Scheep Fullpris!

Hey bitches!


Är på väg till Martina strax. ska käka tacos och se på film tror jag :) Jag ville visa upp mig i min fina nya tisha :P Som jag helt ärligt köpte till fullpris, 49:50:- på H&M!!!

VERY NICE!!!!!!
Måste platta håret nu asså "fjortisröst" ;)
XOXO
      /TheShaker


Vill ha<3

Hey bitches!

Säger inget mer än VILL HA!

http://www.blocket.se/stockholm/Converse_Allstar__Skinn_FRI_FRAKT__26263613.htm?ca=16&w=3

XOXO
/TheShaker

Lite FAIL!

Hey bitches!


Kom hem från jobbet för en stund sen! Det har varit en ganska bra arbetsdag, hade inte lust att dränka någon idag... Nää, men skämt åsido så var det väldigt lungt. Jag spelade in ett klipp som jag är lite besviken på. Jag tycker om att göra kanonkulan från trean i badhuset, men när jag väl spelar in så blev det inte så bra... Kanske ska försöka på mig detta nån annan gång, men här får ni resultatet av dagens inspelning!XOXO
      /TheShaker

Frames!

Hey bitches!


Tänkte lägga upp lite halvt roliga, halvt snygga bilder som Josefin i min klass tog :) Vi har haft värsta photoshooten, men dem bilderna kommer upp senare...


GAGAMODE!XOXO
     /TheShaker


Nice...

Hey bitches!


Medan de flesta är ute en lördagkväll, så sitter jag och omformaterar min kära dator! Virus är EVER SO NICE! Idag var det sista lördagen på simskolan vilket är tråkigt. Det betyder att jag blir arbetslös nästa vecka och det är ju skittråkigt! Har ju ingenstans att ta vägen nu ju! ;) Jag kommer även Sakna Lollo och Sara! Det har varit jätteroligt att jobba med er!


Ledsen som man är, så går det ju bara att bota på ett enda sätt...:


 

XOXO
      /TheShaker

 


Kulturfestival på Bäckäng!

Hey bitches!

Som en slags uppvärmning inför Kulturveckan!!!!!!!!!!!! nästa vecka så är det kulturfestival på Bäckäng! man kan se allt från vernissager till filmvisningar till musikaler till dansuppträdande. Idag såg jag på "Il Cappuccetto Rosso" och den var skitbra! Jag vill inte berätta så mycket om den för att jag vill att ni själva ska bilda er egna uppfattning om den, det enda jag säger är att ni måste gå dit och kolla! För att boka dina biljetter och se schemat, gå på http://sites.google.com/site/backangskulturfestival


Jag måste visa en annan skitcool sak som jag såg i onsdags, En estet vid namn Oskar Blom har målat av min kära vän Rickard och jag måste säga väldigt skicklig så! Det är jävligt likt Rickard och man bara häpnas när man ser tavlan!XOXO
/TheShaker

Det här ska jag såå blogga om!

Hey bitches!


Oftast är det jag som gör något helt meningslöst eller rättare sagt konstigt, men idag har jag hittat nån som är snäppet värre... En tjej gömmer sig i ett litet utrymme mellan några skåp och dörren till skyddsrummet på skolan. Hon står där och bara fnissar...ÅÅH vad man får minnen av hur konstig man var när man gick i ettan... MEN ÄNDÅ KONSTIGT!

Gjorde typ Kissie-målning här under...^^


XOXO
/TheShaker

Gulligast! <3

Hey bitches!


Kom hem för en stund sen, men innan jag kom hem, blev jag överraskad av Asrin och Ashna som köpt mig lite sena födelsedagspresenter! Det värsta var att de lurade mig först. Blev skiträdd när Ashna ringer och säger att hon vill träffas och prata om saker man inte kan ta per telefon. Blev skiträdd. Men till min stora förvåning fick jag istället presenter! Va snällt av dem<333 jag fick ett par shorts (undra varför...xD) och en t-shirt. SKITSNYGGT!


Fick även ett kort som passar mig perfekt! ;)
XOXO
/TheShaker


Varberg!

Hey bitches!


Jag sitter nu på Birtas dator och ska snart dra ut! Det är alltid skönt att vara här! Vi vet inte vart vi ska dra, men det kommer bli kul!

Här är lite bilder från dagen!:


XOXO
      /TheShaker

Jag säger bara...

...OMG!


Hey bitches!Sitter som vanligt framför youtube och kollar på videos, var sugen att se på videos med dans, då jag stötte på detta fantastiska klipp! Jag önskar verkligen att jag kunde dansa såhär! Man kände känslan i dansen och lyriken var med hela vägen genom. Jag satt verkligen med hakan ner i golvet! 


XOXO
      /TheShaker

Det var ju ett tag sen...

Hey bitches!


Sitter nu här framför datorn denna sköna Lördag som först spenderades i ishallen i Borås på en konståkningsuppvisning! Det var riktigt kul att få se! Sedan drog jag och Mikaela till knalle en stund för att kolla lite saker och sedan åkte vi hem till henne och spenderade eftermiddagen hos hennes goa familj! Tack för en härlig dag!


Videona på de bästa åken!


XOXO
      /TheShaker

RSS 2.0