Nästan invalid?

Hey bitches!


Igår kväll var det meningen att jag skulle visa upp min fina byrå jag precis hade monterat upp. Precis innan jag skulle börja skriva inlägget, så bad Kristian mig att hänga med och köpa cigg till mamma. Visst sa jag och klädde på mig. När jag väl skulle ut tänkte jag ju såklart att jag ska slänga kartongen och plasten i utegaraget och tar med mig sakerna ut.

Jag går ut och börjar ta mig ner för trapporna. alla trappsteg går bra.... alla FÖRUTOM DET ALLRA SISTA TRAPPSTEGET! Jag halkar, slänger allt upp i luften och snurrar runt. Jag kommer inte riktigt ihåg fallet, men det sluta i att jag slog i mina revben i kanten av trappan. Liggandes på rygg i den kalla och isiga snön kommer Kristian fram efter en stund (han höll på att backa ur bilen) och ställer sig över mig. Jag förväntar ju såklart att han ska hjälpa mig upp, men istället så tar han upp kartongen och tar ut plasten jag fortfarande hade kvar i handen och började gå mot utegaraget.

Ni kan ju gissa hur förbannad jag blev? Idag har jag ont över hela kroppen och det känns nästan som att ett av mina revben har flyttat på sig lite... Jag har fått smörja med vicks och ta ibuprofen för värkandet, men det gör fortfarande ont :(

Tänkte lägga upp lite bilder som jag tog igår när jag byggde. När jag fortfarande mådde bra...








XOXO
   /TheShaker

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0