Helt slut!

Hey bitches!

Sorry för den dåliga uppdateringen idag, men jag blev väckt 8 i morse av en från simningen som ville att jag skulle vara vikare. Jag säger ju såklart ja, varför inte liksom? När jag kommer dit, så är klockan tjugo över nio och simningen börjar halv nio, så jag undrar såklart varför det inte är någon som har kommit dit än. Efter en stund kommer jag på att klockan ska ju vridas bak en timma...

Efter jobbet var jag helt slut, så jag har bara varit på övervåningen med Alex och min kära mormor som gjorde ett chockbesök. Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice... Ska bli skönt att få lite godare saker här hemma! ( Detta är inte alls någon pik till en viss person...)

Hur har er helg varit då?


XOXO
     /TheShaker

Maskerad på temat...

Hey bitches!


Idag ska jag ut och inte nog med det, så är det Halloween, så vi ska klä ut oss! Jag kommer vara något riktigt roligt och jag ska ta bild på det sen, men jag tror nog inte att ni kommer förstå vad det är för något, men vi får se!

Just nu får ni se lite av det jag ska ta på mig, kan ni komma på vad det är för något jag ska vara?






XOXO
    /TheShaker


Frukosttest!

Hey bitches!


Jag tyckte att det skulle vara lite speciellt om jag gick upp 08:00 på en lördag, tog mig till ica för att testa något gott till frukost! (Eller så är det så att jag för ungefär 14 timmar sedan somnade och vaknade nu, men det stämmer ju såklart inte....:$)

 Jag har i alla fall testat Billys Pannkakor med Kristian som kom ut för typ en månads sen eller två och vad kan jag säga, Pankakorna smakade inte direkt som pannkakor, men chokladsåsen var riktigt god! Det finns ju även med hallonsylt och äpplesylt, men choklad är ju det godaste man kan tänka sig, så det fick bli det. Kanske de andra smakerna gör pannkakan godare, vad vet jag?






Billys chokladpannkakor får 3 shakes av 5!


Om ni tyckte att detta inslag var roligt, kommentera gärna med frukost tips eller bara säg att jag ska göra ett nytt test, så kanske jag gör det igen! :)


XOXO
    /TheShaker

Fredag

Hey bitches!


Idag var det jobb som vanligt, men jag kan verkligen inte säga att det gick bra idag... Det var TUNGT! Det kändes som att jag bara kunde en sak, vilket inte är sant. På något sätt är det lättare att hjälpa någon annan än att göra det själv. Fattar inte varför... Efter jobbet gick jag med min kollega Viktoria på stan, vilket var väldigt roligt! Säger hej till dig ifall du kollar in bloggen idag :) HEJ!


Senare ska jag visa lite av vad jag kommer ha på mig imorgon, då jag ska på Halloween-fest och utgång på Harrys! Det ska bli skitkul! :D


Vad gör ni då?


XOXO
    /TheShaker

Addicted...

...Fan asså... Jag trodde aldrig att jag skulle bli en av dem...





XOXO
    /TheShaker


Lila dagen!

Hey bitches!


Idag är det "Lila dagen" Och det är en dag som går ut på att vara stolt över den man är. Hela idén med dagen blev till då 5 killar nyligen tog själmord för att de blivit mobbade pga sin sexuella läggning. Kampanjen är till för att visa att det blir bättre. Jag tror på ett jämlikt och förstående samhälle, så jag tog på mig lila idag för att stödja kampanjen som ni kan se HÄR! 

Långärmad t-shirt - H&M
Smycken - By me! =)






XOXO
    /TheShaker

Dagens fynd!

Hey bitches!


Idag har jag varit på jobbet som vanligt och efter det med Asrin och Linnéa och shoppade! Vi sprätte lite av vår inkomna lön som jag personligen tycker var behövlig! :D Jag köpte en t-shirt från Kappahl idag och i centrum har de till och med halva reapriset på utvalda varor, vilket är "soo TheShaker style" ifall man ska härma några personer :P Den kostade bara 50:- och är skitsnygg! Det som verkligen får mig att tycka om t-shirten är texten där nere! Den är så bra placerad och så fin! Läs vad det står längre ner :)







"Dream as i you´ll live forever, Live as if you´ll die Today"


XOXO
    /TheShaker



Runaway

Hey bitches!

Jag gick in på Youtube och såg att Kanye West har gjort en "minimusikal" som handlar om en "fågel" som kraschat ner på jorden och han tar hand om den. Jag har inte tyckt att någon annan låt än "Gold Digger" och "Coldest Winter" har varit bra från honom, men detta var riktigt bra faktiskt. Det är ju såklart flera låtar och den är nästan 35 min lång, men allt är bra, från skådespeleri till dans!

Se på den själva!





XOXO
    /TheShaker

Guevacci Radiance

Hey bitches!


Nu är jag med i en tävling hos bloggaren Guevacci där man kan vinna Britney Spears nya parfym "Radiance"! Jag skulle inte använda parfymen på mig, (skulle ta och lukta på den hela tiden och så kanske jag råkar spruta den över hela mig?) men jag skulle ge den till min syster för att hon också tycker om Britney!


Gimmie gimmie more! :D


XOXO
    /TheShaker

Diablo3

Hey bitches!


Om det är något spel nästan varje datanörd i vår generation har spelat, så är det Diablo! Det är ett av de bästa spel som gjorts och ihop med en bra storyline så gör det en själv väldigt engagerad! Tyvärr suger min dator så mycket att Diablo3 inte skulle funka i min dator, så jag skulle aldrig kunna ha det, men det kommer funka utan vidare problem på Kristians dator, så jag kommer nog spendera mycket tid i hans rum när jag är hemma:P

Jag kollade på trailern precis och det gör mig så sugen att spela diablo. Vi har tvåan hemma tror jag, så jag ska nog ta och spela det! Kolla på trailern själva och sukta efter releasedatumet!





XOXO
    /TheShaker

Sjukt spel! Dagens?

Hey bitches!


Idag visade Kristian mig ett spel som är...SJUKT! Och inte bara på ett enda sätt. Det handlar om en gammal avdankad läkare som får en ny chans att utöva sin "expertis" på prostituerade, langare och clowner. Det Spelet heter "Amateur Surgeon" och det får en att bli riktigt inne i spelet (även det på många sätt...)


Testa själva HÄR!



XOXO
    /TheShaker

Och så blev man sjuk...

Hey bitches!


Jag är hemma idag för att jag börja spy en massa. Jättetrevligt! Så jag har blivit inlåst i mitt rum av mamma och kommer nog inte bli utsläppt här på ett tag, så jag ska se på lite serier och spela spel typ. Finns ju inget annat att göra :(



XOXO
    /TheShaker

Overload!

Hey bitches!



Nu är man ledig under helgen efter veckans intensiva jobbande! Imorgon ska jag dock vakna tidigt, då jag ska göra högskoleprovet!  Det var ju meningen att jag skulle öva på det sedan förrförra veckan, men jag har inte orkat det då jag har jobbat å såklart det viktigaste av allt, sett på alla "mina" serier! xD


Men det får bli lite förberedelse för att se vad som väntar och bli mentalt förberedd? ^^


XOXO
    /TheShaker

Egetdesignat! :)

Hey bitches!


Jag tänkte lägga upp en bild på ett armband jag gjorde till mig själv! ;) Jag gjorde den för några dagar sedan, men jag tyckte den var så snygg att jag borde lägga upp den, haha xD

Vad tycks?





Den var ju inte så svår att göra i början, bara att själva bokstäverna var för stora för kedjan, så jag var tvungen att sätta fast tjocka ringar på varsin sida för att det skulle hålla sig på plats och inte åka runt på armbandet


XOXO
     /TheShaker

TheShaker has gone VISA!

Hey bitches!


Idag fick jag hem mitt VISA-kort som jag beställt! AWSOME! Jag kom hem från jobbet för en stund sen. Det har la gått bra. Fick lyssna på ett samtal som jag gjort vilket var skitpinsamt, men lärorikt då man vet vad man har gjort för fel och vet vad man ska göra nästa gång!

Nu blir det film i Kiki´s rum!



XOXO
     /TheShaker

Whip my hair

Hey bitches!


Jag hittade precis en av mina favoritlåtar just nu! Det är Willow Smith, Will Smith´s dotter, som sjunger och låten är ju skitbra! Hon låter nästan som en ung rihanna och Låten får mig på danshumör! =)






XOXO
     /TheShaker

Guevacci!

Hey bitches!



Jag är med i en tävling hos en bloggare som heter Guevacci, där man kan vinna en skitsnygg klocka!

Länk till tävlingen:

http://guevacci.blogg.se/2010/october/vinn-en-klocka.html#comment


Det är även en väldigt bra blogg, så kolla in den samtidigt! :)


XOXO
     /TheShaker

Ass-Be-Gone!

Hey bitches!


Imorgon ska jag testa att träna på Onyx för att få bort lite hull, dock har jag alltid haft svårt för gym, då jag inte tycker att det passar mig, men jag ska testa iaf. Idag är det väl inget speciellt som händer. Jag ska dra till jobbet sen, men innandess, så ska jag nog försöka sova lite faktiskt. Är skittrött :P


XOXO
     /TheShaker

Dentist!

Hey bitches!


Jag gick upp för en stund sen, men jag ska dra till tandläkaren strax! har haft ont sedan förra veckan då min visdomstand växer ut. Dem är ju så jävla onödiga, man blir ju inte smartare av dem...:(


XOXO
    /TheShaker

Autumn in Color

Hey bitches!


Idag har varit en riktigt fin dag. Det började med att jag fick vara barnvakt åt Alex och jag bestämde mig för att ta kameran och använda min kära lillebror som modell! Alex måste vara världens bästa modell asså, han gjorde allt jag sa till honom och vi fick många riktigt fina bilder!

Senare på kvällen, så träffade jag mina kära albaner som rymt till olika orter och min booboo. Vi hade det riktigt trevlig och vi snackade om gamla minnen och om vad vi gör nu för tiden. Det var riktigt länge sedan man var ihop, har saknat det väldigt mycket :)


Här är lite bilder som jag tog på Alex, De med Mergime, Arlinda och Asrin hoppas jag inte dyker upp xD













Det får räcka med bilder för idag, kanske laddar upp fler senare eller imon!



XOXO
     /TheShaker




Colorless

Hey bitches!


Något som jag har tänkt på är att under hela denna veckan har jag inte ens tagit med några bilder eller liknande i mina inlägg, vilket gör det tråkigt att läsa bloggen i längden. Detta beror på att jag har lämnat in min mobil på reparation och att jag haft så mycke tid på mig att lägga upp bilder, det går ju snabbare om man bara skriver en text. Men jag tänkte att jag imorgon snällt ska be min kära mor att få låna hennes systemkamera och ta några snygga höstbilder! Jag måste även fixa någon rolig person att ta bilder på/med! om någon känner sig manad, var god kontakta mig :)


Om jag inte ser på project runway nu, så ska jag nog gå och lägga mig, haha :P


XOXO
     /TheShaker

Påkörd?

Hey bitches!


Idag när jag var på väg in till stan för att träffa Birta, så blev bussen påkörd av en bil! Jag trodde först att bussen hade kört på vägkanten för att hela bussen knuffades lite åt sidan. Bussen kör fram lite och stannar vid vägkanten och sedan kör en bil fram och en man kommer ut ur bilen och är helt blodig över hela ansiktet. Alla ombord på bussen var okej, men personligen var jag lite chockad, då man aldrig tänker att man ska bli påkörd av något. inom kort kom ambulansen och tre! brandbilar till platsen och innandess hade som tur var en kvinnlig läkare kört bilen bakom och tog hand om mannen innan ambulansen kom. Det var ju inte så mycket mer med det och jag gick från platsen till Birta, men hela situationen är ju konstig ändå... Man är ju glad att bilen inte körde fortare.

Skälet till olyckan är ju att rödljusen i en korsning inte fungerade och därför körde bilen fram. Dock tycker jag helt ärligt att busschauförerna tar många chanser, för att igår när jag åkte i samma korsning, så körde bussen bara rakt på och då reagerade jag faktiskt och tänkte att någon kommer bli påkörd snart, att det bara var en tidsfråga. Det tog ju en dag.


XOXO
    /TheShaker

Famewhore...

Hey bitches!



Sorry för att jag inte uppdaterade igår, Jag var så trött att jag knappt var vid datorn. Det enda jag gjorde var att söka till högskolor och sedan sse på serier. Idag ska jag åka in till stan och träffa Birta! Vi ska åka till textilmuséet och göra saker, typ :P

Jag måste dock berätta om Dessies.se. Asså ni som läser hennes blogg vet ju att hon har bytt domän och så, men det är ju någon som har köpt hennes gamla domän och det är ju många som glömmer av att hon bytt domän och de går in på den gamla hemsidan. Nu är det en annan person som tar hennes läsare och går upp i statisktik och det tycker jag personligen är dåligt, för hon har ju spenderat år på att bygga upp hennes namn och nu är det en random person som gratisåker på hennes namn. Dåligt och töntigt i mina ögon


Nu ska jag börja göra iordning mig, hörs senare!


XOXO

    /TheShaker

Asså aaaah...

Hey bitches!


Förlåt för dålig uppdatering, men det blir jobbigt när jag jobbar =(  Idag har jag även simmat lite för att få lite motion, men det gick skit för att jag sträckte mig i sidan. Fan asså! Men jag får bita ihop. När jag sitter i Bastun, så är det två killar i min ålder som tjötar med varandra och de pratade så osammanhängande och de skrattade utan skäl typ. Och hela tiden höll de på att säga "Asså aaah". Fan va trött jag blev på det, så jag gick ut ur bastun och badade bubbelbad.


Vad har ni för er denna kväll?



XOXO
    /TheShaker

Dagens...

Serie!



Hey bitches!



Dagen serie får bli "Grey´s Anatomy", som jag inte sett på hur länge som helst, men trots att jag inte sett på det, så hänger man ändå med ganska bra och serien är lika bra som den var i början! Ska se på de avsnitt jag har missat, typ en hel säsong :P


Ska nog sova snart!


XOXO
    /TheShaker

Suit Up!

Hey bitches!


Idag är det International Suit Up Day för att hylla en av de roligaste mansgrisarna på TV, Barney Stinson i "How I met Your Mother"!  Jag hade allt förutom slips på mig, då jag inte pallade att ha på mig det när jag sitter med en massa saker runt omkring mig, Plus att jag hatar känslan av slipsar runt halsen, jag tror hela tiden att det är någon som kommer och tar stryptag på mig :S


Jag tror jag ska sova lite nu, känns som att jag inte fått nog med sömn inatt...



XOXO
    /TheShaker



Speedy Fingers!

Hey bitches!



Har varit hemma en stund, men ska nog ta nästa buss till min kära syster! Idag har det gått skitbra på jobbet, Det går allt fortare nu och man behöver allt mindre hjälp, dock var det en sak som var skitsvårt att göra,vilket krävde ganska mycke hjälp, tyckte synd om människan som jag pratade med i hela 45 min! Men om både jag och den andra personen missförstår varandra, så är det lätt hänt! Man tar med sig det till nästa situation helt enkelt :P


Vad händer idag då?


XOXO
     /TheShaker

Dagens!

Hey bitches!


Jag tänkte ta en riktigt rolig dagens och det är alla i bloggvärlden! =) Sedan jag började blogga mer, har det ju kommit in mer kommentarer och man besöker fler bloggar, jag tycker det är skitkul att man har några bloggare som man snackar med nästan varje dag och alla är så trevliga! Det hela växer ju allt eftersom också, vilket är skitkul!


Jag hoppas att ni alla har en bra kväll! För min del verkar det bli rekord för när jag går och lägger mig på jäkligt länge ;) Är jäkligt trött just nu faktiskt



XOXO
    /TheShaker


"16 and pregnant"

Hey bitches!


Är hos samanta och ser på "16 and pregnant". Detta program är bland det mest meningslösa jag har sett... Jag menar, själva ämnet är seriöst, men varför göra ett tv-program om det? Sätt in mer "Cribs" och "Made"!  Det är riktiga grejer det, hahaha XD


XOXO
    /TheShaker

Chillout

Hey bitches!



Är hemma hos min syster och ser på TV, ska sova över här =) Börjar så tidigt på morgonen, så jag tjänar lite tid på att vara här. Det är också trevligt att se på trean och MTV...


XOXO
    /TheShaker

NU SÅ!

Hey bitches!


Nu är äntligen överraskningen klar! Efter att ha haft ett jävligt problem med min kära mors dator, så har jag äntligen gjort klart en ny video! Det var Skiiiiitlänge sedan jag gjorde en och denna video är väl inte så bra, men jag har velat göra något så länge, så det blev detta!


Hoppas ni tycker om det!




XOXO
    /TheShaker

Hösten är verkligen här!

Hey bitches!


När jag var ute med hunden för en stund sen, så började blåsa lite och jag kände något på mitt huvud. Jag tar saken som visar sig vara ett löv. Jag ser upp och ser hur löv i olika former och färger blåser ner från träden och det känns som om man vore inne i en film. Det såg ut som någon form av specialeffekt. Jag försökte ta bild på det, men det gick inte, min kamera i mobilen är så kass, så man såg inte löven, vilket var synd.

Är det någon annan som har fått något tecken på att hösten är här?


XOXO
    /TheShaker


P.S. Överraskningen kommer idag om några timmar! Kolla Bloggen senare :) D.S.

Hahaha!

Hey bitches!


Detta är vad jag gör på en lördagkväll... :P Dock var detta saken som skulle få tiden att gå fortare när jag höll på med en annan sak... Ni får veta mer imorgon


Det tog mig fan 30 min att klara av det! xD







XOXO
    /TheShaker

Dagens...

...SPEL!


Hey bitches!


Eftersom jag inte äger så många dataspel, spelar jag oftast spel på nätet och spelet jag vill rekommendera heter Doeo och man hittar den på miniclip.com, som har många roliga spel! Spelet går ut på att man ska fånga så många kaninliknande saker på 40 sekunder. På easy är det minst 100 och på hard minst 200. Det går snabbt och det är roligt!

Testa själva!

http://www.miniclip.com/games/doeo/en/


XOXO
    /TheShaker


Lååång dag igår...

Hey bitches!


Det blev ingen uppdatering igår för att direkt efter jobbet träffade jag Birta och vi åkte hem till mig och såg på film bland annat. Jag/Vi var även barnvakt åt Alex, då mina föräldrar skulle på bio. Jag hade somnat med Alex och blev väckt av mamma efter 01:00 att jag skulle gå och lägga mig. Nu är jag utvilad och redo för en lång helg! :)


Vad ska ni hitta på under helgen då?


XOXO
     /TheShaker

Så går det...

När man försover sig!

Jag vaknade typ fem över sju (vilket är FÖR sent) och fick be kiki köra in mig till jobbet. Nu sitter jag här med en god kopp chococoffe och en macka (och lite chips) och tar det lungt!


XOXO
     /TheShaker

Dagens Outfit!

Hey bitches!


Skriver fort innan internet har lagts ner igen... Det slutar inte! :( Idag hade vi ju provet på jobbet och jag tror att det gick bra för min del. Efter det, så träffade jag Birta på stan för att vi skulle på Invigningen av Vera´s Garderob som bytt lokal! Det var en trevlig tillställning och snart nog så kommer mina och Birtas smycken vara där inne också!

Dagens grej blir ju min outfit xD Tyckte om den så mycket :D

Kavaj- H&M och pimpad by me med olika kedjor!
T-shirt- 2nd hand som är från Textilmuséet
Jeans- Kappahl
Skor- Converse (såklart!)
Halsband & armband- C&B Design







SHAKE THAT BOOTY! :D



XOXO
    /TheShaker


Utan att överdriva...

Så ser jag skitbra ut idag!!! XD


Dock börjar vi strax här, så vi hörs senare!


XOXO
    /TheShaker

Dagens!

Det får nog bli...

min klippning! :D Jag blev skitnöjd och det brukar alltid bli det där. Jag klipper mig på Guldsaxen som ligger jämte folkan i stan. De tar endast 170:- för herrklippning och 200:- för dam. Rekommenderas varmt!

Snart blir det sängdags!


XOXO
    /TheShaker

Jävla Telia asså!

Hey bitches!


Kom hem för ett tag sen, men kunde inte skriva nåt för att Telia dampa sönder...Vill fan byta till TELE2!!! Inte så länge jag bor hemma dock...:( Idag har varit ännu en rolig dag på jobbet, imorgon kommer det stora provet som skiljer människa från servicemedarbetare :P Jag hoppas det går bra i alla fall!

Efter jobbet hann jag gå på stan lite med BooBoo och Linnéa och efter det drog jag och klippte mig!


Vad tycks?









XOXO
    /TheShaker

Dagens!

Hey bitches!


Klockan är ju innan tolv, så det räknas ju ;) Jag har bestämt att det ska bli dagens film och det går till "The Condemned" som gick på fyran för en stund sedan.  Det är en amerikansk thriller från -07 och handlar om att en kille gör ett tv-program där dödsdömda människor slåss mot varandra för frihet. Hela filmen påminner lite om "Gamer" med Gerard Butler, men denna är bättre. En film ni borde se!


Nu ska jag dra mig till sängs!


XOXO
    /TheShaker



HOME

Hey bitches!


Jag kom hem för ett bra tag sedan, men jag har bara chillat framför tv:n och ätit. Nu kom jag äntligen fram till datorn :P Jag funderar på att fixa min lunchlåda,  men jag vet inte vad jag vill göra... Kanske ni har några tips?

Väldigt mycket mat i bloggen det senaste känner jag....:P






XOXO
    /TheShaker 

Mardröm?

Hey bitches!


I morse hade jag värsta drömmen som verkade komma ifrån en skräckfilm! Jag gick på stranden och såg glada människor överallt, det var ju så fint. En gubbe kommer fram till mig leendes och jag log tillbaka. Jag tittade sedan och ett annat håll och när jag titta tillbaka, så hade mannens ögon rullat bak och hans mun var skitäcklig, som om han hade fått lim över hela munnen! När jag såg mig omkring, så var alla människor likadana och de började att jaga mig!

Det hela slutar med att jag får en klocka kastad i mitt huvud och jag vaknar... Hela drömmen var obehaglig, men det är ju bara en dröm, så man borde inte oroa sig egentligen, eller hur? :S

Jag hoppas att ni får en bra dag! 


XOXO
    /TheShaker

Dagens!

Hey bitches!


När jag började blogga, hade jag värsta schemat som jag följde till punkt och pricka! Jag funderar på att börja med den igen, men ska nog ändra på lite ämnen. Jag tänkte med detta inlägget börja med något som jag kallar dagens! Det kan vara allt från kommentar eller video, till bild eller inköp. Möjligheterna är oändliga, som det så fint heter!

Jag ska börja med dagens kommentar som dök upp när vi samlyssnade idag på jobbet.


S (Vet ju inte om jag får skriva hennes namn, så jag skriver S)- "Linda Rosing ser ju ut som en barbie-docka".

Jag - "En barbie-docka, vars ansikte fått smälta under en låga, kanske" :P 



Tyckte ni det var lika roligt som jag tyckte det var? ;)
 

XOXO
    /TheShaker

Sleepy...

Hey bitches!


Inget inlägg under hela dagen, hur fan gick det till!?!? Trodde helt ärligt att jag bloggade under rasten på jobbet, men tydligen har jag bara svarat på kommentarer, haha!

När jag kom hem däckade jag verkligen! Vaknade för typ 20 min sedan... INTE BRA! Hur kommer jag kunna somna till imon? Det är ju ett jäkligt bra känner jag. En röst i mitt huvud säger: " Way to go, moron..." xD


Nu ska jag försöka driva tiden med lite spel och tv-serier!


XOXO
    /TheShaker

Ovanlig söndag!

Hey bitches!


Är det någon som har ätit tacos på en söndag innan? Det har inte jag :P Gott var det ändå! Och det kommer bli en jäkligt god lunchlåda imorgon känner jag ^^





XOXO
     /TheShaker


Jag kan knappt gå...:(

Hey bitches!


Kunde knappt ta mig hem för att det gjorde så jävla ont i lilltån. Tydligen så har en kakelplatta gått sönder och den drog bort halva lilltån känns det som. Har nu ett jack där det brukade finnas Överflödigt transfett. Det som fick mig att känna bättre var att Alexander också skar sig på platta rakt över foten. Skadeglädje är den bästa glädjen! :P

Sara skar sig också, dock inte på plattan, hon ville också göra det för att komma in i gänget ^^ Hon vill alltid härma mig, haha!

Nu ska jag börja hålla på med lite saker och om ni har tur, så kommer det en liten video upp ikväll, dock inget jag lovar!


XOXO
    /TheShaker

Gratis är gott...

... men om det börja kosta, så är det ju inte så gott längre ;)


Hey bitches!

Tidigare idag sa jag upp mitt domän TheShaker.se för att den skulle börja kosta. Haha, så snål är jag^^ Men tänker inte betala 1000:-, så nu är det bara THESHAKER.BLOGG.SE som gäller!


XOXO
     /TheShaker

Pizza!

Hey bitches!


Medan nästan alla andra håller på med "extreme home makeover", sitter jag framför datan och ser på serier. "Have a cow" är dagen motto och det ska jag verkligen, har precis beställt pizza åt alla^^







Nu blir det lite med youtube ;)



XOXO
     /TheShaker

VINNARNA!

Jag har ingen aning om varför bloggen inte funkade som det ska, men det är fixat nu i alla fall!


Vinnarna i tävlingen blev:


Amanda från amoriito.blogg.se och Simone från fattybom.se!!!


Ni har vunnit 100:- var att handla förcbdesign.blogg.se!


Det ni behöver göra är att skicka ett mail till [email protected] där ni bara uppger ert namn och blogg. Ni får tillbaka en liten kod som ni sedan använder när ni ska handla.

HAPPY SHOPPING!


XOXO
    /TheShaker

Och vinnarna är...

Kan inte presentera dem nu :(


Hela blogg.se laggar och jag kan inte fixa med slumgeneratorn än. Jag väntar någon timme för att se om det börjar funka.

XOXO
    /TheShaker

Tävlingen avslutas snart!

Hey bitches!


Jag stänger av tävlingen 12:00 och om ni vill ha en extra chans att vinna, så tveka inte att kommentera i länken nedan!

http://theshaker.blogg.se/2010/september/tavling-presentkort-hos-cb-design.html#comment


XOXO
     /TheShaker

Gissa vart jag har varit...





XOXO
     /TheShaker

U spin me round,round...

Hey bitches!


Vet inte riktigt vad det är med mig. Mitt huvud går runt och runt, kan inte ens stå stilla. Jag ville bara göra ett inlägg innan jag vilar lite :P Måste man, så måste man!

När jag vaknar sen, så ska jag göra en liten video tror jag. Jag måste flumma mig lite^^


XOXO
    /TheShaker


P.S. Tävlingen om 100:- på http://cbdesign.blogg.se tar slut imorgon och jag presenterar vinnarna imorgon runt tolv (När jag vaknar imon^^) Så gå in HÄR och tävla!!! D.S.

RSS 2.0