100%

Hey bitches!


Nu har man vaknat ur ninjutsun och återvänt till sitt vanliga liv. Dreamhack har varit riktigt kul, som vanligt, men iår verkar jag har dragit på mig en rejäl förkylning och min röst har blivit hes. Jag får se om det blir bättre till jobbet imorgon. Vi kom hem runt 12 idag och det jag gjorde direkt var att sova. jag vaknade sedan upp efter åtta och åt lite. För en liten stund sedan fick jag upp datorn och nu är jag här. 

Jag måste säga som en liten sidebar att jag är otroligt glad över att jag vann Telia-tävlingen. Jag vågade inte ta ur mina hörlurar på Dreamhack för att jag kanske skulle göra sönder dem, men nu när jag provar dem, så är de helt jävla amazing!!! Jag har aldrig upplevt bättre ljud på hörlurar eller bättre comfort för den delen! Det känns inte ens att jag har dem på mig, vilket är en otrolig sak bara där. Fan va jag är glad just nu ska ni veta! :D


Imorgon kommer jag göra en liten "bildbomb" av bilder från dreamhack. Ska nog lägga upp en liten video till från Dreamhack! :)


XOXO
    /TheShaker 

Ny header!

Hey bitches!


En skitgullig bordsgranne har gjort en headern som syns på bloggen nu, Hon heter Jennifer är hon bland annat en skitduktig rappare!


Kolla in hennes blogg HÄR!
Hennes Myspace HÄR!



XOXO
    /TheShaker

Tid

Hey bitches!


Jag kan verkligen inte förstå vart dagen har försvunnit, Jag trodde klockan var runt 19:00 helt ärligt! När jag såg på klockan blev jag skitförvånad och lite rädd, för jag vet inte ens vad jag har gjort idag?!?! Det är inte så ovanligt att glömma bort tiden, men detta är sjukt!


XOXO
    /TheShaker

Priser!

Hey bitches!


På Dreamhack kan man tävla i många olika saker och jag spelade nyligen ett spel i Telias monter där vinnaren vann ett headsett från Steelseries! Snacka om hur förvånad jag blev när jag vann! Det var helt awsome och jag trodde att jag skulle åka ut först av alla också. Men icke :P Det jag spelade var ett orienteringsspel där man ska hitta markeringar så fort som möjligt. Ganska kul spel faktiskt :D


En sån här vann jag! :)






XOXO
    /TheShaker

SMK @ DHW

Hey bitches!


Sitter precis här helt svettig efter att Slagsmålsklubben spelat här! Jag stod tillslut längst fram och hoppa omkring som en galning! Här har ni lite bilder som jag tog:










XOXO
    /TheShaker

DHW10

Hey bitches!

Efter att ha tagit 4 timmar från att åka hemifrån till att sätta på datorn, för att man sedan gått och käkat tacobuffé till att strömmen cp:at sönder, så har man nu landat! Invigningen var awsome och jag tänkte lägga upp en video på invigningen! Jag tänkte att jag ska lägga upp lite bilder och videoklipp medan jag är här :)

Invigningen!




XOXO
    /TheShaker

Alien!

Hey bitches!


Jag testade att ta lite bilder med kameran och tog bild på min lampa och jag tycker att bilderna blev väldigt coola. Det känns som att det är någon form av utomjording eller nåt ^^ Jag tyckte även att tapeterna bakom bidrog till det kusliga :P









Vad tycker ni?


XOXO
    /TheShaker

Hemma!

Hey bitches!


Jag kom hem för en stund sen efter en inte så effektiv dag på jobbet, en massa utbildningar idag, så man har fått lära sig mycket iaf, det är positivt :) Idag ska jag i princip bara packa, sova och åka. Kommer nog blogga senare på kvällen innan jag packar ihop datorn. Jag längtar sönder mig, det känns som att DHW10 kommer bli epic, och jag hoppas verkligen att det kommer vara epic! 


Jag tänkte att jag skulle visa upp tre söta tjejer, varför är alla mina vänner så snygga?

Snygga, Sexiga och Singlar btw...;)


 





XOXO
   /TheShaker

Tickets!

Hey bitches!

Jag har äntligen skrivit ut biljetterna som kan vara bra att ha med! :P Imorgon natt är vi på väg dit, ju närmare vi är tills vi åker desto mer peppad blir jag!!!





XOXO
    /TheShaker

Ledig!

Hey bitches!


Idag är jag ledig, så absolute comfort är det som gäller idag :D Jag måste dock hitta på något, men vad vet jag inte än... Får se om jag ska börja packa lite med inför Dreamhack, så behöver jag inte göra allt imorgon.



XOXO
     /TheShaker

10 tips att överleva Dreamhack!

Hey bitches!


Dreamhack Winter10 startar på torsdag och jag är enormt peppad inför det! Det ska bli skitkul att besöka världens största digitala festival som verkar slå rekord igen! :) Det är extra roligt för att det är både 10-års jubileum för Dreamhack och det är min och Kristians 10:e besökt på lanet! Vi har gått dit varje sommar och vinter sedan 2006, så det är som en tradition för oss :) Så med detta inlägget tänkte jag att jag skulle dela med mig av lite tips som jag själv använder under lanet!


Innan ni åker hemifrån...


1: Gör en packlista!

Det är många som glömmer tex. datamöss och diverse kablar, (personligen glömmer jag alltid min musmatta), och då måste man punga ut pengar på plats för onödiga saker som man egentligen inte behöver.

2: Packa både tunna och tjocka kläder!

Det är ju inte lika varmt överallt och det är speciellt kallt i B- och C-hallen. I D-hallen är det så många datorer som värmer upp hallen, men ibland känner jag dock att det kan komma många rysningar/frysattacker och då är det skönt med en munktröja och mjukisbyxor.

3: Gör mackor att ta med!

Detta är både bra för dem som vill sänka sina kostnader och bra för dem som är petiga/känsliga med vad de får i sig. Jag kanske inte ska skriva det på bloggen, men det har ju gått illa till när man ätit vissa mackor som de säljer i kiosken xD

4: Se till att biljetterna (och plånboken) är med!

Om man glömt sin biljett, så har man på de senaste lanen kunnat fixa det ändå, men det går ju smidigare till ifall allt redan är klart. Detta kan ju vara en självklarhet för vissa, men ibland blir man för exalterad för att åka iväg och då kan man lätt glömma av något viktigt!


När ni är väl på lanet...



5: Köp öronproppar!!!


Det är jävlig hög volym, speciellt ju längre fram i D-hallen man är, och om man inte vill få tinnitus, så köp det! Kostar mellan 5-10:- i informationsdisken och i kioskerna.

6: Ät och drick så nyttigt du kan!

Jag kan ju absolut inte säga att jag är någon vidare bra förebild när det gäller det, men under de senaste fyra lanen har jag endast köpt enstaka flaskor cola (á 1L) och bara druckit vatten. Jag har även börjat äta mer grönsaksbaserade rätter vilket magen är tacksam över. Jag äter fortfarande godis för det, men jag har (faktiskt!) begränsat mig en hel del angående det.

7: Försök att sova så bra som möjligt. 

Även här är jag inte en bra förebild för det, men jag försöker att sova runt 5-10 timmar/dag, där jag blandar små powernaps med 1-timmarssessioner :P

8: DUSCHA!

Det är jävligt många som börjar lukta svett och enligt en undersökning som gjordes på Dreamhack för något år sedan, så duschade endast 11% !!!!! av de som hade bordsplatser. Efter ett dygn så börjar det lukta jävligt ofräscht och man gör både sig själv och alla andra en tjänst genom att duscha! DEON ÄR INTE DIN FIENDE!!!

9: Håll koll på era saker!


Det sker ju tyvärr ganska mycket stölder under Dreamhack och under mitt första lan stals faktiskt min sovsäck (av alla saker) och det är ju aldrig kul när något försvinner :(

10: Ta med ett trevligt humör!

Detta kan låta astöntigt, men det jag tycker mest om Dreamhack är att alla är så trevliga där! Det är ett gött folk som kommer dit och trots att man kan höra diverse svärord när någon N00b förlorar i CS, så är det kul att snacka med nya människor och få nya vänner!


Jag hoppas att någon har användning för mina tips! :)







XOXO
    /TheShaker

"An Education"

Hey bitches!


Igår såg jag på en film som heter "An Education". Den handlade om en flicka vid namn Jenny som lever i sexiotalets England. Hon var en flitig elev med ett bestämt mål, att gå på Oxford. Allt ändrades dock när hon träffade David, en man som var nästan dubbelt så gammal som henne. De inledde en romans och allt verkade så bra, tills Jenny börjar får reda på saker som David hållt hemligt. Hon hade övergett sina drömmar för kärleken och i slutändan hade allt försvunnit.

Detta är en jättebra film som fick mig att tänka på vad jag har för mål i framtiden. Det känns som att man slängt bort sina drömmar ihopp om att få något som man själv anser är bättre, men det tillslut kommer gå åt skogen. Det kan finnas personer i ens närhet som ger varningsflaggor och då borde man stanna till och tänka efter om det verkligen är värt att jaga efter något som är osäkert.

Jag rekommenderar verkligen alla att se på denna filmen och den finns att hyra överallt, så gå och hyr! :)




XOXO
    /TheShaker

Lite bilder :)

Hey bitches!


Kom hem för en stund sen från stan. Det var trevligt att tjöta lite och gå på stan! :) Nu tänkte jag att jag skulle lägga upp lite bilder från helgen som jag tagit med kameran! Jag försökte mest förstå hur alla inställningar funkar, men jag får inte riktigt kläm på det, trots att jag har typ 4 knappar :P









Söndag!

Hey bitches!


Sitter här med ett glas julmust i ena handen och chips i den andra och tar det lungt. Idag ska jag träffa Ida som jag inte träffat på så länge! Det ska bli kul att ta igen lite :) Så det jag gör just nu är att försöka göra iordning mig lite, men tack vare chipsen och julmusten har jag svårt att slita mig från datastolen...


XOXO
    /TheShaker

Saturday!

Hey bitches!


Sitter här och funderar på hur man ska hämnas på bästa vis... Många planer dyker upp i mitt huvud...;)


XOXO

    /TheShaker

Finally!

Hey bitches!


Sorry för den uteblivande uppdateringen, men eftersom man blev väckt lite efter fem av en viss Linnéa som trodde man började jobba klockan sju, så kanske ni har överseende. Jag skulle jobba kvällsskiftet då jag var på min möte/audition igår! Jag kan säga att det var både skitrolig och skitläskigt på samma gång! Jag hoppas verkligen jag kommer med för hela programidén lät så kul! Jag kommer få svar i nästa månad om jag kommer med eller inte, så jag får helt enkelt vänta tills dess! När jag kom hem vid efter nio, så var jag så trött att jag gick och lade mig nästan direkt

På lite andra nyheter, så har jag kunnat ladda upp min video!!! Fattar inte varför det inte har gått förrän nu, men nu funkar det! Jag filmade in allt och redigera det på 4 timmar, så det är inte världsbäst, men jag hoppas ni tycker det är lite kul iaf? ^^


ENJOY!




XOXO
    /TheShaker

GBG!

Hey bitches!


Är i Göteborg just nu på Ulfs kontor! Ska snart ta spårvagnen in till mitt möte! Är faktiskt lite nervös för man vet aldrig vad som kommer hända! Jag hoppas att allt går bra i alla fall :)

Har ni andra en god morgon eller? ;)


XOXO
    /TheShaker

Okänt fel...

Hey bitches!


PGA ett okänt fel, så kan jag inte ladda upp min video. Jag orkar inte hålla på med detta nu, då jag ska till Göteborg ju imon ganska tidigt. Det är ju viktigt att se representabel ut! Så ni får helt enkelt vänta tills imorgon kväll för att se videon! :(


XOXO
    /TheShaker

Editerar...

Det blir klart om en timma eller två :)


XOXO
    /TheShaker


Tihii!

Hey bitches!


Kom hem från jobbet för ett tag sen, jag är riktigt stolt över mig själv som inte gått och lagt mig ;) Jag ska försöka lägga mig vid 11 senast, för imorgon är det en viktigt dag! :D Jag har ett möte med några producenter för att se om jag ska vara med på TV i Januari! Jag får ju se hur det hela går, jag hoppas ju såklart att jag kommer med. Det är så roligt att få ens gå på mötet, för hela projektet verkar som en hit!

Jag känner mig som en av "storbloggarna" som snackar om sina möten hit och dit, men detta är ju så kul! :D Jag har redan börjat ta fram kläder som jag ska ha på mig imon! Måste ju se representabel ut!


Kika in i bloggen senare ikväll
, för då kommer det en liten video, faktiskt!


XOXO
    /TheShaker

Snälla sluta!!!

Hey bitches!


Ännu en dag som är sig lik... Detta är inte bra! Nu kommer jag bara sova någon timme inatt igen och jag ska upp fem... Helt fantastiskt! Vad som gör dagen ännu bättre är att jag har ett blåmärke på benet tack vare Media Markts parkering.

There I was, doing my thang, when I suddenly buttplanted on the pavement! XD

Det blev ju pinsammare då jag upptäckte folk som såg på mig när jag försökte ta mig upp också...

FML?


XOXO
    /TheShaker

Gammalmodig?

Hey bitches!


Jag gick upp för en timme sedan ungefär, helt död. I vanlig ordning gick jag och lade mig efter jobbet. Jag hade dock bara sovit i tre timmar inatt innan jag skulle upp i morse, så då är jag väl tillåten att sova? ;)

Jag gick förbi posten och skickade iväg ett brev. Jag fattar inte varför, men det får mig att känna mig så gammal när jag använder "gamla" hjälpmedel. Vem fan skickar brev när det finns e-post? Det är typ samma sak som "vem köper skivor när man kan ladda ner låtarna gratis eller lyssna på låtarna gratis via youtube och spotify"? I detta fall var jag ju tvungen att skicka via posten, men det känns ju så konstigt på något sätt... Håller ni inte med?


XOXO
    /TheShaker

KOMA

Hey bitches!


Efter sov+matkoma efter att jag kom hem från jobbet är jag nu fit for fight! Vad det är för slagsmål vet jag inte...än^^


XOXO

    /TheShaker

Ana Gina<3

Hey bitches!

Jag sitter här framför datorn och ser på klipp, har sett om "Ana Gina Show" på Svt play och jag ser på extra videos på hennes blogg. Det är alltid lika roligt att se vad för olika sjuka saker hon har för sig :P Och att hon dessutom är en jätteduktig sångerska är ju grädden på moset!  Om ni inte kollat in henne tidigare, så gör det NU!

Själv så ska jag strax försöka gå och lägga mig så att jag ska klarar att gå upp 05:00 imon...

XOXO
    /TheSHaker

By: Goode

Hey bitches!


Jag har fått äran att bli illustrerad :) Det är en bloggare vid namn Ronja som har gjort den åt mig. För att läsa henne blogg, klicka HÄR





XOXO
    /TheShaker

Total Domination!

^^




Lyx!

Hey bitches!


Sitter framför datan och ser på "Lyxfällan". Samtidigt så lyxar jag till med en ansiktsmask! Och det är inte bara en vanlig sådan, utan en med vitchoklad! Den luktar så jävla gott! :)






XOXO
    /TheShaker

Simma!

Hey bitches!



Snart ska jag dra till simningen och jobba lite. Men så att ni blir lite glada, så ska jag nämna att det kommer komma upp en liten överraskning senare ikväll! :D Så kolla in bloggen då!


XOXO
    /TheShaker

Challenge me!

Hey bitches!


Jag har fått en idé, det kanske inte är den mest genomtänkta idén, men det kan bli något roligt utav det. Jag tänkte att ni ska utmana mig. Tipsa om olika saker jag ska göra! Sakerna ni tipsar om ska jag filma in och lägga upp här på bloggen :) 

Jag har egentligen bara två krav:

Att det inte ska vara olagligt!
Att det inte ska vara stötande mot någon folkgrupp!

Så kommentera i inlägget nedan, om det är just er idé jag gör, så länkar jag till er på bloggen! :)


XOXO
    /TheShaker

Shopping!

Hey bitches!


Idag införskaffade jag mig ett armband! Jag har inte köpt någon smycke sedan i somras, så jag kände att det var på tiden! Jag köpte det på Kappahl och den kostar egentligen 70:-, men jag betala bara 2:- för den :P Tänker inte säga hur jag lyckades med det, haha ;)







   


XOXO
    /TheShaker


Really?

Hey bitches!


Sorry för den dåliga uppdatering, ska inte hända igen? :P Jag har inte haft någon lust att blogga tills nu, tror det har med all snö att göra.... Det går ju så fort, ett nytt år är snart påväg och det känns som att dagarna bara flyger iväg. Det känns ju som att det enda man gör är att jobba och sova i princip. Och blogga, såklart ;) Jag ska snart gå och lägga mig. är så jävla trött asså! 


XOXO

    /TheShaker 

OMG!

Titta!





Så jävla nice!!! :D



XOXO
    /TheShaker

Seriöst Västtrafik!?!?

Hey bitches!


Det är inte ofta jag blir irriterad på småsaker, men denna gången blev jag faktiskt väldigt irriterad! Trött som man är när man är klar från jobbet, så vill man bara komma hem. DOCK! Står bussen helt still på resecentrum i nästan 5 minuter. Och varför detta kan ni undra? För att en kille ska komma med bussen som kom ifrån en annan buss. Om man missar bussen, så har man missat bussen, det är inte mer med det.

Det är nog inte bara jag som flera gånger missat bussen med några minuters mellanrum och fått vänta en timma på nästa buss. Man biter ihop och väntar, mer kan man inte göra. Inte fan säger man till busschauffören att be chauffören på den andra bussen att vänta. Då hade ca 300.000 personer som åker med västtrafik varje dag kunnat göra detta. Då hade jag kunnat göra det förra måndagen då jag missade bussen till jobbet med två minuter och fick gå en längre sträcka för att jag var tvungen att ta en annan buss. Fan va jag är pissförbannad asså! Jag dör väl inte av motionen, men ni fattar poängen? ;)

Någon som håller med mig?


XOXO
    /TheShaker

Good Morning!

Hey bitches!


Jag har varit vaken ett bra tag, men det tog lite tid för mig att blogga. Jag har hunnit vara ute med hunden, lyssnat på musik och börjat göra mig iordning för jobbet! När jag var ute med Becky, så tog jag såklart med mig kameran för att testa att ta bilder utomhus! Här är resultatet:








XOXO
    /TheShaker

MTV EMA!

Hey bitches!



Jag sitter här framför datan och ser på EMA´s och det är bra hittills, dock är jag lite besviken på Miley Cyrus som uppträdde precis. Det lät falskt och hon sjunger ju bra live, så vet inte vad som hänt :( Men Showen är bra iaf :P


Någon mer som ser på det?


XOXO
    /TheShaker

Min kamera!

Hey bitches!


Tänkte att jag skulle visa hur bra min kamera är och lägga upp lite bilder som jag tagit idag. Kameran jag införskaffat mig är en Panasonic Lumix DMC-F4 och köptes på Elgiganten! Bilderna nedan kanske inte är de bästa, men med rätt justeringar, så kommer bättre bilder tas :)





Denna bilden blev ju så jävla awsome! Fattar inte riktigt varför Kristian blev osynlig där...






XOXO
    /TheShaker


 

Kom ketchup, så går vi!

Hey bitches!


Igår blev lite väl mycket när vi var ute, Jag blev även av med min Harrys-oskuld. Jag tyckte inte så speciellt mycket Harrys då det var mest äldre människor som var där. En sak som jag dock tyckte om var deras strippstång!!! Fan va roligt vi hade med den XD

Idag har jag faktiskt hjälpt till med att städa och slänga skräp, vilket verkligen behövdes hemma hos oss! Efter det åkte vi in till stan för att slänga elektronikgrejer och innan vi åkte hem, så fixade jag även mig en kamera! Jag har velat ha en egen, som jag kan ta med mig vart jag vill för att jag inte får lämna trädgården med mammas systemkamera... Sedan så kan även denna kamera filma, så det kommer komma upp lite videos på bloggen så småning om! Roligt va?

Ja just det, på tal om titeln, när jag var ute med hunden så såg jag en tomat på gatan framför vårt hus. lite lustigt tyckte jag och ville att den skulle vara mosad, så att jag skulle kunna säga "kom ketchup, så går vi"^^




XOXO
    /TheShaker

Tröttast?

Hey bitches!


Fan att man vaknar 8:30 på lördag asså! Men jag kunde som tur var sova en timma extra innan jag gick ur sängen. På helgerna så ska man ju sova ut för att man inte har sovit så bra under veckan, men min hjärna ville tydligen inte det.

Ikväll så ska jag på förfest, men jag är inte speciellt taggad för att dra ut sen, jag får se hur jag känner mig då, men det är bättre än att vara hemma iaf :P


XOXO
    /TheShaker

"Justin Bieber Fucking Fuck Face"

Jag säger bara OMG.... Avundsjuk eller?






XOXO
/TheShaker

TheShaker med på TV?

Hey bitches!


Idag har det varit extra roligt? på jobbet. När jag lämnade jobbet gjorde min käke så ont för att jag skratta så mycket! Det är verkligen skönt att jag trivs på jobbet, trots de grova tafsningarna man blir utsatt för, men det är en del av jobbet xD

Idag när jag satt på bussen hem fick jag ett samtal som var riktigt spännande, jag vet inte om jag får säga mer, så jag kommer bara säga att ni kanske får se mig i TV nästa år! Visst hade det varit awsome?!?!





XOXO
    /TheShaker

Dagens låt!

Good morning bitches!


Inatt drömde jag om att jag var med i musikvideon nedan! xD Jag tycker att låten är bra å så, men varför har man drömt detta undrar jag... Jag kanske behöver ett "Wake up call" ^^


 

XOXO

    /TheShaker


Ännu mer kriminalitet!

Hey bitches!


Jag vet inte om det är som så att kriminaliteten har höjts här i Borås eller om jag bara är på rätt plats vid rätt tid, men när jag var på Elgiganten, så kom det en person som sa att hans saker som han precis hade köpt hade blivit stulet. Jag kommer inte ihåg vad det var för något, men jag tror det var en laptop. Jag tycker det är jävligt hemskt att vår värld ska vara så jävla kriminell, kan man inte bara vara nöjd med det man har liksom? Eller att ens göra dumheter. Varför vill man ens döda en annan människa? Vad har den andra personen gjort mot dig?? Less man blir!


Jag har för övrigt haft en riktigt rolig dag på jobbet. Jag tror att jag går på några droger eller något. Jag har skrattat som en hysterisk hyena hela dagen! Jag har så ont i käkarna och i magen pga det... Om talessättet "Ett gott skratt förlänger livet" skulle stämma, så skulle jag nog leva tills jag blev 1000!


Snart kommer Ida och Jonas hit på besök! Det var så länge jag träffade dem, så det ska bli kul att ta igen lite :)


XOXO
    /TheShaker


Ännu mer Voddler =)

Hey bitches!


Eftersom jag och Kristian har var sitt Voddleracc, så hade vi var sin gratisfilm att se på, så idag såg vi på en film som heter "Copout" Det är en actionkomedi med Bruce Willis i huvudrollen och det är en film som jag typ rekommenderar. Den var stundtals rolig, men i det stora hela var den mer konstig än rolig. Asså, den var inte kass, men helt okej... (kan inte bestämma mig, haha!)

Något roligare
var att jag hade joinat Voddler på facebook och jag kommenterade deras wall igår, en stund senare fick jag en kommentar tillbaka från Voddler. Lite kul att de kommenterar tillbaka, det är ju skitmånga människor som skriver på deras wall nonstop.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jobb som vanligt, vilket är skönt :) Imorgon är det samma sak, så jag ska försöka dra mig till sängs tidigare, men av något skäl så blir det allt senare för var dag. Inte bra...


XOXO
    /TheShaker

"Robin Hood"

Hey bitches!


Jag har sett på "Robin Hood" som kom ut på dvd nyligen med Russle Crowe och Cate Blanchett i huvudrollerna. 

"Det är 1199 och Robin Longstride, som senare blir Robin Hood, har återvänt till England och Nottingham efter att ha slagits i det tredje korståget. Vid ankomsten upptäcker Robin och hans medföljande bågskyttar att byn är under besittning av den nya sheriffen av Nottingham. Robin använder sin erfarenhet och sina militära kunskaper för att befria hembyn från tyranni och korruption, med att ta tillbaka vad som är rättmättigt hans, och ta tillbaka vad som är rättmätigt deras, och återställa rättvisa och lycka. Robin måste också vinna Lady Marions förtroende som nyligen blivit änka."

Från Wikipedia

Jag tyckte att filmen var riktigt bra och det var en hel del action i filmen, vilket höjer underhållsvärdet av filmen. Det finns ju en hel del "Robin Hood"-filmer, men jag tycker att denna var en av de bättre versionerna! För er som har Voddler har ni en gratis ticket som jag tycker att ni ska använda för att se filmen med. Det var så jag och Kristian såg på filmen!

 



XOXO
    /TheShaker


POLIS!

Hey bitches!


Jag kom hem för en stund sen, men jag kunde ha varit hemma tidigare om det inte hade varit för polisen som gjorde värsta razzian på bussen. Någon person hade tydligen mordhotat busschaufören, vilket inte var så trevligt. Jag blev värsta rädd när det sätter på blåljusen och nästan körde på bussen (Det kändes som att det skulle göra det iaf) Lite rädd man blev också när polisen undrar vart personen satt och peka bakåt och polisen tittade på mig, för att det fanns inga som att bakom mig och Linnéa, som också blev "traumatiserad" av händelsen :P




Nu ska jag varva ner lite och se på lite serier jag!


XOXO
    /TheShaker

Lunch!

Hey bitches!


Nu har vi lunch, men tänkte bara blogga lite :) Jag tänkte att jag ska börja med tidsinställda inlägg för att det ska vara en jämnare bloggrytm, men vi får se med det :P


Vad har ni för er idag?


XOXO
    /TheShaker

RSS 2.0