ZZZ...

Jag är med familjen på en flygplats och vi ska åka hem, man måste personligen en och en gå och köpa sin egna biljett, men medan resten av familjen är och köper biljetterna bestämmer jag mig för att gå runt flygplatsen och se vad som finns där. Det man ser är trappor som går upp och ned längs väggarna och en trappa som leder ned till mitten av rummet. Jag går runt ett varv, upp och ner för trapporna och inser att jag har gått runt för länge och att planet skulle åka om en stund.

Jag går ner till mitten av rummet och ställer mig vid disken och köper min biljett. Jag får inte någon biljett direkt ut i handen, utan jag får ett USB-minne och personalen säger att jag måste gå till en dator, stoppa i USB-minnet i datorn och skriva ut biljetten. Jag går fram till en ledig dator och stoppar i minnet. Jag hör någon ropa mitt namn och jag vänder mig om, men jag ser ingen. När jag har vänt mig tillbaka till datorn ser jag att någon har tagit mitt USB-minne!

Jag kollar på golvet och runt omkring datorn för att se ifall den helt enkelt bara ramlat ur från USB-porten. Jag känner hur paniken börjar krypa fram och vänder mig till informationsskylten; mitt plan åker om fem minuter. Jag springer fram till disken och ber han fixa mig en ny biljett så fort han kunde. Biljetten var dubbelt så dyr än när jag köpte den första gången och nu fick jag en biljett direkt utan att behöva skriva ut den.

Folket framför mig går lite förhastat, men vi verkar alla vara påväg till samma ställe Jag passerar en trappa och börjar gå till en dörr som ligger bakom trappan. En person säger till mig att jag måste gå upp för trapporna för att komma in i planet då de redan stängt dörrarna för den ingången. Jag vänder om börjar springa upp för trappan då jag märker att människor fortsätter att springa in genom ingången man inte kunde gå in i. Av någon anledning beslutar jag mig för att hoppa ifrån trappan. I luften känner jag hur mitt huvud och mina axlar börjar känna sig tunga och ömma.


JAG VAKNAR AV ATT JAG TRYCKER MIN PANNA OCH MINA AXLAR MOT SÄNGEN OCH DE VÄRKER SOM FAN....


Någon annan som har haft en riktigt konstig dröm nyligen? Någon som kan ge mig en förklaring till min dröm?XOXO
/TheShaker

Kommentarer
Postat av: Cajsa

hehe tackar men jag har dock bytt blogg så att du vet.. ^^ cjssong.se är det nu!

2011-12-01 @ 19:07:39
URL: http://cjssong.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0