Work it!

Hey bitches!

Sitter nu på mitt nya jobb och väntar på att allt ska börja! är ganska nervös faktiskt, får se hur det går, är väldigt taggad iaf! skulle ju lägga upp lite bilder härom dagen, men det fallera något då mitt minneskort cpar, men ska försöka fixa en video istället till ikväll iaf! :)


XOXO
/TheShaker

All relaxed!

Hey bitches!
 
Idag känns det som att man verkligen har varvat ner efter alla tokigheter som man varit med om! Jag har städat en massa vilket är olikt mig och jag har även lagat mat! Vilket i mitt tycke var helt okej! :) (Inte så jättebränt) *host*VÄLLAGAT*host*
 
Idag tror jag att jag ska träffa Mathilda och fika lite, ska bli trevligt! Tänkte att jag senare ikväll ska lägga upp en massa bilder från resan, så att det inte bara är text i bloggen!
 
 
XOXO
   /TheShaker

Thursday

Hey bitches!

Imorgon natt är det dags för detta äventyr att ta slut, vilket jag verkligen inte vill att det ska! Allt detta känns så hemma så att man inte vill lämna det precis... Men får se till att ha extra kul nu så länge man är här! :D


XOXO
/TheShaker

London!

Hey bitches!

Är i London nu med min kära Shanaynay! Bournemouth var helt otroligt! Roligt att vara där med Madde och återuppleva en massa saker och skapa nya minnen dessutom. Det är en plats som jag alltid kommer återvända till! Det är ju så jäkla hemma för mig av något skäl, kan ju inte precis inte komma tillbaka!

Nu ska jag fortsätta röka vår shisha och mysa!

XOXO
/TheShaker

Bournemouth!

Hey bitches!

Då var man tillbaka i vackra och soliga B-muttan! Jag hörde att det har regnat hela tiden, men nu är det stekhett! Jag är så glaf över att vara här, Det känns helt overkligt! Jag var ju här för inte så jättelänge sen, men jag visste inte när jag skulle komma tillbaka! Men nu är jag här!!! Jag har hunnit Shoppa en hel del, kanske visa det senare beroende på om jag kommer kunna vara på en dator eller inte! :)

XOXO
/TheShaker

IDAAAAAGGG!!

Hey bitches!

Idag ska jag till England!!! Jag är så himla excited att jag nästan pissar på mig! :D Jag älskar ju verkligen England som sagt och man har inget annat än kul där liksom! :)

Ska packa klart nu, sen så ska jag göra iordning mig för en sväng på stan innan det är dags att dra! :)

XOXO
    /TheShaker

Tävling!

Hey bitches!
 
Tävlingen som jag skulle fixa igår glömde jag helt av, så den kommer nu! :) Jag fick så mycket Goodiebags från Telia att jag tänkte lotta ut en helt komplett en till nån av er! Jag har gjort ett youtubeklipp som kommer visas nedan vad det är ni kan vinna! :)
 
 
Så det enda ni behöver göra är att kommentera nåt valfritt nedan så väljer jag en random person att vinna! Kom bara ihåg att skriva eran mail så att jag kan kontakta er! :)
 
XOXO
   /TheShaker

Söndag!

Hey bitches!

Sitter hemma denna sköna söndag och har fastnat på Facebook av någon anledning... Men det är kul ändå att bara chilla! :)

Ville bara säga att jag ska till ENGLAND på onsdag kväll !!!! Kommer bli så jävla kul asså! Tillbaka till Bournemouth och även en massa London kommer det bli plats för! :) SÅÅÅÅÅ MYCKET MAN LÄNGTAR!

Ville typ bara säga det, haha^^

XOXO
    /TheShaker
 
 
P.S. Drar igång en liten snabb tävling imon! Mer info om det imon! :) D.S.

RSS 2.0