Eurovision Börjar!

Hey bitches!


Sitter nu bänkad framför TV:n och vill att alla ska dras igång! Dem som jag verkligen hoppas på är Azerbadjan, Belgien och Serbien! Tror att de kommer vara i topp 5


Nu ska jag rikta mitt ansikte till TV:n istället!


XOXO
   /TheShaker

Eurovision Semifinal 2

Hey bitches!


Jag kan ju inte säga att jag inte är förvånad över att Anna inte tog sig till final, för jag visste redan att hon skulle ha en ganska liten chans att ta sig vidare. Jag är dock glad över att ha hört lite goda låtar och mina favoriter (Azerbadjan, Cypern och Rumänien) tog sig vidare till finalen!

Ska dra ut med hunden nu strax!


XOXO
    /TheShaker

Silly Boy

Hey bitches!



Idag hade jag bara en lektion! Många lektioner börja falla bort in i det sista. En till lektion imorgon och en till på fredag. Det är ju lite tråkigt att det är en skolvecka kvar! Betygen sätts ju nästa torsdag! Mycket att göra tills dess... Men om man är som mig, så försöker man andas och ta det lungt, för det kommer ju ordna sig tillslut. När man är så nära slutet tänker man på saker man kunde ha gjort annorlunda, för att förbättra sin situation. Jag borde inte ha skjutit upp saker för att de måste ju ändå göra i slutet. Tur för mig, så minskas denna belastning ganska mycket. Det är typ 5 uppgifter kvar att göra tror jag. Och dessa är ändå relativt lätta att göra. Det är bara min ork som begränsar mig. Jag kan få värsta lusten att plugga och den lusten håller sig i en timma max, sedan vill jag se nästa avsnitt av "House" eller "How I met your mother". Det kommer och går. Men lusten att plugga kommer mer och mer nu och det är väl studenten jag har att tacka till det. 

 Nu ska jag göra något skolrelaterat, men det är nog inte det man förväntar sig att det ska vara ;)


XOXO
    /TheShaker

Eftersnack!

Hey bitches!


Det var mycket att glädjas åt och mycket att vara sur över. Största besvikelsen var väl Lettland som jag tyckte var så bra, men live, ajajaj, inte så bra. Några positiva överraskningar var Serbien, Belgien, Albanien! (Hör ni det, mina kära albaner? ;)) och island. Eftersom man är makedon, så kanske man skulle heja på dem, men enligt mig så förtjänar dem inte det för att dem helt enkelt inte var bra. Jag saknar verkligen Tose Proeski, Karolina Goceva och Elena Risteska. Även Martin Vucic får jag slänga in där på ett hörn. Några riktigt bra Makedonska artister med bra platser i Eurovision. Bättre än Sverige de senaste åren!


Nää, jag ska inte tjata ut mig nu här på bloggen, finns viktigare saker att göra (Som att förebereda min filmkunskapsredovisning...)



XOXO
    /TheShaker

Eurovision!

Hey bitches!


Jag sitter nu som ett ivrigt barn och väntar på att ESC semifinal 1 ska börja! Det är typ en timma kvar, men jag vill inte vänta! Så att försöka fördriva min tid bort från denna stora längtan, så tänkte jag berätta några av mina favoriter i semifinalen och några som jag inte tycker om alls. Hiss och Diss helt enkelt

Hiss:

Min klara favorit i denna final Aisha från Lettland med låten "What For?" Från 2000 (då mitt första riktiga minne av Eurovision började) så har jag tyckt om de flesta av Lettlands bidrag, och denna är en klar favorit. Jag skulle inte kalla den för Schlager, men jag skulle vara förvånad om Aisha inte tog sig till finalen.

 

Ett annat land som borde ta sig vidare är även Moldavien som i år presenteras av Sunstroke Projekt & Olia Tira med låten "Run Away". Ofta Östeuropeisk techno inte varit en hit i tävlingen förut... Ganska bra text och bra röster. Uttalet är dock inte det bästa, men det tänker man på allt för mycket. En låt som säkert kommer bli en hit i Europa till sommaren.

 



Diss:


Till att börja med, Ryssland med Peter Natlich & Friends och deras låt "Lost And Forgotten": Fy fan säger ja va kasst! Väldigt falskt låter det och låten kanske hade räddats om det var en tjej som sjöng låten istället tror jag. Vad hände efter Dima Bilan liksom? Ryssland kan göra bättre ifrån sig...

Peter Natlich & Friends - "Lost And Forgotten"




Ett land med väldigt små chanser att ta sig vidare i mina ögon är Finland, där Kuunkuiskaajat uppträder med låten "Työlki Ellää". Att bland in folkmusik i en låt kan göra en låt jättebra, men att göra en låt med endast folkmusik gör det tråkigt och att de sjunger på finska gör hela saken ännu värre. DÅLIGT!

 



Nu ska jag försöka plugga lite innan ESC börjar!



XOXO
     /TheShaker

Work it!

Hey bitches!



Idag har det hänt mycket! Tre som jag känner fyller år, så Grattis Mikaela, Camilla och Morfar! Idag har jag även varit på kurs för mitt nya jobb som telefonförsäljare. Hoppas det går bra nu i alla fall...

Idag har jag även varit en snabbis på stan och då införskaffade jag mig ett par vita shorts från H&M för 100:- Tycker om modellen med, samma som mina gröna shorts^^







XOXO
    /TheShaker

Nya videos!

Hey bitches!


Jag sitter här framför datorn och försöker (inte tillräckligt dock) att plugga svenska, då vi har en debatt där jag ska vara för fildelning...KUL... Det är inte så svårt egentligen, det är bara att göra själva arbetet som jag inte orkar att göra. Istället tänker jag på annat och däribland att göra nya videos. En dröm är att göra en video mitt i skolan med alla runt omkring, men det ska vara nåt bra. Har planerat in en "Telephone" video som jag ska försöka få med andra personer i så att jag inte är så jävla ensam! xD Vill ha något sista minne från Bäckäng. Det är ju bara tre veckor kvar tills vi slutar!!!


THE END IS NEAR!!!! =S

Men om ni skulle ha några idéer på vad jag kan göra för videos och kanske idéer på vad jag ska göra i "Telephone-videon", så är jag evigt tacksam!



XOXO
     /TheShaker

SexySexy...

Hey bitches!


Who is this sexy mutha fuckah?!?! xD







Sorry om det är dålig kvalité, men det riktiga fotot ser ut så i verkligheten... tänka sig...




XOXO
     /TheShaker

Plugga?!?!

Hey bitches!


Att plugga är det sista jag vill göra, men jag måste ändå göra det så nära studenten och allt! Kan man inte vara samma gamla plugghäst man var i ettan! Saknar den tiden!!! Under denna långhelg har jag inte gjort så mycket (men jag borde ha gjort något!) det enda roliga var typ att vara på textilmuséet, vilket är mitt nya favoritställe. Jag känner mig hemma på något sätt och jag får vara kreativ och i princip göra det jag vill där. Slutprodukten av den dagen var en tygväska med ett fack inuti jag sytt helt själv, ett armband och en klänning/tunika? som jag håller på med, men jag visar inte upp den förrän jag är klar. (och såklart måste jag skaffa en modell först och fota den, annars funkar det ju inte...)



 









XOXO
     /TheShaker


Happy Ending<3

Hey bitches!


Efter att ha återhämtat mig efter 36 sekunders frisim och en hedrande femteplats, känner jag mig lite bättre, hade behövt värma upp känner jag... Jag jobbade på medleyavslutningen där jag fick i uppgift att värma upp en grupp och hjälpa dem så mycket jag kunde! Det var en rolig dag och känner verkligen att jag kommer sakna simningen! Vet ju inte om jag kommer jobba kvar där till hösten...=(


Jag vill ändå tacka alla på simningen för alla de terminer som jag jobbat och jag får kanske speciellt tackar Martina Widler som fixade jobbet åt mig!


Fick en snygg nyckelring jag hädanefter kommer använda! Syns inte så tydligt på bilden, men det är två personer som startfärdiga står på en pall och under står det SK 1970







XOXO
     /TheShaker

Pics

Hey bitches!


Lite bilder från igår...;) Hade en väldigt trevlig kväll på Ashnas B-day Bash!









XOXO
     /TheShaker

Making Headlines!

Hey bitches!


Som de flesta märkte i morses, så var jag med i BT för att jag var med på en aktivitet mina vänner Lisa Ivarsson och Elin Tranberg hade, där man kunde göra om olika plagg. Jag hade en riktigt rolig dag och det tog ett flertal timmar att göra klart skorna, men det blev klart och nöjd blev jag! Det som inte visades i tidningen var att jag också gjorde om en kofta med, men jag hann inte klart med den tyvärr, men klar ska den bli!


Bilder från igår och från BT idag:













XOXO
     /TheShaker

Signlanguage this!

Hey bitches!


Kom hem precis från stan där jag har varit på en teckenspråksshow på Bäckäng! Det var skitkul att se på! En sak som jag dock tänkte på var hur de döva inte har förmågan att lyssna på musik och jag hade varit helt död inombords om jag inte haft den förmågan. Musik är väldigt viktigt för mig som person då de oftast kan beskriva mitt humör och mig själv som person. Showen som de la upp var verkligen roligt och påhittigt. Och att de kan prata så snabbt! ( Det är elever från år två och tre som visade upp). Jag kan bokstavera och säga vissa saker på teckenspråk, men där står de på scenen och gör allting i turbofart. Helt galet!


Nu tror jag det blir lite movietime! ;)


XOXO
     /TheShaker


Jag säger bara...OMG!

Hey bitches!


Sitter på mitt rum med hakan på golvet!!!! Jag behöver inte säga något, utan bara visa er detta nedan...








XOXO
/TheShaker

RSS 2.0