333

Hey bitches!


"Hannah Montana The Movie" Var faktiskt ganska bra! Det var inte "Avatar", men mina favoritlåtar fanns med, "Hoedown Throwdown" och "The Climb". Ni kan ju bara se med videon några inlägg nedan att jag faktiskt tycker om henne. Ni som inte förstår storheten hos henne behöver inte göra det heller, men jag tycker synd om er ;) 

Nu ska jag faktiskt försöka mig på att plugga lite, vi får väl se om något sätter stopp på detta....(Troligtvis^^)







XOXO
       /TheShaker

AVATAR!!!

Hey bitches!



Igår var jag, Ida och Birta och såg på "Avatar", vilket är en av de bästa filmerna genom tiderna enligt mig. Jag tycker verkligen att ingen ska missa denna film för att den var magisk. Bra skådespelare, bra handling, bra grafik. Allt var så jävla bra. När vi gick från bion så hann man smälta allt och jag började tänka på alla orättvisor i världen. Det finns så mycket som man kan jämföra med från filmen. Maktkamper, apartheid, krig osv. Det tär på oss människor och förstör vår jord. Vi borde alla vara enade och ha fred. Ingen är värd att dödas eller förflyttas bara för att man ska tjäna pengar på det. Alla ska ha friheten att få göra vad de vill (sålänge det är lagligt!) och detta har jag alltid hållt fast vid. Jag har alltid sagt till mig själv att jag kan hata en person, men jag kan inte hata ett folk. Att göra generaliseringar tycker jag är okej, för att man vet att de oftast ändå inte stämmer. Men vi alla borde visa hänsyn och respekt mot varandra trots detta.


Tänk att en film kan påverka en person så mycket!?! Jag hoppas att jag blir lika berörd av "Hannah Montana The Movie" som jag ska se på nu..^^



XOXO
      /TheShaker


Rubenson.blogg.se

Hey bitches!


Jag ville bara passa på att berätta om min vän Louise Rubensson som har börjat blogga! Hon har en skön bloggstil och Jag tycker att ni som tittar in här också ska kolla in hennes blogg på rubenson.blogg.se

(Ja, det ska bara vara ett "s" i hemsidan)




XOXO
      /TheShaker

Googla TheShaker...

Så är min blogg första länken!


Hey bitches!


Jag vet inte varför jag gjorde det, men även om det låter egotrippat, så brukar jag googla mitt namn, men jag tänkte precis nyss att varför inte googla mitt alias? Det var en ganska rolig överraskning. Jag sitter nu vid datan, med ett glas julmust och en skål med chips och vill hitta nåt roligt att göra framför datorn. Helst vill jag spela något på datorn, men jag har inte så bra spel på datorn. Men jag tänkte faktiskt dela med mig av något. innan vi slutade skolan, så sa min kära vän Natalie att hon skulle använda några gamla bilder av mig och en annan kompis i sitt retoriktal. Det var ganska roligt att gräva bland gamla foton och återuppleva gamla minnen. Jag har ärligt talat få riktigt lyckliga minnen från min barndom och därför var det extra roligt att se bilder som visar dessa ögonblick. Jag tänkte nu visa dessa foton för att ni också skulle få se dessa.

Jag tycker faktiskt att jag är väldigt lik mig själv fortfarande. Vad tycker ni?





Lite otydlig, men det är jag som står upp









XOXO
      /TheShaker

Nisse + cider = Schlager?

Hey bitches!


Nu är jag hemma och chillar lite. Gårdagen var verkligen rolig och intressant då utgång till Lilla Bränneriet var på schemat. Idag har jag bara chillat och dammsugit. När jag kom hem så hade jag, Alex och Kiki "Fåret Shaun" marathon i Kikis rum. Fan va roligt det var! Nu väntar jag på att julskinkan som inte blev tillagad till julafton ska bli klar. Jag ÄLSKAR julskinka med skånsk senap<333

Bilder från gårdagen:
















XOXO
       /TheShaker

Christmas eve...

Hey bitches!



Nu har jag äntligen varvat ner efter en dag fylld med stress, mat, godis, Kalle Anka och PRESENTER! Det har varit en mysig dag med släkten och nu chillar jag framför datan och lyssnar på musik. Ska nog leta upp en film hemma och se på den tror jag.



Plasmaboll med usb-kontakt



Nivea hudvårdspaket



Parfym - Diesel "Only The Brave"




Armband i silver



8-ball: Svarar på de tuffaste frågor^^




En present till mig själv: portabla högtalare för MP3 och mobil ;)




Jag frågade min senaste förtrogna 8-ball "If TheShaker can dance?". Då svarade den: "Who Knows". Vad är det för svar liksom??? Alla vet att jag kan dansa! ^^

(Jag frågar på engelska för att få ett så korrekt svar som möjligt, han kanske inte kan svenska så bra?....XD)


XOXO
      /TheShaker


P.S. Fick också en ask Paradis, men glömde ta bild på den D.S.

God Jul! Present till er alla!

Hey bitches!


Vad gör man om man sover oregelbundet? Man gör en video! Jag hade egentligen inte tänkt att lägga upp detta då jag inte tyckte det var så bra gjort på min sida, men sen tänkte jag; det är ju jul, något borde jag ge till alla som tittar in på min blogg! Nästan hela sommaren var jag beroende av denna låten för att jag tyckte den var så bra! Jag dansar till den fortfarande då jag hör den och jag vet ännu inte varför jag tycker låten är så bra^^ Jag ser också på mitt hår och det är mycket finare än vad det är nu... har lust att färga om det igen. Kanske ska göra det till våren=)


Men med denna lilla video vill jag hälsa alla en God Jul och må alla ha en fin dag! <333


(OBS! Jag kan räkna! 1+1=11?...XD)


 



XOXO
       /TheShaker

Sjuk?

Hey bitches!



Som på nästan varje lov blir jag sjuk... Det är inte liite jobbigt må jag säga. Som tur är, så är det bara lite inflammation i örat, vilket gör att jag kan vara social ändå. Hade dock hög feber igår! Inte så kul. Strax så ska mamma och jag baka^^ GottGott<3 Därefter kanske vi åker in still stan för att handla de sista julklapparna. Har faktiskt en hel del kvar.






XOXO
      /TheShaker

Världens bästa storebror?

Hey bitches!



Vad gör TheShaker hemma en lördagkväll och ser på "Paradise Hotel XL"??? Jag sitter hemma med Alex och är barnvakt medan "gänget" förmodligen är påväg att dra till Trägårn nu... Detta var inte hur jag ville börja mitt sista jullov, men vad ska man göra?

Måste dra och byta blöja nu ;)




Varning!

Hey bitches!


När jag kollade min blogg, så var bakgrundsfärgen rosa!?!?! Det var en fin rosa:P  men inte det jag ville ha. Om ni mot förmodan skulle få det, uppdatera och kolla sen. Om det fortfarande är rosa, så skriv en kommentar, så får jag fixa det;)



Julmys!

Hey bitches!



Idag har jag varit på julbord med simningen och på julbak hemma hos Gabbi! Det var roligt att få träffa alla igen på simningen och jag fick även ett presentkort för att jag har varit så snäll?^^ under hösten. Roligt att man är uppskattad=) Jag läste även upp en rolig liten dikt som jag gjort. Den fick ganska god respons vilket är roligt.

Hemma hos gabbi var det julbak och julklappsspel. Roffade åt mig en bodybutter, ansiktsmask och en trisslott! Nicenice!

Nu blir det en ny film, "The Wendell Baker Story". Den verkade vara bra, då jag såg början igår, men var för trött för att se klart den. Vi får la se;)


(Tänkte lägga upp bilder på läckerheterna, men bloggen dampar, så kanske gör det vid ett annat tillfälle;))


XOXO
      /TheShaker


Duktigt! ^^

Hey bitches!



Kolla vad jag har gjort! Ska använda den i fortsättningen tror jag! Lite irriterande, men roligt^^



Videohälsningar! <3

Hey bitches!



Youtube <333 Kan jag säga något annat om denna magiska plats? Jag kolla in Shane Dawson och han har ett par roliga videohälsningar. Nedan kommer mina favoriter som beskriver hur jag tycker om er^^











XOXO
      /TheShaker

Dansafton!

Hey bitches!




Det är dansafton på onsdag och jag hoppas att så många som möjligt kommer och tittar på! Det kommer bjudas på underhållning från alla möjliga genrer! Jag kommer vara med på två danser, en med skolan och en som jag gör själv!


19:00 & 20:- inträde!!! Hur billigt som helst!









XOXO
      /TheShaker


Drömtävling!

Hey bitches!



Long time, no see, jag vet, men jag har inte orkat^^ Men det kommer som det kommer... Jag är med i en tävling som går ut på att folk röstar på min dröm som jag skickat in. Om ni röstar på mig, så jag kan vinna en  laptop från Samsung!!! Något jag verkligen skulle behöva!, så rösta på mig i länken under!

(Vet inte varför texten är konstig nedan...)


Jag skulle vilja veta om du gillar min dröm? Kolla så får du se. Ditt gillande kan ge mig 9 timmar av frihet. Det är jag värd, eller hur!

Rösta på mig här: http://www.samsung.com/se/current/campaign/x-series/site/index.html?d=8108




XOXO
         /TheShaker


RSS 2.0