Songs in real life!

Hey bitches!
 
 
När jag tänkte på ett speciellt ord, så brukar jag nästan alltid tänka på en låt med ordet i sig. Även när jag upplever vissa specifika situationer är musik för min del ett hjälpmedel att ta itu med vad som hänt. Precis nyss hittade jag en video som jag verkligen kunde känna igen mig med!
 
Denna video är asrolig och alla måste verkligen se på den!
 
 
 
Funny huh?
 
XOXO
   /TheShaker

Härligast ever!!

Hey bitches!

Har nu vaknat efter mitt aftersleep! :P Andra har afterwork, men jag har aftersleep! ^^ Men men jag har haft en väldigt bra hel som började med att Ida kom hem till mig i fredags och vi tjötade och tjötade, åt tacos och chips! Sedan på lördagen träffade jag Julia och vi skulle gå och chilla i solen, vilket uteblev eftersom vi degade hemma hos henne hela dagen och såg solen ifrån hennes balkong istället! :P

På fredag kväll hängde jag med min syster som var här till söndagen, lite handboll, svordomar och bråk blev det!
Nu ska jag spela lite LoL och om det finns nån annan som spelar på EU West kan ni adda Dekras! :)

XOXO
/TheShaker

WE´LL BANG, OK?

Hey bitches!
 
 
Detta kan nog vara det roligaste på vääääldigt länge! Machinima gör något som heter "Gamer Poop" som enklast kan förklara om parodier på populära spel. Jag som älskar "Mass Effect" kissar nästan bokstavligen på mig när jag ser på detta!
 
 
 
 
 
XOXO
   /TheShaker

Stars!

Hey bitches!
 
 
Det var ju ett bra tag sen jag gjorde nåt här på bloggen... Jag har haft mycket annat att tänka på och göra, men nu har jag iaf gjort en ny video som ni kommer se nedan! Det är alltid kul att göra videos och hoppas dem som ser på mina videos har en rolig stund :) 
 
 
 
 
 
 
OM NÅN VILL HA EN MAKEUP TUTORIAL KAN NI FÅ DET! HAHAHAHAHA
 
 
XOXO
   /TheShaker

RSS 2.0