Skansen!

Hey bitches! Nu sitter vi å käkar lunch på skansen! Asbra väder å asbra sällskap gör ju allt bättre! ;) snart ska vi la dra vidare runt i parken och se på vargar? Mycket bilder att lägga upp när jag kommee hem iaf! :) XOXO /TheShaker

Oliver Twist

Hey bitches! Vi är typ vid gamla stan/södermalm å käkar på en restaueang som heter oliver twi st! Asgo mat! ;)

Emelie Gästbloggar!

Hej på er!
Nu sitter jag på ett tåg till Stockholm med Antonio och Alex. Vi skall hälsa på vår vän Pontus. Vi alla känner varandra genom vår tid i Bournoemouth där vi alla jobbade på HTC :). Vi skall upp till stockholm över helgen och festa och shoppa massor!
Vet inte vilka ni är som läser Antonios blogg men tänkte berätta lite saker om honom och sen skriva lite annat smått och gott.
Här är 5 saker ni inte visste om Antonio (eller så vet ni det redan):
1. Han ÄLSKAR sushi, han kan äta det varje dag! Vi har som tradition att vi alltid äter sushi när vi ses. Härom dagen var vi på Haiku sushi i göteborg vilket var en sushibuffè där bitarna kommer på rullband.  Såhär såg det ut:
Det blev en del bitar alltså.. haha
2. Dans! Han är vild på dansgolvet!! Man kan tro att han dansade ut ur mammas mage ;D
3. Han ÄLSKAR Britney Spears, men det visste ni väl redan kanske? Nicki Minaj börjar komma ikapp första platsen.
4. Han lyssnar på Rebecca Black - Friday och Katy Perry - TGIF, VARJE fredag! Detta är en tradition som kom till långt bak i tiden. Vi brukade alltid sjunga fridaylåten på jobbet på fredagar haha
5. Han kan inte slicka på sin egen armbåge .. Bad han precis att prova men det gick inte, bra att veta!
Tänkte även visa er lite bilder på oss, vissa är inte superfina kanske men vi bjuder på det.
Här är en bild på mig och Antonio tagen för några veckor sedan :)


Alex och Pontus på en av alla fester vi hade ;D


Antonio och jag första gången vi var ute och dansade tillsammans. Detta var på en nattklubb i Bournemouth. Och jag vet inte varför jag tog hans glasögon?



Det var allt för denna gången i alla fall! Kanske slänger upp ett till inlägg lite senare om jag får tråkigt. Är trots allt rätt långtråkigt att åka tåg. Men vi har laddat upp med massor av tidningar, godis och spel :D
Men ta hans om er så hörs vi säkert igen!
Puss och kram
Emelie :)

Sommarens Solglasögon <3

Hey bitches!



Nu när jag börjar använda linser mer och mer har mitt intresse för Solglasögon ökat markant! Oavsett trender, så tycker jag att man först och främst ska se på modeller som passar sitt ansikte! Därefter tycker jag om solglasögon som sticker ut också!




D&G - DD3081-550 8G hos Mylovebasket

Dessa D&G Solglasögon ovan hittade jag på Lensway.se och de är riktigt coola! Dessa skulle passa både killar och tjejer på grund av färgkombinationerna och dessa solglasögon är riktigt heta! Även modellen gör att de passar många olika ansiktsformer vilket är ett bonus! Bli inte förvånade om ni ser mig i dessa i sommar! 


Vad tycker ni då?



XOXO 
   /TheShaker

Birthday Cake!

Hey bitches!



Kom hem för en liten stund sedan, skulle ju kommit hem betydligt tidigare, men det var konkursrea och då fastnade man där lite extra, hahaha!

Min kära far fyller år, hela 44 blir han! BITCH IS OLD! HAHAHA!!! :D Vi ska la fira honom med tårta och presenter och sånt där :) Nu för tiden tänker man inte på "Ja må han leva" när nån fyller år, utan det är låten nedan man tänker på! :P









XOXO
   /TheShaker

To shave or not to shave! Ny Vlogg

Hey bitches!



Här kommer videon! Enjoy! :D








XOXO
   /TheShaker

Friday! <3

Hey bitches!


Då är det fredag igen!!! :) Då vet alla vad som gäller!!!






Jag ska strax göra en vlog om hår strax också! Kommer upp om en liten stund! ;)


XOXO
   /TheShaker



P.S. Hur kan man hata Rebecca Black helt ärligt??? D.S.

Pretty!

Hey bitches!


I förra veckan hittade jag ett gammalt brev från mitt gamla jobb där jag hade ett presentkort från Supékort! Det gällde fortfarande, så jag beställde hem denna skönheten!







En big ass weekendbag! Den kommer jag förmodligen använda i helgen när jag åker bort! Dock kan jag inte riktigt nu säga vart jag ska för att det finns några som inte ska veta det :P Men ni kommer nog kunna se det på bloggen i helgen! :D


Visst är den snygg??!?!




XOXO
   /TheShaker

It just keeps on coming!... :(

Hey bitches!


Innan jag gick och la mig inatt, så började jag känna att mina halsmandlar var svullna och nu när jag vaknade i morse, så var det så mycket slem att jag höll på att drunkna i det xD Inte så fräsch bild, men för att få en mer klar bild:

 


Haha! Jag tror ju själv att jag ser ut så om jag kollar mig i spegeln, så ska försöka att inte göra det... Jag ska dock knapra lite halstabletter, för senare så ska jag träffa Emelie och Alex och det ska bli lite shopping och SUSHI! :D På en av göteborgs bästa ställen dessutom! :)


I gotz sum workz to doe! :D


XOXO
   /TheShaker

New Vid!

Hey bitches!


Idag har Jag varit på stan och fixat några ärenden! Hittade en riktigt awsome väska på Myrorna av alla ställen! Ska ta bild och göra ett inlägga om det nån annan gång, men nu ville jag prata om lite förändringar i bloggen. Jag kommer att ändra bloggens innehåll något, då det mer och mer kommer handla om mode.

Ni som känner mig vet ju att jag är galen i shopping, så tänkte ta in det mer i bloggen än vad jag har gjort tidigare. Jag kommer även börja vlogga, Videoblogga, för er som inte vet vad det betyder och det kommer endast vara på engelska, då jag vill gärna nå en lite bredare publik och att jag älskar att prata engelska! Dock måste jag erkänna att jag lät som ett miffo i videon! Eller pratar jag så hela tiden???

o_O

Hoppas detta blir bättre i framtiden i alla fall!







XOXO
  /TheShaker

Twin Brother

Hey bitches!


Jag har kollat på något som fått mig att må väldigt illa. Jag vill inte riktigt beskriva vad det är, utan ni får se det själva. Jag tror att alla ni som är tvillingar kommer må sämre utav detta, då jag kände en extrem smärta i min mage som fortsatte sedan i hela kroppen!





Det finns ju många olika saker i världen som kan skapa saker som detta, sjukdomar, gener och jag tror även att omgivningen spelar stor roll.


Hur mår ni efteråt då?



XOXO
   /TheShaker

Whats going on?!?

Hey bitches!


Ibland så kan livet vara riktigt elak mot en och göra saker mot en som man inte förväntat sig. Man har ingen form av kontroll över det, utan man blir lämnad på golvet, naken, utan någon form av hjälp. Det är här man måste börja stå upp för sig själv och gå vidare, man är starkare än vad man tror, man behöver bara pusha sig själv, så klarar man det! Jag skriver nog detta mest för att jag måste få ut vad jag känner och vad jag själv behöver göra. När det är tufft, så måste man hitta det som gör en glad och det som får en att fortsätta, utan några som helst förhinder. Det är ju svårt, men det kommer ju inte hända något som man ligger kvar på golvet!


                                             


XOXO
   /TheShaker

Taking back my brain!

Hey bitches!


Jag har lite smått börjat med min kreativitet igen och Det har blivit några smycken till och med! Skönt att börja lite smått. Jag har även tänkt mig att göra något bra med dessa saker, så att de inte samlar damm, men mer om det kommer när jag känner mig mer klar!

Sedan har jag även börjar lite smått med med en fortsättning med min skräcknovell som jag hade som skoluppgift i trean tror jag det var. Om ni vill läsa den kan ni göra det HÄR! Får se hur den blir, den måste ju vara mörkare än vad den var, men det tror jag att jag klarar av! ^^

Tänkte även dela med mig utav en låt som ger så mycket inspiration till mig! Lyssna och njut!




XOXO
   /TheShaker

Music not missiles. Ballads not bullets. Songs not swords.

Hey bitches!

Sitter här som en jäkla uggla och ser på youtube videos! Detta är ju min normala dygnsrytm liksom! :D Inget att göra åt! Jag har på senaste känt att min kreativa sida måste komma tillbaka, vet dock inte vad jag ska göra för att locka tillbaka den. Ska testa att tortera min hjärna till att starta, dock vet jag inte var man ska starta. Kanske är en självhjälpsbok ett bra medel? Google it is...

Haha Jag har la inte gjort så mycket sedan jag sist bloggade, jobbat, festat och allmänt häng, spelat lite TV-serier och filmer har jag också hunnit se. Även lite dataspel såklart! Dock ska jag försöka ett tag nu att ta ett steg bort från datorn och utveckla mina kreativa sidor!



PEACE!



XOXO
   /TheShaker

RSS 2.0