Mitt 100:de inlägg och BIG surprise!!

Hey bitches!

Detta inlägg är mitt 100:de och jag måste fira detta med en TÄVLING!! Men innan det vill jag tacka Kicki och Stephanie från Creamycupcakes, som fick mig att börja blogga. Puss på er slutty bitches! Sedan vill jag tacka alla som läst min blogg och därmed fått en förhoppningsvis trevlig stund!

Eftersom jag uppskattar kreativitet och dans, så vill jag att ni gör något valfritt inom, musik, bild, teater och dans! (Dans och teater ger extrapoäng för att de är mer krävande) som ni skickar till mig via mail. Jag kommer sedan lägga upp alla deltagande på bloggen och bestämma mig för en vinnare! Tävlingen kommer vara öppen i tre veckor ungefär och sedan bestämmer jag vem som vinner under följande vecka.

Vinnaren kommer vinna flera saker, men priserna är inte precis dyra eller så, men personlinga är de..^^ Det kommer finnas ett första, andra och tredje pris!
 
Vidare till THE BIG SURPRISE!

Jag gjorde det som en plojgrej, men nu är det så att jag ska vara med i Talang 2009!! Allt är klart idag och de ringde mig för några timmar sen. Det kommer bli skitkul att få göra det man tycker är kul och få visa upp det inför svenska folket! Hoppas de tycker om det jag gör!

Förhoppningsvis kommer mannen här nedan också tycka om det...XD


XOXO
          /TheShaker


P.S. Starta skapa!!! D.S.


Efter lovet!

Hey bitches!

Hur äre med alla då? Själv sitter jag här och är lite småsjuk, men det ser ut som att jag kommer kunna gå till skolan imon ändå! YAY for me!! Jag har saknat skolan ganska mycket. Jag var ju där till och med på lovet och jag kunde inte få nog..XD Även om jag inte gjort vissa saker som jag behövt göra, men det kommer ordna sig, som alltid.

Jag har haft ett jättebra lov iaf och jag hoppas att ni haft det med! Nedan kommer några bilder från helgen aktiviteter!

Varberg + bra sällskap = <3
Fina bilder va? Jag vet...Det var jag som tog dem...^^ Med min mobil till och med. Är faktiskt lite förvånad över hur bra de blev..:)

XOXO
          /TheShaker

Igloo + Cookiemousse

Hey bitches!

Igår så gjorde jag värsta igloon på gården hos mig. HELT SJÄLV!  Vilket är ganska otroligt för att vara mig. Jag är så trött på alla hemma, som ger upp nästan hela tiden när det blir lite motigt. men med gott mod, så gjorde jag det lätt som en plätt! Och nu måste ju visa hur fint (och fyrkantigt) det är!
_____________________________________________________________________________________________

När jag kom hem från jobbet idag, som var ganska jobbigt, så var jag jättehungrig och ville ha socker! Jag hittade värsta bra receptet på ett 5dl gräddpaket från Arla.

Du måste ha:

2dl grädde (Ta tre dl, det blir bättre)
Två äggulor
100 g mjölkchoklad
ca 50 g hasselnötter (eftersom jag inte hade det hemma, tog jag valnöt, som funkar lika bra!)

Du börjar med att vispa grädden. sedan värmer du lite mer än hälften av chokladen, resten spar du till senare. låt chokladen bli krämig och mjuk. sedan vispar du två äggulor i en stor skål. Därefter tillsätter du chokladen under stark vispning. sedan tillsätter du grädden i det lite i taget och vispar allt till en stor smet. Nu tillsätter du resten av chokladen och nötterna hackade och blandar om. Sedan är det bara att lägga det i kylskåpet i minst en timme, och sen är det klart!!

Det kanske inte ser så gott ut, men jag lovar att det är skitgott!
 ´


XOXO
          /TheShaker


Måndag!

Hey bitches!

Hur äre med er då? Själv är det okej, måste plugga en del, men jag försöker skjuta upp det hela tiden... Dumt av mig, jag vet, men vad ska man göra när man inte orkar? Ska försöka att bita ihop och ta mig vidare, det är det bästa man kan göra.

Den kommande veckan är väldigt uppbokad! PLUGG är främst på listan, men det kommer vara en möten, jobb, och hänga med vänner och åka bort ska det också bli! Längtar till det!!! Nu får jag sätta mig och plugga vidare

XOXO
         /TheShaker

Gratisgodis!

Hey bitches!

Sitter här och är lite småsur för att jag har ätit upp allt mitt godis som jag köpt när jag var på Coop Forum idag... Men det finns en positiv sak man kan göra som är helt gratis!

OM du blir medlem på gratisgodis.se så kan du göra en massa erbjudanden för att få hem godis direkt i brevlådan! Själv har jag beställt hem över 70 godisar som jag mumsat sönder! Hela sidan är väldigt enkel och man hittar alltid något erbjudande som man kan delta i! Om du dessutom gör erbjudande som kostar några få kronor, så får du ännu mer godis! Denna sidan är perfekt för er godisälskare, som om ni inte redan är medlemmar, gå in på länken nedan och anmäl er! Ni hjälper dessutom mig som ni blir medlemmar genom länken nedan!

XOXO
          /TheShaker"Bride Wars"

Hey bitches!
Jag var med Gabbi, Becca, hennes två systar å en av systrarnas kompis på "Bride Wars", med Anne Hathaway och Kate Hudson, idag på bio. Filmen var ganska bra, men kunde vara lite dryg på sina håll tyckte jag. Filmen handlar om Emma och Olivia, två barndomsvänner som drömmer om det perfekta bröllopet. De vill båda ha ett Junibröllop på the plaza, som är en stor populär vigsellokal. De blev båda förlovade nästan samtidigt och de bestämmer sig för att tillsammans gå till den populäraste bröllopsfixaren i New York. Båda hade turen att få sina bröllop bokat på the plaza under Juni månad, men ett misstag gjorde att de nu är tvingade att gifta sig på samma dag! Något som båda absolut inte vill göra... 

Det man därefter får se är typiska chic-flick saker som de gör mot varandra för att försöka sabotera varandras bröllop... Mer ska jag inte berätta, ni får själva gå å se på den om beskrivningen verkade intressant.

Nu ska jag försöka skriva lite på min essä, som förhoppningsvis kommer att gå bra!

XOXO
          /TheShaker

The new me...

Hey bitches!


Något som ingen i min närhet iaf har missat är att jag har bytt efternamn! Jag heter nu Antonio Nilsson, något som jag åtminstone kan vara vara stolt över att få heta. Jag tycker det är jobbigt att få höra att alla tyckte att mitt förra efternamn var bättre, men det är inte många som vet orsaken till varför jag bytte. Men så ni vet. så hade jag mina skäl, det kan ni vara säkra över.

Som mitt nya jag denna veckan, så började jag med ett nationellt prov i matte B! som gick la sådär, får förhoppningsvis G iaf... Något annat som jag gjorde var att gå till banken å beställa nytt kort, vilket jag måste göra med allt som jag är medlem i, vilket är en hel del, så nu ändrar jag mitt efternamn på allt jag är med i, Facebook, Blogg.se, m.m.

Och som mitt nya jag, har jag också en ny profilbild som är tagen av boo<3 tack så jättemycket!! Blev skithott på korten!Tycker alla är lika bra..;) Vilken tycker ni är bäst?

XOXO 
         /TheShaker

RSS 2.0