Filmrecensioner

Hey bitches!

Jag har sett på tre filmer mellan idag och igår. Filmerna var "The Reader", " A Complete History Of My Sexual Failures" och "Save The Last Dance 2", Som jag fick tips på att se från Mammasofia.blogg.se.

Vi börjar med "The Reader"

15- åriga Michael Berg blir på väg till skolan sjuk och 30- åriga Hanna hjälper honom. Oväntat blir de förälskade och inleder en affär. Allt gick bra till en dag, då Hanna bara flyttar utan att säga ett ord om det. Nästa gång de träffas blev i en rättegång, åtta år senare, då Michael är jurudikstudent. Han är på en rättegång och får se Hanna bli åtalad för mordet på 300 personer under andra världskriget som en av vakterna i Auschwitz. Hanna har ingen aning om att Michael är där och det tog ytterligare 20 år innan de träffas igen, då Hanna blivit dömd till livstids fängelse. Efter över 20 år ska Hanna bli frigiven och Michael är där för henne, men dagen innan hon skulle bli frigiven, tar hon sitt liv. Allt detta kunde ha stoppats om Michael inte hade varit så rädd.

Detta är en av årets bästa filmer och Kate Winslet förtjänade verkligen en Oscar för sin insats som Hanna. Jag har verkligen inget dåligt att säga om denna filmen, den är hjärtskärande, fin och allt gott i världen! En film jag kommer vilja se om och om!

" A Complete History Of My Sexual Failures"

Chris Waitt är en stor nolla som inte har ett riktig jobb och har en lång rad med misslyckade förhållande. För att hitta problemet till varför det går så dåligt för honom, väljer han göra en dokumentär, där han intervjuar alla sina ex om vad som var bra och vad som gick snett. Som man direkt förstår så skulle det inte gå så bra för honom, då flera av hans ex-flickvänner inte ens ville höra hans namn. De få som blev intervjuade skrattade till och med åt honom framför honom. Han har även problem för att få upp sin lilla vän och bestämmer sig för att prova olika lösningar till att ordna problemet. Det slutar till att han super sig full och tar en överdos med viagratabletter.

Hela Chris historia är ärligt talat sorlig, men man kan inte hjälpa att skratta åt honom. Man tycker så synd om honom och det känns som att det är en perfekt film för män som säger till en vad man inte ska göra, för det är väldigt mycket som han gör som inte är normalt helt enkelt....Men även för tjejer är det en bra film, för jag tror att det är många tjejer där ute som har haft åtminstone en kille som Chris.

P.S. Är inte Chris Waitt väldigt lik Arvid Thulin som går estet på bäckäng, kusligt lika tycker jag...^^ D.S.




"Save The Last Dance 2"

För alla som sett ettan, så är detta en forsättning på "Save The Last Dance". Sarah har kommit in på Juilliard i New York och har det största självförtroendet i världen. Hon är bäst och ingen annan är i samma liga som henne. Första dagen i skolan träffar hon Miles, som senare visade sig vara hennes lärare. I ballet har hon sin idol, Monique Delacroix, som lärare och Sarah vill göra allt för att göra henne till lags. Men samtidigt känner hon för hip hopen och älskar att dansa det med och det blir svårt för Sarah att balansera allt detta med skolan på toppen av allt. I slutet så blir det som i de flesta dansfilmer ett gott slut. Allt ordnar sig och Sarah går sin egna väg och blandar hip hopen och baletten och gör något som blir unikt.


Jag tycker inte denna film var den bästa dansfilm som gjorts, hip hopen var mycket sämre än baletten, som var väldigt fin och bra gjort. Skådespelarnas insats var inte bästa precis heller. Filmen var okej, inget annat


XOXO
          /TheShaker


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0